Euclides Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δυστυχώς αυτά που ανέβασες δεν διαβάζονται. Άνοιξε λίγο τις στήλες να δούμε τι γράφει.
Euclides Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Στις 2 κίτρινες γραμμές της πρώτης φωτογραφίας π.χ. Η μιά λέει Windows ...... και η άλλη Themes ....... Αν δεν ανοίξεις περισσότερο τις στήλες που να καταλάβουμε τι γράφει?
Euclides Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Φίλε, αν δεν ανοίξεις την στήλη Autorun Entry, δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό το απλό, άστο καλύτερα γιατί πειράζοντας ρυθμίσεις με το Autoruns μπορεί το λειτουργικό σου να γίνει χειρότερο, γιατί αλλάζει ρυθμίσεις στην registry.
λευτερης κ Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ναι,συγνωμη δεν καταλαβα τι εννοεις δεν εχω χρησιοποιησει πολυ το autorun και δεν ξερω να το χειριστω απολυτα
thelos257 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 ναι,συγνωμη δεν καταλαβα τι εννοεις δεν εχω χρησιοποιησει πολυ το autorun και δεν ξερω να το χειριστω απολυτα Σου λεει να ανοιξεις τις στυλες τοσο απλο ειναι. Δηλαδη παιρνεις τον διχτη του ποντικου σου εντιαμεσα απο το autorun entry και το τραβαεις για να ανοιξει και μετα ξανα ποστάρεις τις φωτο τοσο απλα.
λευτερης κ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 ναι οκ το εχω βρει εθχαριστω πολυ για το ενδιαφερον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα