panvas Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Σήμερα είπα να καθαρισω το σαραβαλακι μου,όλα καλά μέχρι να αφαίρεσω το πληκτρολόγιο.Προσπάθησα να αφαίρεσω την ταινία του keyboard όσο πιο ευλαβικά μπορούσα έτσι και έγινε,το πλαστικό κομματι που κρατά την ταινία ομως έχει δυο πολύ μικρές απολήξεις που έρχονται και "κουμπωνουν,προφανώς λογο καιρού και υψηλών θερμοκρασιών, ηταν έτοιμες να σπασουν,όπως και έγινε!! Ετσι αφού ολοκλήρωσα τον καθαρισμό επανατοποθέτησα την ταινία του keyboard και έβαλα όσο πιο σταθερά μπορουσα τι πλαστικο,αλλά όπως ανεμενα το πληκτρολόγιο έχει τεθεί off!! Πωλείται χωριστά αυτό το εξάρτημα ή με "αναγκάζει" να πάρω καινούργιο πληκτρολόγιο?? Edit το εξάρτημα για την ακρίβεια λέγεται cable retainer!!
zio10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Σήμερα είπα να καθαρισω το σαραβαλακι μου,όλα καλά μέχρι να αφαίρεσω το πληκτρολόγιο.Προσπάθησα να αφαίρεσω την ταινία του keyboard όσο πιο ευλαβικά μπορούσα έτσι και έγινε,το πλαστικό κομματι που κρατά την ταινία ομως έχει δυο πολύ μικρές απολήξεις που έρχονται και "κουμπωνουν,προφανώς λογο καιρού και υψηλών θερμοκρασιών, ηταν έτοιμες να σπασουν,όπως και έγινε!! Ετσι αφού ολοκλήρωσα τον καθαρισμό επανατοποθέτησα την ταινία του keyboard και έβαλα όσο πιο σταθερά μπορουσα τι πλαστικο,αλλά όπως ανεμενα το πληκτρολόγιο έχει τεθεί off!! Πωλείται χωριστά αυτό το εξάρτημα ή με "αναγκάζει" να πάρω καινούργιο πληκτρολόγιο?? Edit το εξάρτημα για την ακρίβεια λέγεται cable retainer!! Αν κατάλαβα σωστά το κομμάτι που έσπασες είναι στην μητρική και όχι στο πληκτρολόγιο, άρα και άλλο να πάρεις δεν ωφελεί. Πρέπει ή να βρεις αυτό το κομμάτι ή με κάποιο τρόπο να στερεώσεις την καλοδιωταινία χωρίς αυτό. Ρίξε μια ματιά ebay κλπ μήπως και βρεις κάτι
panvas Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Αυτη η βλακεια της φωτο ειναι στο συγκεκριμενο η αποληξη "γατζωνει" στην αριστερη πλευρα!!Τελικα τα καταφερα και το στερεωσα χωρις μεγαλο ρισκο να βγει απ'οτι φαινεται!Γραφω απο το λαπτοπ πλεον.Σε ευχαριστω παραυτα για την βοηθεια σου. 1
Euclides Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Την έχω πατήσει και εγώ, ειδικά με παλιά laptops που τα πλαστικά με τον χρόνο πολυμερίζονται, σκληραίνουν και γίνονται εύθραυστα. Κάνε την εξής πατέντα. Κόψε ένα κομάτι πλαστικό από αυτό που χρησιμοποιούν για συσκευασία (SD καρτών π.χ.), στο πλάτος του καλωδίου και δίπλωσέ το όπως στην φωτογραφία για να μπορέσεις να το σπρώξεις. Μετά, αφού τοποθετήσεις το καλώδιο στο retainer, σπρώξε το πλαστικό αυτό από πάνω μέχρι να χωθεί στο κενό που υπάρχει. Δεν φεύγει με τίποτα, και ασφαλίζει το καλώδιο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα