Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειχα δει οτι ανοιξες δικο σου θεμα οποτε σου αντιγραφω εδω αυτο που σου ειπα και στο αλλο.

Να πας σε ενα μαγαζι και να δεις ποιο σε βολευει καλυτερα.

Το g2 σου δινει περισσοτερες δυνατοτητες (πχ καλυτερη καμερα, μεγαλυτερη οθονη, υπερυθρες, κτλ) αλλα το nexus ειναι πιο γρηγορο και απλο στην χρηση, ενω παιρνει αναβαθμισεις πρωτο και για περισσοτερο καιρο.

Ζυυγισε τα παραπανω, αναλογα με τις αναγκες σου και αποφασισε

Δημοσ.

Nexus - G2

Κάμερα              0   -  1

Μπαταρία           0  -   1

Οθόνη               0  -   1

Λειτουργίες        0  -   1

Αναβαθμίσεις    1  -   0

Τιμή                      x

Τεχνικά χαρ/κα      x

Ποιότητα κατασκ.   x

Συνολικά          1  -  4

Πόρισμα:Αν το G2 κρατούσε την αρχική τιμή (600-700€) το Nexus θα αποτελούσε καλύτερη επιλογή αλλά αφού μπορείς να βρείς τις δύο συσκευές στην ίδια τιμή (+-20€) το G2 αποτελεί σαφώς καλύτερη αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Stigmax σοβαρέψου,έχεις πιάσει nexus 5 ;,πολύ ανώτερο στην ποιότητα κατασκευής επίσης η οθόνη είναι η ίδια μόνο το μέγεθος αλλάζει τώρα αν είναι καλό ή κακό αυτό είναι στο χέρι σου.. Πάντως Stigmax πολύ αντικειμενικος..

• Like 3
Δημοσ.

Stigmax σοβαρέψου,έχεις πιάσει nexus 5 ;,πολύ ανώτερο στην ποιότητα κατασκευής επίσης η οθόνη είναι η ίδια μόνο το μέγεθος αλλάζει τώρα αν είναι καλό ή κακό αυτό είναι στο χέρι σου.. Πάντως Stigmax πολύ αντικειμενικος..

Και τα δυο τηλέφωνα έχω δουλέψει, και προσωπική μου επιλογή είναι το Nexus. 

To θέμα είναι όταν αγοράζεις μια συσκευή ζυγίζεις τι χρειάζεσαι και τι όχι, αλλα μή λέμε μ...ιές τύπου οτι το nexus είναι καλύτερο του g2... O μόνος τομέας που είναι ανώτερο είναι το vanilla android και οι άμεσες αναβαθμήσεις. Σε όλους τους άλλους είτε υστερεί, είτε είναι μια ή άλλη.  Και οι τομείς αυτοί δεν είναι και λίγοι.

Όταν αποκαλείς τον άλλο ειρωνικά "αντικειμενικό", κάνε και έναν κόπο να τεκμηριώσεις την άποψη σου. 

Και σε προκαλώ να μου απαντήσεις σε ποιούς τομείς έχω κάνει λάθος στο διάγραμμα μου? Στην Κάμερα? Στην μπαταρία? Στις εξτρα λειτουργείες? Στην τιμή? Στα τεχνικά χαρακτηριστικά?

Βαράς ένα πυροτέχνημα σαν google fanboy οτι και καλά το nexus 5 είναι καλύτερο ποιοτικά. Και σε ρωτώ που? Στο οτι έχει κεραμικά κουμπάκια; Στιβαρά είναι και τα δύο τηλέφωνα, ούτε αριστοτεχνήματα τύπου One και ιPhone είναι, ούτε και πλαστικούρες βήτα διαλογής.

Όσο για την οθόνη, ας πούμε οτι είναι προσωπική προτίμηση τα ζωντανότερα χρώματα και μέγεθος του G2.

• Like 2
Δημοσ.

ο stigmax εχει δικιο σε αυτα που λεει και πολλοι που εχουν nexus και θα ξαναπαιρναν nexus παραδεχτηκαν οτι υπερτερει σε αυτα που ειπε οπως και υπαρχουν πολλα thread για την συγκριση μπαταριας και καμερας του lg στα φορουμ xda

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...