Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους/ες. Είμαι κάτοχος της εξωτερικής usb κάρτας tascam us122l εδώ και κάποια χρόνια χωρίς να μου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στο παλιό μου pc ούτε και στα windows 7 που χρησιμοποιούσα και χρησιμοποιώ στο νέο μου pc. Το πρόβλημα είναι πολύ περίεργο και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας μπάς και βρώ κάποια άκρη. Η νέα μου σύνθεση ειναι intel i5 4440,asus gtx 760 και motherboard επίσης της asus την h87 plus. Αφού λοιπόν απενεργοποιώ την onboard απο τα bios και κατεβάζω τους drivers για την tascam,ενω φαίνεται να λειτουργεί κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα,ξαφνικά σε άκυρες στιγμές χάνεται εντελώς ο ήχος,η ένταση φαίνεται να κολλάει αν την πειράξω απο το εικονίδιο κάτω δεξιά και όλως περιέργως μόνο τα βίντεο στο youtube ενώ κάνουν buffer κανονικά αρνούνται να ξεκινήσουν. Έχω δοκιμάσει σχέδον τα πάντα απο αλλαγή θύρας usb μεχρι και απνεργοποίηση κάποιον drivers εν ονόματι high definition audio στο device manager που φαίνεται να είναι απο την μητρική και της nvidia αλλα τίποτα πάλι μετα απο κάποια ώρα το ίδιο κόλλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο απο την στιγμή που την ίδια κάρτα με τους ίδιους drivers για windows 7 την χρησιμοποιούσα κανονικά στο παλιό μου μηχάνημα χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η μητρική και ακόμη και καινούργια κάρτα ήχου να αγοράσω επειδή η συγκεκριμένη θεωρείται legacy πιά,να μου κάνει τα ίδια? 

Δημοσ.

Ναι το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλα συνεχίζει να μου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να μην δέχεται η μητρική άλλη κάρτα ήχου?

Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να την δοκιμάσεις σε άλλον υπολογιστή. Ιδανικά στον παλιό, αν υπάρχει, να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει η κάρτα. Επίσης να σιγουρευτείς με κάποιον τρόπο ότι τα USB του καινούργιου υπολογιστή δουλέυουν απολύτως σωστά. Άλλο καλώδιο δοκίμασες; Τους drivers του ξήλωσες και τους ξανάβαλες; Ειναι και οι δύο εγκαταστάσεις των Windows, full updated?

Δημοσ.

Στον παλιό δουλέυει κανονικά στα ίδια windows. Drivers έχω ξηλώσει και έχω ξαναπεράσει αρκετές φορές μπάς και αλλάξει κάτι αλλά τίποτα. Επίσης τα usb δοκιμασμένα με άλλες συσκευές λειτουργούν κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να πηγαίνει στραβά. Το θέμα είναι οτι μπορει να λειτουργείσει κανονικά και για ώρες και μετά τρώει το κόλλημα...

Δημοσ.

Περίεργο δεν λές τίποτα φίλε μου... Τροφοδοτικό έχω της xfx 550w και θερμοκρασιες σε idle τουλάχιστον που παρουσιάζεται το πρόβλημα maximun 39-40. Το μόνο που με φοβίζει είναι μην χρειαστεί να αλλάζω μητρικές και είναι και ολοκαίνουρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...