Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιο malware απενεργοποίησε το Security Center και δεν σε αφήνει να το ξανα ενεργοποιήσεις.

Κατέβασε αυτό

http://www.winhelponline.com/temp/w7-wscsvc.zip

Άνοιξε το αρχείο και μετά το reg. Πάτα ναι στο μήνυμα που θα σου βγάλει. Κάνε μια επανεκκίνηση το pc.

Το ετρεξα.

Τωρα στο Κεντρο ενεργειων-Ασφαλεια δεν μου γραφει "η υπηρεσια του Κεντρου ασφαλειας των Windows ειναι απενεργοποιημενη".

Παρολ αυτα δε μου λεει τι εχω για antivirus, τι για firewall, τι για antispam, οπως συνηθως λεει.

Τα δεδομενα που ειπα στα Εργαλεια Διαχειρισης-Διαχειριση υπολογιστη παραμενουν ως εχουν.

Επισης να σημειωσω πως οταν εκκινει το συστημα και μπω στο desktop μου βγαινει το εξης error msg

"Παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την εναρξη του

C:\PROGRΑ - 3\299219 - 1\bo1nn7.cpp

Δεν ηταν δυνατο να εντοπιστει η καθορισμενη λειτ. μοναδα"

(οπου "-" ειναι περισπωμενη)

Δημοσ.

Το ετρεξα.

Τωρα στο Κεντρο ενεργειων-Ασφαλεια δεν μου γραφει "η υπηρεσια του Κεντρου ασφαλειας των Windows ειναι απενεργοποιημενη".

Παρολ αυτα δε μου λεει τι εχω για antivirus, τι για firewall, τι για antispam, οπως συνηθως λεει.

Τα δεδομενα που ειπα στα Εργαλεια Διαχειρισης-Διαχειριση υπολογιστη παραμενουν ως εχουν.

Επισης να σημειωσω πως οταν εκκινει το συστημα και μπω στο desktop μου βγαινει το εξης error msg

"Παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την εναρξη του

C:\PROGRΑ - 3\299219 - 1\bo1nn7.cpp

Δεν ηταν δυνατο να εντοπιστει η καθορισμενη λειτ. μοναδα"

(οπου "-" ειναι περισπωμενη)

Τρέξε το autoruns απο εδώ

Στη καρτέλα logon πάτα δεξί κλικ διαγραφή σε αυτό το αρχείο bo1nn7.cpp που σου βγάζει όταν μπαίνει στα windows.

Επίσης κάνε και ένα deep scan με το Emsisoft Emergency Kit για να είσαι σίγουρος ότι είσαι malware free.

Δημοσ.

Τρέξε το autoruns απο εδώ

Στη καρτέλα logon πάτα δεξί κλικ διαγραφή σε αυτό το αρχείο bo1nn7.cpp που σου βγάζει όταν μπαίνει στα windows.

Επίσης κάνε και ένα deep scan με το Emsisoft Emergency Kit για να είσαι σίγουρος ότι είσαι malware free.

Πραγματι, η ειδοποιηση για το αρχειο αυτο εξαφανιστηκε.

Εκανα και scan με το αλλο που ειπες, ευτυχως δε σβηνει απo μονο του οπως κανει το Bitdifender.

Στην "Ασφαλεια" εξακολουθει να μου λέει μου λεει  "η υπηρεσια του Κεντρου ασφαλειας των Windows ειναι απενεργοποιημενη".

και κλικαροντας στο "Αμεση Ενεργοποιηση" να βγαινει οτι "Δεν ειναι δυνατη η εκκινηση της υπηρεσιας του Κεντρου ασφαλειας των Windows".

Και αλλη μια ερωτηση που ειμαι σιγουρος οτι ειναι θεμα ρυθμισης, συχνα στο σερφαρισμα μου βγαινει αυτο το μυνημα, πως το ξεφορτωνομαι? 

image.png

Δημοσ.

Πραγματι, η ειδοποιηση για το αρχειο αυτο εξαφανιστηκε.

Εκανα και scan με το αλλο που ειπες, ευτυχως δε σβηνει απo μονο του οπως κανει το Bitdifender.

Στην "Ασφαλεια" εξακολουθει να μου λέει μου λεει  "η υπηρεσια του Κεντρου ασφαλειας των Windows ειναι απενεργοποιημενη".

και κλικαροντας στο "Αμεση Ενεργοποιηση" να βγαινει οτι "Δεν ειναι δυνατη η εκκινηση της υπηρεσιας του Κεντρου ασφαλειας των Windows".

Και αλλη μια ερωτηση που ειμαι σιγουρος οτι ειναι θεμα ρυθμισης, συχνα στο σερφαρισμα μου βγαινει αυτο το μυνημα, πως το ξεφορτωνομαι? 

image.png

http://answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie8-windows_7/how-to-disable-the-https-security-warning-in/883d2fd8-f397-4ed6-86b5-e64997148a98

Αν και θα σου πρότεινα να μην χρησιμοποιείς internet explorer, γιατί είναι πίσω σε θέματα ασφαλείας σε σχέση με τους άλλους browser.

• Like 1
Δημοσ.

http://answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie8-windows_7/how-to-disable-the-https-security-warning-in/883d2fd8-f397-4ed6-86b5-e64997148a98

Αν και θα σου πρότεινα να μην χρησιμοποιείς internet explorer, γιατί είναι πίσω σε θέματα ασφαλείας σε σχέση με τους άλλους browser.

Χρησιμοποιω ie και firefox. Οταν λες o ie ειναι πισω εννοεις οτι θα κολλησω καποιο malware, που με αλλο browser δεν θα κολλουσα διοτι θα το εξουδετερωνε?

Τα Win προβληματα που εχω φανταζομαι θα τα λυσω με μια νεα εγκαταταση που θα κανω προσεχως, αλλα να ρωτησω και κατι αλλο προς το παρον,

στον Πινακα Ελεγχου οταν κλικαρω τις "Eπιλογες παροχης ενεργειας" κανει 30 δευτερολεπτα για να τις ανοιξει. Υπαρχει εξηγηση γιαυτο?

Δημοσ.

Χρησιμοποιω ie και firefox. Οταν λες o ie ειναι πισω εννοεις οτι θα κολλησω καποιο malware, που με αλλο browser δεν θα κολλουσα διοτι θα το εξουδετερωνε?

Τα Win προβληματα που εχω φανταζομαι θα τα λυσω με μια νεα εγκαταταση που θα κανω προσεχως, αλλα να ρωτησω και κατι αλλο προς το παρον,

στον Πινακα Ελεγχου οταν κλικαρω τις "Eπιλογες παροχης ενεργειας" κανει 30 δευτερολεπτα για να τις ανοιξει. Υπαρχει εξηγηση γιαυτο?

Ναι ο ie έχει αρκετά κενά ασφαλείας.

Οχι δεν είναι φυσιολογικό να κάνει τόση ωρα να ανοίξει τις παροχές ενέργειας. Αυτό είναι μάλλον λόγω επειδή η εγκατάσταση των windows είναι παλιά, έχει φορτωθεί με διάφορα προγράμματα και έτσι έχει ως συνέπεια να βαρύνει το σύστημα. Αυτό θα λυθεί όπως είπες μόνο άμα κάνεις μια καινούρια εγκατάσταση τα Windows.

Δημοσ.

Ναι ο ie έχει αρκετά κενά ασφαλείας.

Οχι δεν είναι φυσιολογικό να κάνει τόση ωρα να ανοίξει τις παροχές ενέργειας. Αυτό είναι μάλλον λόγω επειδή η εγκατάσταση των windows είναι παλιά, έχει φορτωθεί με διάφορα προγράμματα και έτσι έχει ως συνέπεια να βαρύνει το σύστημα. Αυτό θα λυθεί όπως είπες μόνο άμα κάνεις μια καινούρια εγκατάσταση τα Windows.

Kαι γιατι αργει στις παροχη ενεργειας ενω αλλες επιλογες τις ανοιγει αμεσως?

Δημοσ.

Kαι γιατι αργει στις παροχη ενεργειας ενω αλλες επιλογες τις ανοιγει αμεσως?

Μπορεί το συγκεκριμένο κλειδί στη registry που έχει να κάνει με τις παροχές ενέργειας να είναι corrupted. Με το καιρό η registry αλλοιώνεται με τις πολλές αλλαγές που γίνονται και δεν είναι απίθανο καμιά φορά να δημιουργούνται προβλήματα με μερικές καταχωρήσεις εκεί.

Άμα δεν μπορεί να το διορθώσει το sfc, τότε πρέπει να κάνεις επανεγκατάσταση το λειτουργικό.

Δημοσ.

Στο προβλη λεπτομερειων που εχει απο κατω τι γραφει. Μηπως να κανεις κανα repair?

Δημοσ.

Στο προβλη λεπτομερειων που εχει απο κατω τι γραφει.

Γραφει τα εξης:

Ονομα συμβαντος προβληματος.....APPCRASH

Ονομα εφαρμογης...........................rundll32.exe

Eκδοση εφαρμογης.........................6.1.7600.16385

Χρoνικη σημανση εφαρμογης...........4a5bc637

Ονομα ελαττωματικης λειτουργικης μοναδας....SysMenu.dll

Eκδοση           "             "             "                 ....1.0.0.5

Xρονικη σημανση ελαττωματικης λειτ.μοναδας.......52b449c7

Κωδικας εξαιρεσης.....................................c0000005

Mετατοπιση εξαιρεσης...............................0006ce5c

κατοπιν εκδοση λειτ.συστηματος, αναγνωριστικο τοπικων ρυθμισεων(1032) και προσθετες πηροφοριες 1-4 με διαφορα ψηφια και γραμματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...