GPOWERR Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μολις παρηγγειλα και εγω μια....αν και βλεπω να ειναι πολυ καλη η τιμη για να ειναι αληθινη...ιδωμεν...το πολυ-πολυ να φαω στη μαπα και αλλο την ενσωνατωμενη μου...
johnmt2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ειδικα η Gti.. βασικα αμα ηταν η TI Boost τοτε το συζητουσαμε..
kosh Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Παιδες, και αμα μας πληρωναν για να την παρουμε θα ηταν ακομα καλυτερα. Μεχρι να γινει αυτο ομως, ο συμφορουμιτης μας υπεδειξε μια εξαιρετικη προσφορα. 3
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Aν μπορούσαν να κάνουν sli αυτές, όπως είπε και ο john, τις είχα χτυπήσει χτές.
Ashmadia Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Aν μπορούσαν να κάνουν sli αυτές, όπως είπε και ο john, τις είχα χτυπήσει χτές. Παιδες πιο συμφερουσα προταση ειναι η 750ti, παρα 650 sli (λιγο ακριβοτερα βγαινει απο την "θεαματικη" προσφορα)... Οπως και να το δει κανεις, αυτο το +50% performance απο την 650 με μικροτερη καταναλωση απο ενα υποθετικο sli δεν το κοντραρεις ευκολα. Edited λογω ασαφειας... Ηταν περασμενη η ωρα.. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2014 από Ashmadia
gkarabid Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Γενικα βλεπω οτι εχει πεσει ολοι η σελιδα...τι κανατε παλι βρε
giorginho Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Eξαφανιστηκε η τιμη (και η καρτα μαλλον), τις υπολοιπες 650 τις δινει 90+... Δεν προλαβα να παραγγειλω αλλά οπως το βλεπω μαλλον μουφεξ ηταν η υποθεση.
GPOWERR Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ωραιος τροπος να κανεις ανεξοδη διαφημιση,συγκεντρωση προσωπικων στοιχειων(μεσω δημιουργιας account αγορων) καθως επισης και εφε φτηνου καταστηματος....Ακομη και λαθος να ηταν η τιμη,θα πρεπει να ενημερωθουμε με μαιλ...αλλιως.....ενα ακομη μελος στην "black list " μου...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ωραιος τροπος να κανεις ανεξοδη διαφημιση,συγκεντρωση προσωπικων στοιχειων(μεσω δημιουργιας account αγορων) καθως επισης και εφε φτηνου καταστηματος....Ακομη και λαθος να ηταν η τιμη,θα πρεπει να ενημερωθουμε με μαιλ...αλλιως.....ενα ακομη μελος στην "black list " μου... Τι ειναι αυτα που γραφετε ρε παιδια? Απο που και ως που "φτηνο καταστημα" το xxxxxxx? Αγοραζω εδω και χρονια απο κει και ειμαι πληρως ευχαριστημενος. Τι σου ετυχε εσενα με το συγκεκριμενο καταστημα και το κατηγοριοποιησες στον πατο? Ας μην καθομαστε να ''βριζουμε'' το καταστημα εκ των προτερων... Ας δουμε πρωτα πως θα κινηθει, και επειτα βλεπουμε. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2014 από matrixxx
GPOWERR Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 1)φτηνο=χαμηλες τιμες 2)που ειναι η σελιδα που λεει "προιον εξαντλήμενο"?....η' με την κανονικη τιμη του?
SATELLITE Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 δεν πρόλαβα, και μου ήταν άμμεσα απαραίτητη. αν αλλάξει κάποιος γνώμη (και αν υσχίσει η προσφορά τελικά) μου το λέει.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Μολις με πηραν τηλ απτο xxxxxxxx Λεει κατεβηκαν στα γραφεια Σαββατο μονο γι αυτο παρολο που οι μερες λειτουργιας ειναι Δευτερα - Παρασκευη γιατι εγινε "λαθος στο αυτοματοποιημενο συστημα" και για μου ζητησαν "1000 συγνωμη" Long story short, Ακυρο και κλειδωμα του θεματος. Κριμα.. :-/ Επεξ/σία 24 Μαΐου 2014 από matrixxx 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις