ThanosA Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Θελω να βαλω αυτη την ψυχτρα , χωραει με τις ram που εχω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Αν είναι κάτω απο 32mm,ναί. Διαφορετικά παίζεις με έναν ανεμιστήρα (τον κεντρικό) και πιο ψηλές μνήμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Αν την ΝΗ-D15 την βαλεις με τον ανεμηστηρα στη μεση δεν θα εχεις προβλημα, μιας και σου δινει περιθωριο 64mm για τις μνημες. Αν βαλεις και δευτερο ανεμηστηρα (μπροστα) η αποσταση μειωνεται στα 32mm και οι μνημες σου ειναι 41,4mm, οποτε θα εχεις προβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Αν το κουτί είναι αρκετά φαρδύ ίσως να καταφέρει να τις σφηνώσει, απλά μετακινώντας λίγο πιο πάνω τον μπροστά nf-15a.Τα ελάσματα πιάνουν οπουδήποτε κατα μήκος των πτερυγίων. Κοντά στα 38mm βλέπω απο εδώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Εχω το κουτι της υπογραφης μου και το εχω ανοιχτο διπλα μου , κυριως γιατι εχω αποσυνδεσει ολα τα φαν εκτος cpu (στους 40 ειμαι με φυσιολογικη χρηση cpu+gpu) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 175mm το μέγιστο ύψος ψύκτρας στο Chaser A41 165mm η Nh-D15 με τον ανεμιστήρα στο ίδιο επίπεδο με τα heatpipes. +8~9mm που θα μετακινήσεις τον Nf-15A πιο πάνω.Τσίμα τσίμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα