Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,εχω κατι για τους δυνατους εδω μεσα!

Θελω να αλλαξω την συμπεριφορα των κουμπιων εντασης του ηχου του πληκτρολογιου.Δηλαδη το πληκτρολογιο μου εχει 2 media κουμπια,vol up και vol down.Oταν πατησω το vol down πχ και το κρατησω πατημενο χαμηλωνει την ενταση μονο ενα step της ταξης του 2%.Δηλαδη αν η ενταση ειναι στο 100% και θελω να την χαμηλωσω να φτασει στο 50% πρεπει να πατησω πολλες φορες το κουμπι ενω εγω θελω να το κρατησω πατημενο και να κατεβαινει η ενταση μεχρι να το αφησω.

Τα windows 8 64bit λειτουργουν ηδη με αυτον τον τροπο,αλλα δεν συμβαινει το ιδιο στο αλλο pc που εχω που τρεχει windows 8 32bit.Για διαφορους λογους δεν μπορω να περασω τα 64Bit αυτη τη στιγμη και στο αλλο οποτε ρωταω μηπως καποιος ξερει κανα πειραγμα στην registry η οπου αλλου που να δωσει αυτην την συμπεριφορα στα windows 8 32bit.Ακομα και με κανενα 3rd party utility

edit:Ουσιαστικα απ οτι καταλαβα τα 2 αυτα media buttons δεν εχουν την συμπεριφορα των υπολοιπων κουμπιων που δηλαδη αν γραφεις κατι και κρατησεις πατημενο το ''Κ'' πχ,δεν θα κανει register μια μονο φορα το Κ αλλα θα συνεχισει να το γραφει συνεχεια μεχρι να αφησεις το κουμπι.Για καποιο λογο στα 32bit windows αυτη η συμπεριφορα δεν υπαρχει στα media buttons,αυτο θελω να κανω.

Επεξ/σία από azuli

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...