Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, επειδή έχω ένα σκληρό δίσκο TOSHIBA HDD 250GB και έχω καταλάβει ότι όταν ξεπερνάω τα 80GB το σύστημα κολλάει άγρια σε βαθμό που να μην μπορώ και να το κλείσω και ακούγετε ένας ήχος κλικ, κλικ, ... οπότε έχω την αίσθηση ότι μέρος του δίσκου έχει καταστραφεί. Επομένως θέλω να ρωτήσω άμα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ελέγχει το δίσκο για κατεστραμμένα τμήματα και ύστερα να τον κάνει να μην τα "βλέπει" για να μπορεί να λειτουργεί.

Δημοσ.

Είναι πολύ παλιός ο Η/Υ στον οποίο είναι περασμένος;;;

Υπήρχαν κάποτε bios που βλέπανε μόνο μέχρι 80gb ,μπορεί και απλά να θέλει ρύθμιση το bios για να τον δει ολόκληρο,σε κάποιες μητρικές αυτό το ρύθμισμα γίνεται και μέσου jumper πάνω στην μητρική.

Δημοσ.

Μου βγάζει τα παρακάτω αποτελέσματα το πρόγραμμα που ανέφερες:

Υπάρχουν 756 κατεστραμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Τα περιεχόμενα αυτών των τομέων μετακινήθηκαν σε εφεδρική περιοχή.
Με βάση των αριθμό προσπαθειών απαναπροσδιορισμού, οι κατεστραμένοι τομείς μπορεί να είναι από συνεχόμενες περιοχές.
Υπάρχουν 6 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου.
Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί.
Δημοσ.

ΟΚ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα πάει για πέταμα.Έτσι και αλλιώς αυτός ήταν ο 3ος δίσκος που ήταν τοποθετημένος πάνω στο pc και ο μικρότερος σε χωρητικότητα και ήταν από ένα λάπτοπ και είπα να μην τον πετάξω και να τον έβαζα στον δικό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...