Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

λειπον αγορασα δυο κινητα απο το aliexpress και καταλαθος  εβαλα στο πεδιο που πρεπει να γραψεις το επιθετο  ενα ΑΕ χωρις να το καταλαβω και τωρα δεν ξερω πως θα τα παραλαβω εχω το tracking number, και 

τιποτα αλλο τι μπορω να κανω για να τα παραλαβω χωρις επιστροφη

πχ (Παντελης   ΑΕ) 

Δημοσ.

λειπον αγορασα δυο κινητα απο το aliexpress και καταλαθος  εβαλα στο πεδιο που πρεπει να γραψεις το επιθετο  ενα ΑΕ χωρις να το καταλαβω και τωρα δεν ξερω πως θα τα παραλαβω εχω το tracking number, και 

τιποτα αλλο τι μπορω να κανω για να τα παραλαβω χωρις επιστροφη

πχ (Παντελης   ΑΕ) 

Εξηγησε στα ελτα τι εγινε και αφου πας με ταυτοτητα και το χαρτακι που θα σου ερθει σπιτι δε νομιζω να εχεις προβλημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα ?? στο να μου τα δωσουν 

Δημοσ.

Ρε φιλε αν εχει γινει η παραγγελια και δε προλαβαινεις να την ακυρωσεις ,απο τι στιγμη που θα εχεις track 

σιγα το θεμα.

Να πω οτι εκανες λαθος διευθυνση εκει θα ειχες προβλημα..αλλα οχι σε αυτο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε φιλε αν εχει γινει η παραγγελια και δε προλαβαινεις να την ακυρωσεις ,απο τι στιγμη που θα εχεις track 

σιγα το θεμα.

Να πω οτι εκανες λαθος διευθυνση εκει θα ειχες προβλημα..αλλα οχι σε αυτο

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου stamatinho πιστευω να γινουν ετσι ωπος τα λες, καλο ξημερομα να εχεις

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου stamatinho πιστευω να γινουν ετσι ωπος τα λες, καλο ξημερομα να εχεις

Δυστυχώς θα αντιμετωπίσεις προβλημα !!! ...και δεν ξερω αν μπορείς να το λύσεις με τα τοπικα ταχυδρομεία.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς θα αντιμετωπίσεις προβλημα !!! ...και δεν ξερω αν μπορείς να το λύσεις με τα τοπικα ταχυδρομεία.

Eπειδη θα λεει στο πακετο Παντελης ΑΕ π.χ αντι για Παντελης?

Δε νομιζω αν παει με ταυτοτητα και το χαρτακι και να τους εξηγηση τι εγινε να εχει προβλημα.

Εκτος και αν πεσει σε κανενα στραβοξυλο υπαλληλο,

εγω σε ενα αναλογο θεμα σε παραγγελια απο Κινα που δεν εγραφε καν ολοκληρο το ονομα δηλαδη χειροτερο απο το θεμα του φιλου μια χαρα λυθηκε το προβλημα μεσα σε 2 λεπτα.

Αρκει να εχει ταυτοτητα και το χαρτακι οπως ειπα.

Δημοσ.

Εγω καταλαβα οτι εβαλε σκετο ΑΕ. Αν ειναι ετσι οντως θα εχει προβλημα. Αν ειναι παντελης αε τοτε δεν εχει θεμα πιστευω

• Like 1
Δημοσ.

Το "ΑΕ" τι είναι και τι είναι το "παντελης", αν καποιο απο τα δυο ειναι το επίθετο σου και ετσι αναγράφετε στην ταυτότητα σου τοτε οκ δεν υπαρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ, αν ομως το επίθετο σου δεν ταιριάζει με την ταυτότητα τοτε δεν βλεπω λυση.

Δεν εχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, τα δέματα με tracking number είναι συστημένα και απαιτούν επίδειξη ταυτότητας υποχρεωτικά,

Αν σε ξέρουν εκει στο ταχυδρομείο μπορεί και να καθαρίσεις

Eπειδη θα λεει στο πακετο Παντελης ΑΕ π.χ αντι για Παντελης?

Δε νομιζω αν παει με ταυτοτητα και το χαρτακι και να τους εξηγηση τι εγινε να εχει προβλημα.

Εκτος και αν πεσει σε κανενα στραβοξυλο υπαλληλο,

εγω σε ενα αναλογο θεμα σε παραγγελια απο Κινα που δεν εγραφε καν ολοκληρο το ονομα δηλαδη χειροτερο απο το θεμα του φιλου μια χαρα λυθηκε το προβλημα μεσα σε 2 λεπτα.

Αρκει να εχει ταυτοτητα και το χαρτακι οπως ειπα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν γινετε τελικα κριμα  εκανα την βλακια μου 

Δημοσ.

δεν γινετε τελικα κριμα  εκανα την βλακια μου 

Τι δεν γίνεται? Το δέμα σου έφτασε στην χώρα σου? όταν έρθει κάνε αυτά που σου είπαν  οι άλλοι και θα δεις πως μια χαρά θα τα πας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...