Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sony Digital Camera DSC-WX80 Black & 8GB SD - ΠΛΑΙΣΙΟ - 119,00€

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Compact, 16.8 MP,

Οπτικό Zoom: 8 x,

Αισθητήρας: CMOS,

Οθόνη: 2.7 inches,

Video: AVCHD Ver2.0/MP4,

Ανάλυση Video: 1920 x 1080 pixels

http://www.plaisio.gr/search.aspx?skus=2182017,2182025,2182033&title=Sony%20Digital%20Camera%20DSC-WX80%20&%208GB%20SD

Σκρούτζ

http://www.skroutz.gr/s/2814830/Sony-Cyber-shot-WX80.html#

Είχε 139 € τόσο καιρό και απο χτές έχουμε price match με τα υπόλοιπα καταστήματα.

Το πλαίσιο κερδίζει λόγω της δωρεάν sd κάρτας

Πιστεύω είναι προσφορά.

Δημοσ.

Όταν μια κάρτα micro SDHC 8GB έχει 3-3,5 ευρώ, δε βλέπω την έννοια της προσφοράς.

Όταν μάλιστα πρόκειται για αγορά από το πλαίσιο, 2 φορές λοιπόν δε βλέπω την ύπαρξη μιας προσφοράς με αυτά τα δεδομένα.

Για τα στατιστικά τώρα, η τιμή που παίζει στην Ευρώπη είναι τα ~120 ευρώ, με εξαίρεση σημαντική προς τα κάτω το εν λόγω κατάστημα (ίσως και άλλα που να μου διαφεύγουν).

Δημοσ.

Όταν μια κάρτα micro SDHC 8GB έχει 3-3,5 ευρώ, δε βλέπω την έννοια της προσφοράς.

Όταν μάλιστα πρόκειται για αγορά από το πλαίσιο, 2 φορές λοιπόν δε βλέπω την ύπαρξη μιας προσφοράς με αυτά τα δεδομένα.

Για τα στατιστικά τώρα, η τιμή που παίζει στην Ευρώπη είναι τα ~120 ευρώ, με εξαίρεση σημαντική προς τα κάτω το εν λόγω κατάστημα (ίσως και άλλα που να μου διαφεύγουν).

προσφορά το θεωρώ στα 119 από τα 139 που το είχαν σε συνδυασμό και με την εξέλιξη τιμής που υπήρχε από το ιστορικό.

Απλά από όσαν το έβαλαν price match αυτό έχει και την κάρτα. Σαφώς αν κάποιος δεν θέλει από το Πλαίσιο μπορεί να πάρει από άλλο κατάστημα.

Για το κατάστημα που ανέφερες που το έχει περίπου 100 ευρώ δεν το ξέρω και δεν θέρω αν έχει και μεταφορικά, αλλά αν η τελική διαφορά στην τιμή είναι κάνα 10ευρω γιατί να το πάρεις από εξωτερικό; Για τον καθένα τα χρήματα είναι δικά του και αυτός αποφασίζει πως θα τα διαθέσει

Δημοσ.

Καλη τιμη ειναι σιγουρα , προσφορα δε ξερω κατα ποσο το λες.

προσφορά το θεωρώ στα 119 από τα 139 που το είχαν σε συνδυασμό και με την εξέλιξη τιμής που υπήρχε από το ιστορικό.

Καλα ολα αυτα, αλλά το νο1 ερωτημα επρεπε να ειναι: Η μηχανη αξιζει στα 120 ευρω; (οχι φυσικα σε σχεση με το αν οι αλλοι την πουλανε στα 140 αλλά αν βγαζει καμια καλη φωτογραφια --καλυτερη απο αλλες που πωλουνται σε αυτα τα χρηματα-- ή ειναι αλλος ενας ...ελαιοχρωματιστης!)

• Moderators
Δημοσ.

Αν εδινες και μια απαντηση στην ερωτηση που εθεσες θα βοηθούσες οποιον το σκέφτεται. Ετσι όπως το ειπες είναι σαν να πετας υπονοουμενο ότι ΔΕΝ αξιζει. Ξεκαθαρισε λιγο το τι εννοεις γιατι μαλλον μπερδευεις με αυτό το ποστ από το να βοηθήσεις. Μπορει να το παρει ο καθενας όπως θελει και προφανως όχι όπως το εννοουσες - κατι που μονο εσυ ξερεις 100%.

Δημοσ.

Δεν εχω κατσει να την ψαξω εξονυχιστικα, γι αυτο δεν εκανα καποιο σχολιο παραπανω, απλως εθεσα το ερωτημα, που οι ενδιαφερομενοι θα πρεπει να εξετασουν.

Λογικα ομως θα πρεπει να ειναι στα επιπεδα των υπολοιπων WX** μηχανων, δηλαδη μετρια εως μετριοτατη εικονα σε σχεση με καποιες αλλες προσφορες που εχουμε δει. Οταν πχ πριν 15-16 μηνες επαιζε η SX220 με 20 ευρω παραπανω ηταν απειρως καλυτερη προσφορα, αν δεν κανω λαθος υπηρξαν και 1-2 ακομα περιπτωσεις καποιων panasonic (ή olympus ηταν? :P) εδω (απο αμαζον νομιζω) πολυ κοντα σε αυτα τα χρηματα, παλι καλυτερης ποιοτητας.

Το μονο ισως μεγαλο συν της ειναι το μικρο μεγεθος, ακομα και για κομπακτ! Οποτε για καμια κοπελιτσα θα ελεγα σιγουρα ναι :) ;)

YΓ. Κατι μου λεει οτι κι εσυ ομως εχεις μια απαντηση/αποψη για το ερωτημα που ειχα θεσει πριν... :)

• Moderators
Δημοσ.

Όχι,δεν εχω. Αν ειχα θα την εγραφα. Δεν την "γνωριζω" τη μηχανη. Ουτε χρονο εχω για να το ψαξω αυτές τις μερες, αν ειχα θα σχηματιζα πριν σου απαντησω εικονα για να καταλαβω και τι ηθελες να πεις. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...