lostresam Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Καλημερα παιδια. Ειμαι εδω κ λιγες μερες κατοχος ενος lg g2 και απο την πρωτη μερα κιολαςεχω παρατηρησει οτι οταν η οθονη βρισκεται κατω απο υψηλο φωτισμο πχ καπου με ηλιο ή σε μερος με δυνατο φως ή οταν ειναι τελειως σβηστη και αντανακλαει φως στην οθονη,γινονται εμφανης καποιες καθετες γραμμες στης οθονη..φιλος εχει lg g2 και δεν του κανει αυτο το προβλημα(τα συγκρινα πλαι πλαι).Το εψαξα σε αρκετα φορουμ και σε αλλους συμβενει σε αλλους οχι..πολλοι λενε ειναι το digitizer και αλλα τετοια.. το κινητο αν μη τι αλλο δεν ειναι τοσο ενοχλητικο απλα μου κανει εντυπωση να βλεπω αυτες τις γραμμες στη δικια μου συσκευη ενω σε αλλα g2 οχι. Τελικα ειναι οντως προβλημα της οθονης?να το παω για επισκευη? ή ετσι ειναι η οθονη στην πλειοψηφια των lg g2? δειτε τις εικονες...
lostresam Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Έτσι είναι σχεδόν όλα. Μη το ψάχνεις. Και το δικο σου ?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Και το δικο σου ? Ετσι ειναι σε ολα τα κινητα, Moto G και X και Note 3 και S5 που περασαν απο τα χερια μου προσφατα παλι το ιδιο ειχαν, και το δικο μου ετσι ειναι, ειναι το πανελ της οθονης
EvilEyes Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μη σε ανησυχει και το δικό μου έτσι είναι. Το πάνελ της οθόνης είναι.
lostresam Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) ακομη και στο φως ηταν κατραμι αλλα κινητα που ειχα(s3,L9 II),σε αυτο λιγο να πεσει φως πανω του αμεσως φαίνονται. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2014 από lostresam
lostresam Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 αν το παω για επισκευη θα μου το αλλαξουν? δεν γινετε να ειναι φυσιολογικο αυτο..τοσα χρονια εχω κινητα πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο
Grey Warden Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Σε Note 3 δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να είναι φυσιολογικό για G2. Στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα, δες τι θα σου πουν και στο service. Η Lg λένε οτι έχει από τα καλύτερα.
lostresam Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 και στο s3 δεν υπηρχε τετοιο θεμα...και το εχω συγκρινει με iphone 5,galaxy s4 active(oλα ειναι με lcd panel) αλλα και με το ιδιο το g2 και μονο στο δικο μου συμβενει αυτο
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Παρε ενα οποιοδηποτε κινητο και βαλε απο πανω το flash του g2 και κοιτα να δεις που θα ειναι εκει οι γραμμες. Εμενα στο moto g φαινονται μονο στο φως του ηλιου και με το Flash οπως σου ειπα, ειναι απλα πολυ clear το γυαλι στο g2 και συμβαινει αυτο.
lostresam Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ενταξει δεν θα το κουρασω αλλο, διαβαζω και βλεπω σε παρα πολυ κοσμο να συμβενει αυτο σε πολλα φορουμ που διαβασα(xda,androidcentral κτλ) μπορει να ειναι η zero gap τεχνολογια που χρησιμοποιει η lg για να ελαχιστοποιει της αποσταση οθονη-γυαλιου και να γινεται ετσι πιο εμφανη το digitizer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα