Προς το περιεχόμενο

Επισκευη/αλλαγη "ουρανου" σε audi TT /1999

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογω ηλικιας εχει "κρεμασει" στης κορης μου το εσωτερικο της οροφης σε ΤΤ coupe (όχι cabrio)

Ξερει καποιος αν επισκευάζεται ή αν θελει αλλαγη και κοστος ανα περιπτωση ?

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογω ηλικιας εχει "κρεμασει" στης κορης μου το εσωτερικο της οροφης σε ΤΤ coupe (όχι cabrio)

Ξερει καποιος αν επισκευάζεται ή αν θελει αλλαγη και κοστος ανα περιπτωση ?

Ευχαριστω.

Για κόστος δεν ξέρω να σού πω, αλλά και τα δύο είναι εφικτά. Το αν θα αποφασίσεις να αντικαταστήσεις ή να επισκευάσεις την υπάρχουσα επένδυση, εξαρτάται από το πόσο φθαρμένη είναι.

Φίλος, πριν από κάνα χρόνο, είχε το ίδιο θέμα στο δικό του αυτοκίνητο (κυκλοφορίας τού '96) και έβαλε καινούργια επένδυση, διότι είχε έντονες κιτρινίλες λόγω καπνίσματος μέσα στο αμάξι. Ο ταπετσέρης πάντως που τού έκανε τη δουλειά, τού είπε ότι μπορούσε εύκολα σχετικά να «κολλήσει» ξανά και την υπάρχουσα (γίνεται ένα είδος ...lifting: κόβεται η επένδυση στις άκρες και τεντώνεται...)

Σε κάποιο μάστορα που φτιάχνει ταπετσαρίες αυτοκινήτων, σίγουρα θα μπορούσες να πάρεις συγκεκριμένες πληροφορίες κόστους και προτάσεις για το τι είναι προτιμότερο να κάνεις.

• Like 1

Για κόστος δεν ξέρω να σού πω, αλλά και τα δύο είναι εφικτά. Το αν θα αποφασίσεις να αντικαταστήσεις ή να επισκευάσεις την υπάρχουσα επένδυση, εξαρτάται από το πόσο φθαρμένη είναι.

Φίλος, πριν από κάνα χρόνο, είχε το ίδιο θέμα στο δικό του αυτοκίνητο (κυκλοφορίας τού '96) και έβαλε καινούργια επένδυση, διότι είχε έντονες κιτρινίλες λόγω καπνίσματος μέσα στο αμάξι. Ο ταπετσέρης πάντως που τού έκανε τη δουλειά, τού είπε ότι μπορούσε εύκολα σχετικά να «κολλήσει» ξανά και την υπάρχουσα (γίνεται ένα είδος ...lifting: κόβεται η επένδυση στις άκρες και τεντώνεται...)

Σε κάποιο μάστορα που φτιάχνει ταπετσαρίες αυτοκινήτων, σίγουρα θα μπορούσες να πάρεις συγκεκριμένες πληροφορίες κόστους και προτάσεις για το τι είναι προτιμότερο να κάνεις.

Ευχαριστω.Ξερεις ποσο του κοστισε ?

Ευχαριστω.Ξερεις ποσο του κοστισε ?

Δυστυχώς δεν ξέρω. Δεν το είχαμε συζητήσει, απλώς είχε αναφερθεί ότι έκανε και αυτή τη δουλειά μεταξύ αρκετών εκείνη την περίοδο στο αμάξι του.

Δυστυχώς δεν ξέρω. Δεν το είχαμε συζητήσει, απλώς είχε αναφερθεί ότι έκανε και αυτή τη δουλειά μεταξύ αρκετών εκείνη την περίοδο στο αμάξι του.

Σε ευχαριστω.

Πάντα εξαρτάται στο τι εννοείς "κρέμασε η οροφή".

Ο ουρανός συνήθως κάτω από τη λαμαρίνα έχει μια "ψευδοροφή" στην οποία επάνω είναι κολλημένο το ύφασμα που βλέπουμε.

Αν κρέμασε απλά το ύφασμα τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Και στην περίπτωση της επισκευής (ξανακολλήματος) ή της αντικατάστασης του υφάσματος, αν είναι παλιό.

Αν όμως έχει κρεμάσει η "ψευδοροφή" τα πράγματα είναι λίγο πιο δύκολα

Οι ταπετσέρηδες, στην Αθήνα τουλάχιστον, παλιότερα χρέωναν κάπου 120-180€ για αλλαγή υφάσματος στον ουρανό. Πλέον έχουν ρίξει τις τιμές, εικάζω στα 100€.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

αυτός ξέρω ότι κάνει καλή δουλειά απο φίλο μου που είχε πάει.

αν θες πάρε ένα τηλέφωνο να σου πει τιμές και αν μπορείς να δεις δουλειά του.

http://www.hellasbusinessbook.gr/business/%CE%B4%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%83-2/

• Like 1

αυτός ξέρω ότι κάνει καλή δουλειά απο φίλο μου που είχε πάει.

αν θες πάρε ένα τηλέφωνο να σου πει τιμές και αν μπορείς να δεις δουλειά του.

http://www.hellasbusinessbook.gr/business/%CE%B4%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%83-2/

Ευχαριστω....

Μπορείς νά ρωτήσεις καί εδώ http://tapetsaries.com.grΕχω φτιάξει δυό δικά μου αυτοκίνητα,τόν εχω συστήσει σέ τρείς φίλους πού τούς εφτιαξε καί τά δικά τους.Πολύ ευχαριστημένος καί εγώ καί οι φίλοι.

• Like 1

• 2 μήνες μετά...

Ειναι που θα σε πιάσουν. Οι τιμές παίζουν αρκετα αλλα κυμαινονται απο 100-200 ευρω. Το υφασμα του ουρανου εχει ενα ειδος αφρολεξ απο μεσα το οποιο με τον χρονο και την ζεστη τριβεται και λιώνει. Ειδικα αν σε κανεναν γενικο καθαρισμο σου εχει βρεξει καποιος την οροφη κλαφτα. Όπως και να χει θα πρεπει να αφαιρεθει το παλιο ύφασμα και να καθαριστεί ο ουρανός και να στρωθει καινουργιο. Ειναι δυσκολη δουλεια και πρεπει να γινει καλο καθαρισμα για να μην ξανακρεμασουν ολα μετα απο κανα δυο χρόνια.

• Like 1

Ειναι που θα σε πιάσουν. Οι τιμές παίζουν αρκετα αλλα κυμαινονται απο 100-200 ευρω. Το υφασμα του ουρανου εχει ενα ειδος αφρολεξ απο μεσα το οποιο με τον χρονο και την ζεστη τριβεται και λιώνει. Ειδικα αν σε κανεναν γενικο καθαρισμο σου εχει βρεξει καποιος την οροφη κλαφτα. Όπως και να χει θα πρεπει να αφαιρεθει το παλιο ύφασμα και να καθαριστεί ο ουρανός και να στρωθει καινουργιο. Ειναι δυσκολη δουλεια και πρεπει να γινει καλο καθαρισμα για να μην ξανακρεμασουν ολα μετα απο κανα δυο χρόνια.

Μαλλον αυτό εγινε.....Είναι της κορης μου και της ζητανε 150 ευρω.

• 6 μήνες μετά...

Εστω με καθυστεριση η αλλαγη εγινε εδω   http://moto-dressing.car.gr/parts/view/3474383/   χθες!!! Πολυ καλη δουλεια με 100 ευρω ενω ζηταγαν απο 150-250 αλλου.

Για ολοκληρο το σαλονι με τα πλαϊνα , τιμονι και λεβιε ιελουν 900 ευρω απο 1200 αλλου για το ιδιο αμαξι .

https://www.facebook.com/CarDressingTapetsariesAutokinetonskaphonKMoto?fref=ts

Εστω με καθυστεριση η αλλαγη εγινε εδω   http://moto-dressing.car.gr/parts/view/3474383/   χθες!!! Πολυ καλη δουλεια με 100 ευρω ενω ζηταγαν απο 150-250 αλλου.

Για ολοκληρο το σαλονι με τα πλαϊνα , τιμονι και λεβιε ιελουν 900 ευρω απο 1200 αλλου για το ιδιο αμαξι .

https://www.facebook.com/CarDressingTapetsariesAutokinetonskaphonKMoto?fref=ts

ουτε καν...με τα μισα λεφτα βρισκεις σαλονι μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση να του βαλεις..και οχι να βαλει το χερακι του ο καθε ταπετσερης και να ζηταει και οτι θελει.Φτιαξε μονο ουρανο...Και αν θες τα υπολοιπα ενημερωνεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...