azuli Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,εχω κατι για τους δυνατους εδω μεσα! Θελω να αλλαξω την συμπεριφορα των κουμπιων εντασης του ηχου του πληκτρολογιου.Δηλαδη το πληκτρολογιο μου εχει 2 media κουμπια,vol up και vol down.Oταν πατησω το vol down πχ και το κρατησω πατημενο χαμηλωνει την ενταση μονο ενα step της ταξης του 2%.Δηλαδη αν η ενταση ειναι στο 100% και θελω να την χαμηλωσω να φτασει στο 50% πρεπει να πατησω πολλες φορες το κουμπι ενω εγω θελω να το κρατησω πατημενο και να κατεβαινει η ενταση μεχρι να το αφησω. Τα windows 8 64bit λειτουργουν ηδη με αυτον τον τροπο,αλλα δεν συμβαινει το ιδιο στο αλλο pc που εχω που τρεχει windows 8 32bit.Για διαφορους λογους δεν μπορω να περασω τα 64Bit αυτη τη στιγμη και στο αλλο οποτε ρωταω μηπως καποιος ξερει κανα πειραγμα στην registry η οπου αλλου που να δωσει αυτην την συμπεριφορα στα windows 8 32bit.Ακομα και με κανενα 3rd party utility edit:Ουσιαστικα απ οτι καταλαβα τα 2 αυτα media buttons δεν εχουν την συμπεριφορα των υπολοιπων κουμπιων που δηλαδη αν γραφεις κατι και κρατησεις πατημενο το ''Κ'' πχ,δεν θα κανει register μια μονο φορα το Κ αλλα θα συνεχισει να το γραφει συνεχεια μεχρι να αφησεις το κουμπι.Για καποιο λογο στα 32bit windows αυτη η συμπεριφορα δεν υπαρχει στα media buttons,αυτο θελω να κανω. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2014 από azuli
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα