Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Θα εχουμε σιγουρα και δευτερη σεσον. Για online episodes η διαρκεια ειναι καλη αλλα η συγκεκριμενη σειρα ανεβαζει πολυ το level. Η μαγκια ειναι στο οτι επικεντρωνεται επι της ουσιας σε 4 χαρακτηρες και αυτο βοηθαει πολυ. Τρελο γελιο ο σκατογερος που την μπαινει στον Ken συνεχεια! Ο οποίος παίζει και το theme του Ryu με το φλάουτο. (και μετά για να μην χάσουμε, Ken's theme for maximum training program στο boombox ) Ευτυχώς που βγήκε αυτό και τώρα του Van Damme και το άλλο με την Chun Li (που είδα μόνο το trailer), πάνε στο πολύ πίσω μέρος του μυαλού, σε μια ντουλάπα με αράχνες για Live Action Street Fighter. Μακάρι και το sequel να είναι τόσο καλό ή και καλύτερο. 1
Daemonos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πως τον κάνανε ετςι τον ken? Επίσης, που ειναι ο akuma? Εγώ θέλω να δω SAGAT
Skylined Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Απρόσμενα καλό, ποιος θα το περίμενε από μία σειρά που πρωτοκυκλοφόρησε στο YouTube. Εκτός από τις ερμηνείες, την πλοκή, τα σκηνικά, τις πολεμικές τέχνες στις οποίες είναι ικανοί οι ηθοποιοί έχει σε κεντρικό ρόλο φιλοσοφία που θυμίζει Δύναμη από Star Wars που ούτως ή άλλως ο Τζόρτζ Λούκας δήλωσε πως πήρε από τις ανατολικές θρησκείες όπως αναφέρει και ο Τζάκι Τσαν στο Karate Kid. Η κακή χρησιμοποίηση του Τσι μπορεί να παρασύρει κάποιον στην αρνητική πλευρά και να τον κάνει "δαίμονα" οπότε χρειάζεται προσοχή ο τρόπος που αυτό καλλιεργείται. Αυτές οι θεωρίες περί Τσι (υπάρχει πολεμική τέχνη Tai Chi) εμφανίζονται από παλιά χρόνια εκεί στην ανατολή άσχετα αν το σημερινό mainstream επιστημονικό κατεστημένο μάλλον τις αντιμετωπίζει ως φαντασιώσεις. Όπως και να 'χει εκεί βασίζεται η μινι σειρά που θα ενωθεί κάποια στιγμή και σε ταινία.
wizzy Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 So... no one fights Akuma? Τι ξενέρα, περίμενα το Akuma Vs anyone όσο τίποτα στη σειρά και έμεινα με την αναμονή... Ξενέρα.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Η μαχη με τον Akuma ειναι ongoing ακομα και στο Street Fighter 4 οποτε ειναι λογικο που δεν εδειξε τιποτα. Υπαρχει επισης και ενα γαματο anime street fighter alpha generations οπου η σειρα live action στην ουσια εγινε μεταφορα.
vrwmiaris Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Παιδια ειναι κορυφη η σειρα .θενξ στιν τς ,κατι που με εχει κατσει στραβα ειναι πως ο γκοκι απο κοντος κινεζος με μαυρα μαλλια εγινε ταταρος,τουμπανο με κοκκινα μαλλια
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αυτο γιατι σου εκατσε στραβα? Η μεταμορφωση σε κανονικο δαιμονα ειναι απολυτα δεμενη με το lore του παιχνιδιου/σειρας.
nikos_007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πάντως εγώ που είδα όλα τα επισόδεια στο Machinima πιο πολύ μου άρεσε ο Γκόκι ο σφίχτερμαν και τι δεν έκανε όταν προπονιόταν, κάμψεις δικεφάλων μπαμπού με ξύλινους κουβάδες, έλξεις στο μπαμπού μονόζυγο, σκουώτ με μπαμπού και κουβάδες, πολύ φαντασία ο τύπος αν και δεν έχω παίξει τα παιχνίδια, τέλος μου άρεσε πάρα πολύ όλο σκηνικό, περιμένω τον δεύτερο κύκλο.
man of steel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Υπάρχει πουθενά on line με Ελληνικούς υπότιτλους;
Luxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Τι ειναι τα online episodes; Δεν ειναι κανονικη παραγωγη; Ερασιτεχνικη ειναι και προβαλλεται μονο μεσω youtube; Τι budget ειχε και τι εσοδα;
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Πωωωωω, δεν παλευεται ο ken. Επίσης, megaman2 =] Υγ. Τον bodybuilding akuma τον αφήνω ασχολίαστο.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Τι εννοεις δεν παλευεται γιατι εγω τον θεωρω γαματο. Τον Akuma ασχολιαστο ειναι καλο ή κακο?
Plug Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Το είδα σε μορφή ταινίας και μπορώ να πω ότι τα έσπασε. Πάντως γέλασα με τα μπακ σκουοτ με κουβάδες και μπαμπού του ακουμα
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Τοςα χρόνια αποκλεισμένος στην Ιαπωνία και ακομα μιλάει σε άπταιστα αμερικάνικα. I mean why? =] Επίσης You can squat yourself to dark hado or whatever it was called. XD That said Το mk s2 ήταν καλύτερο. Μακράν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα