hackertom Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ήρθε η ώρα για αντικατάσταση του mouse μου... Ψάχνω κάτι ασύρματο άλλα και με καλώδιο και έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο... Εχει κάποιος άποψη να μας πεί;
Rage20 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ψάχνεις συγκεκριμένα σε razer ποντίκια; Αποστολή από το GT-S6810P με τη χρήση Insomnia App
mason Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Κανένα από τα δυο, μακρυά από Razer άμα θες τη γνώμη μου. Είναι overpriced, overrated και καθόλου value for money και δε κρατάνε πάνω από 2 χρόνια.. Τσέκαρε αυτά Πολύ καλύτερα από τα Razer, βολεύουν πολύ για FPS, MOBA αλλά και απλή χρήση. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Logitech G400s στο Dekstop και το Steelseries Sensei στο Laptop μου. [steelseries Rival] από 58,90€ Steelseries Sensei Raw [μπλε με άσπρο] ή [μαύρο με πορτοκαλί] από 50€ [Logitech G400s] από 51,80€ [Logitech G500s] από 61,50€ Τώρα όμως άμα ντε και καλά θες razer, τσέκαρε το deathadder, αν και δεν στο προτείνω προσωπικά. http://goo.gl/ip6Xc0 1
Ακραίος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Από Razer μόνο το deathadder αξίζει αν θες πάνε σε αυτό. Αλλά κοίτα και Rival από steelseries μεριά και το g400s από logitech. ( τα πρότεινε και ο φίλος από πάνω) Αν θες ντε και καλά ασύρματα κοίτα σε http://www.skroutz.gr/s/286933/Mad-Catz-Cyborg-R-A-T-9.html http://www.skroutz.gr/s/4389143/SteelSeries-Sensei-Wireless.html?keyphrase=sensei+wireless αν και καλύτερα θα ήταν όχι laser (αν πρόκειται για gaming) αλλιώς ποιος ο λόγος να δώσεις τόσα λεφτά? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2014 από Ακραίος 2
InfernoN Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 το deathadder είναι κορυφή, από τα 2 που είπες το mamba καλύτερο για μένα αν θες οπωσδήποτε wireless
mason Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Από Razer μόνο το deathadder αξίζει αν θες πάνε σε αυτό. Αλλά κοίτα και Rival από steelseries μεριά και το g400 από logitech. ( τα πρότεινε και ο φίλος από πάνω) Αν θες ντε και καλά ασύρματα κοίτα σε http://www.skroutz.gr/s/286933/Mad-Catz-Cyborg-R-A-T-9.html http://www.skroutz.gr/s/4389143/SteelSeries-Sensei-Wireless.html?keyphrase=sensei+wireless αν και καλύτερα θα ήταν όχι laser (αν πρόκειται για gaming) αλλιώς ποιος ο λόγος να δώσεις τόσα λεφτά? Τα Mad Catz έχουν άσχημο όνομα στην αγορά. Λόγω κακής ποιότητας, άσε που το RAT9 δεν είναι και αισθητικά ωραίο. Αλλά όσο γαμάτο και να είναι το Sensei, πιστεύω δεν αξίζει να δώσεις 150€ επίδη είναι wireless, γιατί ουσιαστικά δίνεις 100€ παραπάνω όλο κιόλο για να είναι wireless.
Haris San Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Οπως βλεπεις ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη... Εγω αν επαιρνα τωρα mouse θα επαιρνα η το deathadder 2013 η steelseries rival.(αλλα ειναι και τα 2 ενσυρματα)
hackertom Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 <p>Οπως βλεπεις ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη... Εγω αν επαιρνα τωρα mouse θα επαιρνα η το deathadder 2013 η steelseries rival.(αλλα ειναι και τα 2 ενσυρματα)</p> Το deathadder δεν είναι το ίδιο με το mamba άλλα όχι ασύρματο; Είχα το g600 παιδιά καλό δεν λέω αλλά θα ήθελα κάτι ασύρματο... Οντως δεν λέω ακριβά και με πολύ marketing τα Razer άλλα τι άλλο να κοιτάξω σε ασύρματο; Το g700?
