Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σορρυ, δεν εχω ξαναποσταρει εδω και δεν υπηρχε τετοια απαιτηση στις οδηγιες.

Εκτος και αν καταλαβα λανθασμενα το "τσιγκουνης". 

Δημοσ.

Σορρυ, δεν εχω ξαναποσταρει εδω και δεν υπηρχε τετοια απαιτηση στις οδηγιες.

Εκτος και αν καταλαβα λανθασμενα το "τσιγκουνης". 

Όχι σε καμία περίπτωση δεν υπονόησα τίποτα άσχημο. Τσιγκούνης = skroutz. Απλά έβαλα βοηθητικά το λινκ και το γράφημα ώστε να διευκολύνω αυτούς που ενδιαφέρονται. 

Κατά τα άλλα μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ

Δημοσ.

Όχι σε καμία περίπτωση δεν υπονόησα τίποτα άσχημο. Τσιγκούνης = skroutz. Απλά έβαλα βοηθητικά το λινκ και το γράφημα ώστε να διευκολύνω αυτούς που ενδιαφέρονται. 

Κατά τα άλλα μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ

Ναι, αυτες τις οδηγιες λεω. Δεν απαιτουσαν να παρεχω το γραφημα. Αφου το προσθεσες εσυ, ολα καλα.  ;)

Δημοσ.

Πολυ καλη τιμη

Εκανα μια παραγγελια μεσω PayPal για τα δωρεαν μεταφορικα

Ετσι κι αλλιως μονο Pro και Hearthstone παιζω κυριως αυτη τη περιοδο οποτε.. μια χαρα! 

Ευχαριστω τον ΤS.

Δημοσ.

Σαν specs ίσως ελάχιστα καλυτέρη να είναι η amd. Αν το κοιτάξεις ομως αναλογικά με την τιμή και το κατάστημα που την δινει.. Αλλαζει το θέμα. Προσωπικά θεωρώ καλύτερο value for money την 650 στα 60.61€.

Δημοσ.

Προς ολους οσους ευχαριστουν, δεν κανει τιποτα παιδια. Ευτυχως που παρακολουθω την συγκεκριμενη κατηγορια καρτων.

Και σημερα checkara με εναυσμα απο ενα θεμα εδω στο insomnia. Κυκλος ειναι :) Χαρα μου να βοηθω οπου μπορω.

• Like 3
Δημοσ.

-30€ και ακόμα στο σκρουτζ έχει την παλιά τιμή; Μα γιατί μου μοιάζει με άκυρο; Ειδικά από το συγκεκριμένο κατάστημα που αρκετές φορές νομίζω το έχουμε δει  :unsure:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...