Dr.DrekoCX Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) καλημερα,οπως αναφερεται στον τιτλο μου εχει σπασει το usb βυσμα των ακουστικων razer kraken 7.1 συγκεκριμενα,οπως το βγαλα απο τον υπολογιστη εσπασε στα πλαγια,ενας θεος ξερει πως,και τωρα δεν λειτουργει τιποτα.αγορασμενα απο πλαισιο αρχες νοεμβρη.στο πλαισιο λενε οτι δεν καλυπτει η εγγυηση και οτι δεν φτιαχνεται.πειτε μου καμια απαντηση διοτι εχω ξεμεινει απο ακουστικα.θα ανεβασω και φωτο λιγο πιο μετα. ΥΓ.Νομιζω πως εχω δημιουργησει το θεμα σε λαθος θεση.Αν ειναι ετσι ας μετακινηθει ευχαριστω προκαταβολικα edit1:προστεθηκαν εικονες Επεξ/σία 24 Μαΐου 2014 από Dr.DrekoCX
SpirtouLisS Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 κόψε το καλωδιο λίγο πριν το βύσμα και δες αν εχει μια περιελιξη που περικλυει 4 καλωδια, ενα ασπρο ενα μαυρο ενα πρασινο και ενα κοκκινο. αν ναι τοτε μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα βυσμα οποιοδηποτε usb που απλα θα κοψεις με τη σειρα του και θα ματισεις τα 4 καλωδια και την περιελιξη. 1
Dr.DrekoCX Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 ευχαριστω για την απαντηση.8α στειλω φωτο να δεις
SpirtouLisS Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 ευχαριστω για την απαντηση.8α στειλω φωτο να δεις να σου πω και κατι οσον αφορα το οτι δε φτιαχνει που σου απαντησαν. Χωρις να ξερω τι καλωδιο ειναι. Εδω αν εισαι μαγκας ηλεκτρονικος και με το καταλληλο heat gun μπορεις να αντικαταστησεις bios τσιπ 1χ1 εκατοστο και να βαλεις αλλο σε μητρικη...Τα δε φτιαχνει ενα καλωδιο που σου ειπαν τα ακουω σαν παπαριες. Αν ηθελαν να σε εξυπηρετησουν θα το εκαναν. Και ας εισαι εκτος εγγυησης. Ετσι για να εχουν ενα πελατη ευχαριστημενο. Τα τεχνικα μεσα τα εχουν στο πλαισιο και για πιο λεπτες εργασιες Εκτος βεβαια και αν εχουν ζημια και αλλου εκτος απο το καλωδιο. Αν κοψουν τα καλωδια μεσα στο σωμα τον ακουστικων απο ενα δυνατο τραβηγμα ειναι πολυ δυσκολο να τα επανασυνδεσεις 1
Roger Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 να σου πω και κατι οσον αφορα το οτι δε φτιαχνει που σου απαντησαν. Χωρις να ξερω τι καλωδιο ειναι. Εδω αν εισαι μαγκας ηλεκτρονικος και με το καταλληλο heat gun μπορεις να αντικαταστησεις bios τσιπ 1χ1 εκατοστο και να βαλεις αλλο σε μητρικη...Τα δε φτιαχνει ενα καλωδιο που σου ειπαν τα ακουω σαν παπαριες. Αν ηθελαν να σε εξυπηρετησουν θα το εκαναν. Και ας εισαι εκτος εγγυησης. Ετσι για να εχουν ενα πελατη ευχαριστημενο. Τα τεχνικα μεσα τα εχουν στο πλαισιο και για πιο λεπτες εργασιες Εκτος βεβαια και αν εχουν ζημια και αλλου εκτος απο το καλωδιο. Αν κοψουν τα καλωδια μεσα στο σωμα τον ακουστικων απο ενα δυνατο τραβηγμα ειναι πολυ δυσκολο να τα επανασυνδεσεις Aφου δεν ξερουν πως ειναι δυνατον να το κανουν?Ουτε ενα καλωδιο usb δεν ειναι ικανοι να συνδεσουν. Ειπαμε,λιανεμποριο ειναι.Tα service αυτα ειναι,κουμπωνω επεξεργαστη στο motherboard και εξω απο την πορτα.
Roger Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Kανε αυτο που ειπε ο σπιρτουλης πιο πανω,να ενωσεις δηλαδη ενα καλωδιο με νεο βυσμα και δοκιμασε να δεις την ποιοτητα. 100€ ακουστικα ειναι κριμα να πανε χαμενα.
SpirtouLisS Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 http://www.ebay.com.au/itm/Type-A-Rewireable-USB-Plug-Connector-4-Pin-Male-Repair-Kit-Custom-Cable-Lead-30V-/321143422489?_trksid=p2054897.l4276 παρε αυτο αν οπως βλεπω ειναι ενα κανονικο usb. πρεπει να κοψεις το καλωδιο απο πιο χαμηλα ετσι ωστε να εμφανιστουν τα καλωδιο που θα κολλησεις πανω. απλα προσεξε να βαλεις το καθε καλωδιο εκει που πρεπει. το πως θα το καταφερεις αυτη τη στιγμη επειδη ψιλοτρεχω δε μπορω να το σκεφτω. αν κοψεις το καλωδιο και εχουμε τα κλασσικα χρωματα μαυρο πρασινο κοκκινο λευκο τοτε ειμαστε cool γιατι εχουν συγκεκριμενη θεση στο βυσμα γιατι το usb ειναι προτυπο που πρεπει να ακολουθουν οι εταιριες.
stelios_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 μενεις αθηνα ? αν ναι κανονισε να ερθεις απο δω να το φτιαξουμε ΔΩΡΕΑΝ. ασε τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ του πλαισιο να λενε οτι θελουν , ηταν ειναι και θα ειναι ασχετοι μονο και μονο επειδη ειναι τεχνικοι στο πλαισιο
Dr.DrekoCX Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 spitoulis αποτι μου λενε ειναι οπτικη ινα η οποια δεν φτιαχνεται.στελιο θα ανεβω αθηνα τελη ιουνιου,οποτε αν δεν εχω βρει λυση θα τ απουμε απο κοντα
Dr.DrekoCX Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 λοιπον.το εκοψα και ειδα οτι ειναι ενα ασπρο διαφανες πλαστικο σε σχημα usb το οποιο εχει μεσα απ οτι φαινεται ενα μαυρο ενα πρασινο κ ενα κοκκινο καλωδιο,τι κανω τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα