Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ! 

Θελω ενα καλο case για ssd ωστε να τον χρησιμοποιω σε usb  .

Συγκεκριμενα εχω ενα macbook air του 2010 με 64gb ssd . Προφανως τον εχω γεμισει .

Θελω να του βαλω arch και χωρο δεν εχω . Οποτε λεω να το κανω ετσι . 

Δημοσ.

Απλά το Usb3 είναι λίγο πιο universal από την άποψη ότι άν θες να συνδέεις και άλλου το δίσκο η πλειοψηφία έχει usb.

:-(

Δημοσ.

το macbook air του 2010  πρεπει να φοραει msata και τοτε θα χρειαστεις:

http://www.ebay.com/itm/External-Metal-mSATA-SSD-to-USB-3-0-Converter-Adapter-Enclosure-Case-W-Cable-FS-/310944757315?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item4865c07643

Οχι οχι δεν θελω να βγαλω τον ssd του Macbook και να τον κανω εξωτερικο . Θα μεινει εκει που ειναι με το OSX . Θελω να παρω εναν SATA 3 καλη ωρα Evo 840 και να τον κανω σε usb ;) 

Ευχαριστω για τις προτασεις 

Δημοσ.

Κι ο EVO 840 τι δουλειά θα κάνει; Εγκατάσταση προγραμμάτων; Απλά storage; Ρωτάω γιατί το macbook σου μάλλον είναι με USB 2.0 (ούτε καν 3.0 δλδ) κι είναι λίγο μλκια, γιατί πάνε τελείως στράφι οι ταχύτητες του 840. Δικό σου θέμα, αλλά εγώ θα πήγαινα σε εξωτερικό σκληρό ή θήκη/docking station+HDD.

Από 'κει και πέρα... Έχω το RAIDSONIC docking station που σου προτάθηκε κι είναι άψογο με HDDs που το δουλεύω. Απλά με HDD, λόγω των μηχανικών μερών των δίσκων (δε φταεί δλδ λειτουργικά το docking station), προφανώς ακούγεται ένα μικρό βουητό όταν το ακουμπάω πάνω σε έπιπλο, π.χ. στο έπιπλο του pc ή της TV. Αν και έχει λαστιχάκια στη βάση του το docking station, αλλά τι να απορροφήσουν τα έρμα μπρος στην λειτουργία του δίσκου. Μέχρι τώρα βάζω κανένα χοντρό πανί ή πετσετάκι διπλωμένο κιόλας :P και τότε δεν ακούγεται τίποτα. Αυτά μόνο για HDD ε, με SSD προφανώς δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ο παραμικρός θόρυβος.

Δημοσ.

Δεν εχει νοημα να παρεις ssd και να τον βαλεις σε usb 2.0.

Προτιμησε απλο μηχανικο.Και οι δυο θα ειναι το ιδιο γρηγοροι σε external case usb 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...