Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταυτόχρονα η Nvidia αποφάσισε πως αποσύρετε απο την mobile αγορά. Οι tegra δεν είχαν επιτυχία κυρίως λόγο τιμής. Η Qualcomm είναι πια η Intel της mobile αγοράς. 

Intel ειναι η Intel και νοιωθω να ερχεται κατι απο εκει μερια συντομα,εξ αλλου συσκευες με ΑΤΟΜ επεξεργαστη εχουν βγει και φυσανε..

• Like 2
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

not enough...

Θα το δώσουν εντός Ιουνίου λέει σε μετρημένους beta tester στην Κίνα και παγκόσμια διαθεσιμότητα φέξε μου και γλύστρισα. Αν όμως το 8" στοιχίσει στην Κϊνα όντως γύρω στα 170 ευρώ και βγει και 10-άρι στα 250 π.χ. το έχω αρπάξει χωρίς δεύτερη σκέψη. Τέτοια τιμή/απόδοση δεν θα μου δώσει έτσι εύκολα καμία άλλη κινεζιά εκτός αν θέλω να εγκλωβιστώ για την διπλάσια τιμή σε ένα αντίστοιχο iPad το φθινόπωρο.

Ευτυχώς που διαβάζουμε τέτοια posts που και που και γελάμε λιγάκι...

Λένε ότι όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα. Επειδή εγώ προσωπικά δεν ξέρω ακόμα τι περιέχει ο Α8 με σιγουριά παραμένω ανέκφραστος. Αν είναι αυτό που υποψιάζομαι όμως, υπάρχει ενδεχόμενο να έχει παραπάνω δίκιο από ότι θα περίμενες.

• Like 1
Δημοσ.

θα το δεις σε ενα μηνα...

Αν μετακομίσει στην Κίνα και φιλήσει κατουρημένες ποδιές για να του στείλουν ένα πιθανόν:

The Mi Pad will be available in China starting in June as an open beta – select fans will get the option to go hands-on with pre-production units.

http://blogs.nvidia.com/blog/2014/05/15/nvidias-tegra-k1-powers-xiaomis-first-tablet/

• Like 2
Δημοσ.

Ολες αυτες οι ειδησεις, με αφηνουν παγερα αδιαφορο.

Δεν παιζω CoD στο κινητο, σερφαρω, χρησιμοποιω voip, χαρτες κλπ

Στειλτε μου μηνυμα οταν βγει socket που θα καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια με την ιδια αποδοση.

• Like 3
Δημοσ.

Νομίζω η μετάφραση αυτού που λέει στη φώτο είναι "η Apple μας έχει ξεκ@λιάσει, τρέχουμε και δεν φτάνουμε".

Αν η Apple κρατήσει την παράδοση του Χ2 στην απόδοση και στο επόμενο chip της. θα είναι ισάξιο ή πιο γρήγορο από αυτό που βλέπουμε στην nvidia και σίγουρα δε θα καίει τόσο πολύ. Στο νετ έχω διαβάσει ότι το dtp του είναι 5-10watt που είναι πολύ για smartphone.

με αν και θα δε γινεται δουλεια ομως...το μονο που βλεπω απο την apple για την ωρα ειναι σκεψη για το μεγεθος της οθονης.ενω αλλες εταιριες κανουν τεχνολιγικα αλματα.εδω μιλαμε για χειροπιαστες αποδειξεις,σημερα...τωρα...

Δημοσ.
Λένε ότι όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα. Επειδή εγώ προσωπικά δεν ξέρω ακόμα τι περιέχει ο Α8 με σιγουριά παραμένω ανέκφραστος. Αν είναι αυτό που υποψιάζομαι όμως, υπάρχει ενδεχόμενο να έχει παραπάνω δίκιο από ότι θα περίμενες.

ναι φοβερος ο επεξεργαστης της αππλε...δες ποσο πισω ειναι το σοκετ που τρεχει στα 64bit σε συνολο με τη μιση αναλυση απο τις υπολοιπες ναυαρχιδες και μετα ξαναπες μας για την ανωτεροτητα της αππλε...ρε τι διαβαζουμε...

• Like 4
Δημοσ.

Αφήστε τις cpu και δείτε τι θα γίνει με τις μπαταρίες..στο τέλος θα κουβαλάμε 2-3 στην τσέπη να αλλάζουμε μέσα στην μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

ναι φοβερος ο επεξεργαστης της αππλε...δες ποσο πισω ειναι το σοκετ που τρεχει στα 64bit σε συνολο με τη μιση αναλυση απο τις υπολοιπες ναυαρχιδες και μετα ξαναπες μας για την ανωτεροτητα της αππλε...ρε τι διαβαζουμε...

Είχα την αίσθηση ότι μεταξύ άλλων μιλάμε για το Xiaomi MiPad του οποίου η ανάλυση είναι στα 2048*1536 όπως και στα σημερινά tablets της Apple. Σε αυτές τις αναλύσεις το K1 SoC σε μετροπρογράμματα γραφικών φαίνεται σήμερα να είναι περίπου 2.3x φορές επαρκέστερος από ότι το Α7. Διατηρώ επιφυλάξεις για τον επερχόμενο Α8 της Αpple επειδή ακριβώς δεν ξέρω με σιγουριά τι θα περιέχει. Δεν είπα τίποτα παραπάνω ή τίποτα λιγότερο και ούτε μπορώ να φανταστώ τι σχέση έχουν τα 64bit στο προκείμενο μιας και οι A15 στο K1 είναι 32-μπιτοι.

Eπίσης θα ήταν εποικοδομητικό για την συζήτηση να διάβαζες πιο προσέκτικα ΟΛΗ μου την απάντηση, αν φυσικά δεν σου κάνει ιδιαίτερο κόπο.

Πέραν τούτου θα σου συνιστούσα να μετριάσεις τον τόνο σου γιατί δεν είμαστε στην λαχαναγορά.

• Like 8
Δημοσ.

Για iPad Air μιλάς?

Δημοσ.

Εμενα στο προηγουμενο κινητο με το που ξυπναγε ο tegra η μπαταρια εξαφανιζοταν ...

Κάτοχος Optimus 4X ή κάποιου άλλου κινητού με Tegra3; ;)

• Like 2
Δημοσ.

Όταν δεν υπαρχει μετεπειτα υποστηριξη να τα βρασω τα tegra chip τους.

Πρωην κατοχος optimus 4X....μακρια μου NVidia ευχαριστω δεν θα παρω!

• Like 1
Δημοσ.

Θα το δώσουν εντός Ιουνίου λέει σε μετρημένους beta tester στην Κίνα και παγκόσμια διαθεσιμότητα φέξε μου και γλύστρισα. Αν όμως το 8" στοιχίσει στην Κϊνα όντως γύρω στα 170 ευρώ και βγει και 10-άρι στα 250 π.χ. το έχω αρπάξει χωρίς δεύτερη σκέψη. Τέτοια τιμή/απόδοση δεν θα μου δώσει έτσι εύκολα καμία άλλη κινεζιά εκτός αν θέλω να εγκλωβιστώ για την διπλάσια τιμή σε ένα αντίστοιχο iPad το φθινόπωρο.

Και στις 8ιντσες το παιρνω και αυριο! Το θελω τρελά μιλάμε!

Μηπως εχεις καποιο λινκ για αυτο που λες για beta testers? Γιατι διαβασα πως μεσα ιουνιου θα το δωσουν αλλά για αγορα, οχι για beta test, μιας και γνωστο κινεζομαγαζο το εχει ηδη βγαλει pre-order

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...