mason Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Τσέκαρε το ασύρματο Sensei που είπε ο φίλος από πάνω άμα είσαι διατεθειμένος να βάλεις το χέρι βαθιά στη τσέπη όλο κιολό για να είναι ασύρματο.
hackertom Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Χμμ... μπέρδεμα η όλη φάση με τα Mouse... Να αναφέρω ότι το G400s το είχα, καλό δεν λέω άλλα ΚΟΠΗΚΕ το καλώδιο μπροστά ακριβώς απο το mouse... Βέβαια το είχα καιρό... Μετά είχα Razer Orochi ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! G600 καλό άλλα θα ήθελα κάτι να μην μπλέκω με καλώδια... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2014 από hackertom
mason Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Χμμ... μπέρδεμα η όλη φάση με τα Mouse... Να αναφέρω ότι το G400s το είχα, καλό δεν λέω άλλα ΚΟΠΗΚΕ το καλώδιο μπροστά ακριβώς απο το mouse... Βέβαια το είχα καιρό... Μετά είχα Razer Orochi ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! G600 καλό άλλα θα ήθελα κάτι να μην πλέκω με καλώδια... Πάντως το καλώδιο του Sensei Raw είναι με προστατευτηκό σχοινί που μέσα βρίσκεται το καλώδιο για να μην σου κοπεί. Νομίζω και το Rival είναι έτσι, μπορεί να κάνω και λάθος όμως. Αλλά το Sensei έχει σχοινί επειδή το έχω. Τσέκαρε photo
hackertom Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Πάντως το καλώδιο του Sensei Raw είναι με προστατευτηκό σχοινί που μέσα βρίσκεται το καλώδιο για να μην σου κοπεί. Νομίζω και το Rival είναι έτσι, μπορεί να κάνω και λάθος όμως. Αλλά το Sensei έχει σχοινί επειδή το έχω. Τσέκαρε photo Για το rival γράφει ο άλλος στο skroutz.gr φανταστικο ποντικι ειδικα για οσους εχουνε μεγαλα χερια,πολυ ανετο στο χερι και με ισως τον καλυτερο οπτικο σενσορα αυτη τη στιγμη στην αγορα.κατα τη γνωμη μου εχει ξεπερασει και το deathadder Δεν είναι κάπως υπερβολικός; "με ισως τον καλυτερο οπτικο σενσορα " που το βασίζει αυτό;
Silverage Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ήρθε η ώρα για αντικατάσταση του mouse μου... Ψάχνω κάτι ασύρματο άλλα και με καλώδιο και έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο... Εχει κάποιος άποψη να μας πεί; Όχι ouroboros. Αν κοιτάξεις στο ιντερνετ, όλοι λένε για τα προβλήματα που έχει. Έχει όμως και γαμώ την εμφάνιση.
mason Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Για το rival γράφει ο άλλος στο skroutz.gr Δεν είναι κάπως υπερβολικός; "με ισως τον καλυτερο οπτικο σενσορα " που το βασίζει αυτό; Ρε φίλε ο τύπος δεν έχει ιδέα. Το συγκρίνει με ένα overrated mouse της αγοράς, που δεν πιάνει μια μπροστά στα Logitech και Steelseries. Άσε που στην αξιολόγηση του κάνει λες και το deathadder είναι το καλύτερο ποντίκι που υπάρχει.
hackertom Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ρε φίλε ο τύπος δεν έχει ιδέα. Το συγκρίνει με ένα overrated mouse της αγοράς, που δεν πιάνει μια μπροστά στα Logitech και Steelseries. Άσε που στην αξιολόγηση του κάνει λες και το deathadder είναι το καλύτερο ποντίκι που υπάρχει. Με έχεις ψήσει για το Steelseries το ενσύρματο... Μπορεί αν μου έρθει η φλασιά να πάρω και το ασύρματο! Απο οπτικό κέρσορα κτλπ πως τα πάει; To έχεις ψάξει να φανταστώ ποιό πριν και το πήρες σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα