Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως σε ολες τις εταιριες... βγαινουν διαφορα batches προιοντων "προβληματικα". δεν σημαινει οτι ολα τα mouse της razer ειναι γτπ.

εγω πριν 5 χρονακια που πηρα το πρωτο μου deathadder , μωλις περασα τους drivers ... απλα σταματησε να λειτουργει. day 1. την ιδια μερα πηγα και το αλλαξα. μεχρι και πριν 2 μηνες που πηρα το mamba το ιδιο ποντικι ειχα.

υ.γ

καμια επαφη το mamba με το deathadder. next level. η μπαταρια βεβαια σε gaming στις 5 ωριτσες περιπου αρχιζει να φτανει στην τελευταια μπαρα και καλου κακου το κανω ενσυρματο τοτε.

Δημοσ.

Στο mamba 4G, εκει που λεει "Battery Life: Approx 16 hrs (continuous gaming)" απλα ξεχασε το.
Οπως ειπε και ο απο πανω, 5 ωρες και μετα τελος.

Επειδη δεν υπαρχουν πολλα ασυρματα mouse οι επιλογες ειναι λιγες και ακριβες.
Προσωπικα 120e δεν ξαναδινω.
Εαν δεν ειχα "αναγκη" το ασυρματο για αλλα πραγματα κατα την διαρκεια της μερας, για μενα ειναι πολλα τα χρηματα.
Ναι ομορφο, stylατο, με τα 6300dpi -που δεν εχω βαλει ποτε- αλλα too much.
Τουλαχιστον με το synapse 2.0 ειναι πολυ πιο stable το προγραμμα αλλα και το ιδιο το mouse.

Btw τον τελευταιο καιρο η κολλα κατω απο το finger grip εχει λιωσει με αποτελεσμα να γλυστραει μπρος πισω με την χρηση.

Δημοσ.

<p>οπως σε ολες τις εταιριες... βγαινουν διαφορα batches προιοντων "προβληματικα". δεν σημαινει οτι ολα τα mouse της razer ειναι γτπ.</p>

<p> </p>

<p>εγω πριν 5 χρονακια που πηρα το πρωτο μου deathadder , μωλις περασα τους drivers ... απλα σταματησε να λειτουργει. day 1. την ιδια μερα πηγα και το αλλαξα. μεχρι και πριν 2 μηνες που πηρα το mamba το ιδιο ποντικι ειχα.</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>υ.γ</p>

<p> </p>

<p>καμια επαφη το mamba με το deathadder. next level. η μπαταρια βεβαια σε gaming στις 5 ωριτσες περιπου αρχιζει να φτανει στην τελευταια μπαρα και καλου κακου το κανω ενσυρματο τοτε.</p>

Φίλε για τις ώρες του ξέρω ότι βγάζει τόσο. Το θέμα είναι ότι γράφουν για προβλήματα σύνδεσης ασύρματα κτλπ εσύ έχεις κάτι ανάλογο;

Είσαι ευχαριστημένος με την αγορά;

Ναι δυστυχώς σε ασύρματο πρέπει να σκάσω 120~150€!€!€!

Πολλά δεν λέω αλλά δεν παίζω και τόσο πολύ Games ναι μεν παίζω αλλά κάπου κάπου. Περισσότερο να μην έχω τα καλώδια μέσα στα πόδια μου...

Σε καθημερινή χρήση normal Internet κτλπ πόσο βγάζει;

Δημοσ.

Φίλε για τις ώρες του ξέρω ότι βγάζει τόσο. Το θέμα είναι ότι γράφουν για προβλήματα σύνδεσης ασύρματα κτλπ εσύ έχεις κάτι ανάλογο;

Είσαι ευχαριστημένος με την αγορά;

ισως να εχουν προβληματα με παρεμβολες απο αλλες συσκευες, εγω ξερω πως τουλαχιστον απο τα ασυρματα τηλεφωνα και απο το wifi μου δεν παρεμβαλει τπτ απο τα 2.

δεν ειμαι απλα ευχαριστημενος. το αγαπω παθολογικα πλεον <3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...