Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το  #include <array> παντως δεν το αναγνωρίζει , λογικά φταίει το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ το codeblocks.

"no such file or directory"

Δε στο αναγνωρίζει επειδή αποτελεί μέρος του standard C++11. Πρέπει να κάνεις compile προσθέτοντας το flag -std=c++11 για g++, clang++, icc. Βέβαια όλα εξαρτώνται από τον compiler που χρησιμοποιείς.

• Like 2
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και επισης το codeblocks δεν ειναι compiler. να τα λεμε αυτα. Και γενικα, σχολη θετικης/τεχνολογικης κατευθυνσης , και να παιρνεις πτυχιο χωρις να μπορεις να προγραμματισεις τι κανει νιαου νιαου, μονο στο ελλαντα.

Δημοσ.

στεφ/τμήμα μηχανικών πληροφορικής, με αρκετά μαθήματα προγραμματισμού, το συγκεκριμένο 2ο εξαμήνου...

Δημοσ.

θεσσαλονικης φανταζομαι γιατι δεν ξερω το ονομα της καθηγητριας. αλλα και στην αθηνα τα ιδια σκατα. τουβλα εμπαιναν ντουβαρια εβγαιναν , με αντιγραφες, κομματα, και την καριολα την ταδε που με εκοψε. Οχι οτι οι καθηγητες ειναι καλυτεροι..

• Like 1
Δημοσ.

καβάλας, αν και η πόλη δεν έχει τόσο σημασία (είμαι απόφοιτος από το συγκεκριμένο τμήμα).

το κακό είναι στην νοοτροπία του Έλληνα(ίσως όχι μόνο του Έλληνα, αλλά από εδώ έχω πολλά παραδείγματα), πάει να σπουδάσει για μία δουλειά με περισσότερα λεφτά...

δεν πάει να σπουδάσει για να μάθει, γιατί γουστάρει να μάθει...

Δημοσ.

και επισης το codeblocks δεν ειναι compiler. να τα λεμε αυτα.

Έτσι που πας σε λίγο θα απαιτήσεις να ξέρουν και τι είναι compiler...

το κακό είναι στην νοοτροπία του Έλληνα(ίσως όχι μόνο του Έλληνα, αλλά από εδώ έχω πολλά παραδείγματα), πάει να σπουδάσει για μία δουλειά με περισσότερα λεφτά...

δεν πάει να σπουδάσει για να μάθει, γιατί γουστάρει να μάθει...

Αυτό δεν είναι κατακριτέο. Στο κάτω κάτω τι σε νοιάζει εσένα για ποιό λόγο σπουδάζω εγώ; Για σπουδές πάω όχι για ληστεία.

Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε εκπαιδευτικό σύστημα στο οποίο μπαίνουν όλοι στην τριτοβάθμια (τα έχω πει παλιότερα και σε άλλο thread). Τι ακριβώς να περιμένει κανείς από φοιτητές που πέρασαν με βάση 9 (!!!!!) στη συγκεκριμένη σχολή, προφανώς όχι γιατί είναι βλάκες αλλά γιατί ποτέ δεν άνοιξαν βιβλίο; Και μέσα στη σχολή το ίδιο σύστημα.

• Like 6
Δημοσ.

με ενοχλεί όταν οι συγκεκριμένοι καταναλώνουν πόρους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από άλλους που θα είχαν μεγαλύτερο πάθος.

δεν λέω ότι είναι σωστό το εκπαιδευτικό σύστημα που έχουμε, αλλά άμα βλέπεις ότι δεν τραβάει μην το κουράζεις και πολύ.

Δημοσ.

δεν λέω ότι είναι σωστό το εκπαιδευτικό σύστημα που έχουμε

Εγω παλι σου το γραφω. Ειναι για το πουτσο η παιδεια που'χουμε. Οπως το διαβασες, για το πουτσο.

Δημοσ.

Τι ακριβώς να περιμένει κανείς από φοιτητές που πέρασαν με βάση 9 (!!!!!) στη συγκεκριμένη σχολή, προφανώς όχι γιατί είναι βλάκες αλλά γιατί ποτέ δεν άνοιξαν βιβλίο; Και μέσα στη σχολή το ίδιο σύστημα.

Το πρόβλημα είναι η έξοδος, όχι η είσοδος.

Αν δεις στην έξοδο να σε περιμένουν με "ρόπαλα", ε θα το σκεφτείς λίγο ξανά αν πρέπει να πας στη x σχολή.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι η έξοδος, όχι η είσοδος.

Αν δεις στην έξοδο να σε περιμένουν με "ρόπαλα", ε θα το σκεφτείς λίγο ξανά αν πρέπει να πας στη x σχολή.

Δε νομίζω ότι μπορείς να το δεις αυτό πριν μπεις μέσα όμως...

Δημοσ.

Εκτος και αν εχεις παρει απολυτηριο λυκειου στα 30.
Δημοσ.

Δε χρειάζεται.Bad news travels fast...

Αν πάλι δεν ξέρεις τα όρια σου, απλά τρως τα μούτρα σου.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται.Bad news travels fast...

Αν πάλι δεν ξέρεις τα όρια σου, απλά τρως τα μούτρα σου.

Ναι αλλά καλό εκπαιδευτικό σύστημα δεν είναι ούτε εκείνο που εξασφαλίζει την ποιότητα των αποφοίτων με αδυσώπητο ξεβοτάνιασμα. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ ότι προτείνεις είναι καλό για τους πεζοναύτες αλλά όχι για τα πανεπιστήμια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...