TheAccountant Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 πολυ ωραιος επεξεργαστης.... απλα η Nvidia αποσύρεται απο την μαχη των κινητων http://www.gsmarena.com/nvidia_to_no_longer_focus_on_smartphones-news-8597.phpκαι θα το θεωρουσα πολυ φυσιολογικο. Κανεις δεν υιοθετουσε πλεον τα δημιουργήματα τους... αλλα nvidia is to blame here. Ανυπαρκτο support... οποτε στον αγυριστο Nvidia. Δεν θα λειψεις απο κανενα. 1
hyperspaced Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δεν καταλαβαίνω την επιλογή της Nvidia στον Kepler. Ο Maxwell έχει αποδείξει ότι είναι αρκετά καλύτερος στο performance/watt.
Ailuros Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Και στις 8ιντσες το παιρνω και αυριο! Το θελω τρελά μιλάμε! Μηπως εχεις καποιο λινκ για αυτο που λες για beta testers? Γιατι διαβασα πως μεσα ιουνιου θα το δωσουν αλλά για αγορα, οχι για beta test, μιας και γνωστο κινεζομαγαζο το εχει ηδη βγαλει pre-order Η παραπομπή μου είναι από το ίδιο το blog της NVIDIA. Υπάρχει στην προηγούμενη συμμετοχή μου αρκεί να το ξαναδιαβάσεις προσεκτικά. Εγκυρότερο από αυτό δεν υπάρχει. Δεν καταλαβαίνω την επιλογή της Nvidia στον Kepler. Ο Maxwell έχει αποδείξει ότι είναι αρκετά καλύτερος στο performance/watt. Του χρόνου. Εκτός αν περιμένεις να βγει πρώτα σε φορητό & μετά σε GPU. 1
Ailuros Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Γιατι διαβασα πως μεσα ιουνιου θα το δωσουν αλλά για αγορα, οχι για beta test, μιας και γνωστο κινεζομαγαζο το εχει ηδη βγαλει pre-order Ψάχνω και ξαναψάχνω όλους τους online retailers και δεν βλέπω πουθενά τίποτα για προ-παραγγελία. ΄Εχεις κάποια παραπομπή ή το αποσύρανε μήπως;
nickolas Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Έχουμε μια σύγκριση από την ίδια την nvidia σε σχέση με τον Α7, και ισχυρίζεται πως είναι 50% πιο αποδοτικός. Σε χρήση smartphone αυτό σε νοιάζει γιατί υπάρχει όριο στο πόσα watt μπορεί να τραβήξει ο επεξεργαστής.
ifollowrivers Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Νομίζω η μετάφραση αυτού που λέει στη φώτο είναι "η Apple μας έχει ξεκ@λιάσει, τρέχουμε και δεν φτάνουμε". Αν η Apple κρατήσει την παράδοση του Χ2 στην απόδοση και στο επόμενο chip της. θα είναι ισάξιο ή πιο γρήγορο από αυτό που βλέπουμε στην nvidia και σίγουρα δε θα καίει τόσο πολύ. Στο νετ έχω διαβάσει ότι το dtp του είναι 5-10watt που είναι πολύ για smartphone. Δεν εχω ξαναμπει ποτε στο κοπο να ποσταρω εδω, ειναι η πρωτη φορα που θελησα να ποσταρω. Φίλε, αμα κοιταξεις τα benchmark του tegra k1 θα καταλάβεις ότι εισαι πολύ λαθος..
nickolas Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Φίλε μου, εφόσον μιλάμε για φορητές συσκευές τα απόλυτα νούμερα δεν παίζουν και τόσο ρόλο. Η CPU ενός smartphone δεν μπορεί να τραβά 10W, τουλάχιστον όχι περισσότερο από λίγα λεπτά. Αυτό που παίζει ρόλο είναι το efficiency, και ακριβώς από πάνω θα δεις διάγραμμα της ίδιας της nvidia που δείχνει πως ο Κ1 είναι 50% καλύτερος του Α7. Αν βάλεις ότι η Apple συνήθως προσφέρει βελτίωση 100% με κάθε γενιά, το πιθανότερο είναι ο Α8 να είναι ισάξιος ή καλύτερος. Για εμένα σαν καταναλωτή είναι τέλειο αυτό, όχι σαν τους desktop cpu's που μια βελτίωση 15% στη βαφτίζουν νέα γενιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα