Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα site σε wordpress, ας πούμε το www.xxxx.gr και θέλω να το μεταφέρω αυτούσιο σε www.xxxxxx.gr.

πως μπορεί να γίνει εύκολα;

Δημοσ.

οκ έβγαλα άκρη.

τελικά δε χρειάστηκε να αλλάξω host παρα μόνο domain.

αυτό που φοβόμουν ήταν κανένα πρόβλημα με τα Links αλλά έκανα δουλειά με ένα online εργαλείο 

Δημοσ.

εννοούσα αυτό

φορτώνεις τη βάση και αντικαθιστά το domain.

το κακό είναι ότι δέχεται αρχεία μέχρι 5MB ενώ η δικιά μου βάση ήταν 23 και αναγκάστηκα να κάνω split το αρχείο.

πάντως δούλεψε κανονικά και όλα τα Links είναι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Σε sql αρχείο με ένα text editor και search replace ή regex για πιο ιδιαίτερες ανάγκες κάνεις πολύ εύκολα αυτές τις δουλειές, δεν χρειάζεσαι online εργαλεία. Το μόνο που θα χρειαζόσουν σε αυτή την περίπτωση είναι search για το παλιό domain και αντικατάσταση με το νέο, όπου δεν υπήρχαν relative path.

Δημοσ.

Σε sql αρχείο με ένα text editor και search replace ή regex για πιο ιδιαίτερες ανάγκες κάνεις πολύ εύκολα αυτές τις δουλειές, δεν χρειάζεσαι online εργαλεία. Το μόνο που θα χρειαζόσουν σε αυτή την περίπτωση είναι search για το παλιό domain και αντικατάσταση με το νέο, όπου δεν υπήρχαν relative path.

θεωρητικά ναι.

αλλά διάβασα αυτό:

......

If you do a search and replace on your entire database to change the URLs, you can cause issues with data serialization, due to the fact that some themes and widgets store values with the length of your URL marked

....

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει και απο προσωπική εμπειρία αυτό που αναφέρει ο shine, επίσης ένα άλλο εργαλείο χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσεις την βάση σου σε server τρίτων είναι το https://interconnectit.com/products/search-and-replace-for-wordpress-databases/. Απλά πριν ξεκινήσεις την διαδικασία κάνε ένα backup της βάσης και μόλις τελειώσεις φυσικά σβήνεις το php αρχείο από τον server σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...