Orion2001 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Mια βοηθεια απο οσους γνωριζουν. Μια GTX 570 παει στο plaisio λογω προβληματικου fan την στελνουν απο Θεσσαλονικη στην Αθηνα περνουν 2 εβδομαδες και επιστρεφει αυριο χωρις να την εχουν φτιαξει (δεν εχουν fan) και λεγοντας μου οτι λειπει το αυτοκολλητο στην καρτα αρα χανω και την εγγυηση ειναι δυνατον ? Να πω εδω οτι η καρτα πηγε στο καταστημα μεσα στο ιδιο της το κουτι το οποιο απο τι ξερω εχει επανω του τον αριθμο που ζητανε....οσο για το αυτοκολλητο δεν θυμαμαι να το εβγαλα αλλα και αν εκανα κατι τετοιο αν ειχε επανω του καποια προειδοποιηση ειμαι σιγουρος οτι θα το ειχα κρατηση. Τι κανω χανω την εγγυηση για κατι τετοιο τελικα ?
lelos1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Από την στιγμή που έβγαλες το sticker με το serial number δεν ισχύει η εγγύηση έτσι είναι με όλα τα προϊόντα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Οποτε, εν ολιγοις, λες οτι το..εβγαλαν εκεινοι?Χμ, βασικα εαν ηταν ηδη βγαλμενο απο εσενα,θα επρεπε -με την απλη λογικη εαν το δουμε-να σου το αναφερουν αυτο, αμεσα μαλιστα
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Οποτε, εν ολιγοις, λες οτι το..εβγαλαν εκεινοι? Χμ, βασικα εαν ηταν ηδη βγαλμενο απο εσενα, θα επρεπε -με την απλη λογικη εαν το δουμε- να σου το αναφερουν αυτο, αμεσα μαλιστα Όντως, δηλαδή έπρεπε να πάει Αθήνα για να δουν ότι λείπει; Νομίζω έχουν ένα αυτοκόλλητο είτε στην πάνω πλευρά που φαίνεται η πλακέτα, είτε κάπου στο πλάι στο πλαστικό κάλυμμα της ψήκτρας.
Orion2001 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν ξερω ρε παιδια κοιταω καρτες στο διαδυκτιο και σε αυτο το αυτοκολλητο εχει επανω μονο τον σειριακο αριθμο καμια προειδοποιηση απο τις εταιριες οτι χανετε η εγγυηση ειναι δυνατον να φταιμε εμεις αν χαθει? Οπως λετε κιολας οταν την πηγα την κρατησε ο τεχνικος του καταστηματος εκει και με πηρε μετα απο 5 ωρες λεγοντας οτι θα παει Αθηνα δεν ειδε οτι δεν εχει επανω της αυτοκολλητο να μου πει οτι υπαρχει θεμα ? Την καρτα την πηγα στο κουτι της το οποιο εχει απο τι μου λενε φιλοι serial number αυτο δεν τους καλυπτει σε περιπτωση RMA ?
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Απο οτι ξέρω και εγω αν κόψεις η κοπεί το αυτοκόλητο με το serial number χάνεται η εγγύηση , νομιζω οτι σε ορισμένα αυτοκόλητο το γράφει και σε αλλα οχι πρέπει να το εχεις δει και εσυ σε μερικά νομίζω οτι λεει void if shield ή κατι τετοιο
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Την καρτα την πηγα στο κουτι της το οποιο εχει απο τι μου λενε φιλοι serial number αυτο δεν τους καλυπτει σε περιπτωση RMA ? Εχει και το κουτί φυσικά αλλα έτσι δε μπορούν να ξέρουν ότι το κουτί είναι αυτής της κάρτας. Επίσης τα αυτοκόλλητα από τις κάρτες νομίζω ξεκολλάνε πανεύκολα, λόγω θερμοκρασιών κλπ. Δε στελνεις ενα mail στην εταιρία να ρωτήσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα