gon1332 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 το #include <array> παντως δεν το αναγνωρίζει , λογικά φταίει το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ το codeblocks. "no such file or directory" Δε στο αναγνωρίζει επειδή αποτελεί μέρος του standard C++11. Πρέπει να κάνεις compile προσθέτοντας το flag -std=c++11 για g++, clang++, icc. Βέβαια όλα εξαρτώνται από τον compiler που χρησιμοποιείς. 2
Pantelwolf Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 και επισης το codeblocks δεν ειναι compiler. να τα λεμε αυτα. Και γενικα, σχολη θετικης/τεχνολογικης κατευθυνσης , και να παιρνεις πτυχιο χωρις να μπορεις να προγραμματισεις τι κανει νιαου νιαου, μονο στο ελλαντα.
MeTaXaS4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 στεφ/τμήμα μηχανικών πληροφορικής, με αρκετά μαθήματα προγραμματισμού, το συγκεκριμένο 2ο εξαμήνου...
Pantelwolf Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 θεσσαλονικης φανταζομαι γιατι δεν ξερω το ονομα της καθηγητριας. αλλα και στην αθηνα τα ιδια σκατα. τουβλα εμπαιναν ντουβαρια εβγαιναν , με αντιγραφες, κομματα, και την καριολα την ταδε που με εκοψε. Οχι οτι οι καθηγητες ειναι καλυτεροι.. 1
MeTaXaS4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 καβάλας, αν και η πόλη δεν έχει τόσο σημασία (είμαι απόφοιτος από το συγκεκριμένο τμήμα). το κακό είναι στην νοοτροπία του Έλληνα(ίσως όχι μόνο του Έλληνα, αλλά από εδώ έχω πολλά παραδείγματα), πάει να σπουδάσει για μία δουλειά με περισσότερα λεφτά... δεν πάει να σπουδάσει για να μάθει, γιατί γουστάρει να μάθει...
defacer Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 και επισης το codeblocks δεν ειναι compiler. να τα λεμε αυτα. Έτσι που πας σε λίγο θα απαιτήσεις να ξέρουν και τι είναι compiler... το κακό είναι στην νοοτροπία του Έλληνα(ίσως όχι μόνο του Έλληνα, αλλά από εδώ έχω πολλά παραδείγματα), πάει να σπουδάσει για μία δουλειά με περισσότερα λεφτά... δεν πάει να σπουδάσει για να μάθει, γιατί γουστάρει να μάθει... Αυτό δεν είναι κατακριτέο. Στο κάτω κάτω τι σε νοιάζει εσένα για ποιό λόγο σπουδάζω εγώ; Για σπουδές πάω όχι για ληστεία. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε εκπαιδευτικό σύστημα στο οποίο μπαίνουν όλοι στην τριτοβάθμια (τα έχω πει παλιότερα και σε άλλο thread). Τι ακριβώς να περιμένει κανείς από φοιτητές που πέρασαν με βάση 9 (!!!!!) στη συγκεκριμένη σχολή, προφανώς όχι γιατί είναι βλάκες αλλά γιατί ποτέ δεν άνοιξαν βιβλίο; Και μέσα στη σχολή το ίδιο σύστημα. 6
MeTaXaS4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 με ενοχλεί όταν οι συγκεκριμένοι καταναλώνουν πόρους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από άλλους που θα είχαν μεγαλύτερο πάθος. δεν λέω ότι είναι σωστό το εκπαιδευτικό σύστημα που έχουμε, αλλά άμα βλέπεις ότι δεν τραβάει μην το κουράζεις και πολύ.
παπι Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 δεν λέω ότι είναι σωστό το εκπαιδευτικό σύστημα που έχουμε Εγω παλι σου το γραφω. Ειναι για το πουτσο η παιδεια που'χουμε. Οπως το διαβασες, για το πουτσο.
MeTaXaS4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 συμφωνώ δεν διαφωνώ, αλλά από το να το κράζω μόνο δεν αλλάζει κάτι.
H_ANARXIA_EINAI_PSEMA Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 @defacer, παπι και λοιποί Έκανα ένα σχετικό νηματάκι στο Μπλα Μπλα, ΑΕΙ/ΤΕΙ της Ελλάδας. Αν θέλετε ρίχτε μια ματία να συνεχίσουμε εκεί την συζήτηση.
Lanike71 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Τι ακριβώς να περιμένει κανείς από φοιτητές που πέρασαν με βάση 9 (!!!!!) στη συγκεκριμένη σχολή, προφανώς όχι γιατί είναι βλάκες αλλά γιατί ποτέ δεν άνοιξαν βιβλίο; Και μέσα στη σχολή το ίδιο σύστημα. Το πρόβλημα είναι η έξοδος, όχι η είσοδος. Αν δεις στην έξοδο να σε περιμένουν με "ρόπαλα", ε θα το σκεφτείς λίγο ξανά αν πρέπει να πας στη x σχολή. 1
defacer Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Το πρόβλημα είναι η έξοδος, όχι η είσοδος. Αν δεις στην έξοδο να σε περιμένουν με "ρόπαλα", ε θα το σκεφτείς λίγο ξανά αν πρέπει να πας στη x σχολή. Δε νομίζω ότι μπορείς να το δεις αυτό πριν μπεις μέσα όμως...
παπι Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δε νομίζω ότι μπορείς να το δεις αυτό πριν μπεις μέσα όμως...Εκτος και αν εχεις παρει απολυτηριο λυκειου στα 30.
Lanike71 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δε νομίζω ότι μπορείς να το δεις αυτό πριν μπεις μέσα όμως... Δε χρειάζεται.Bad news travels fast... Αν πάλι δεν ξέρεις τα όρια σου, απλά τρως τα μούτρα σου.
defacer Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δε χρειάζεται.Bad news travels fast... Αν πάλι δεν ξέρεις τα όρια σου, απλά τρως τα μούτρα σου. Ναι αλλά καλό εκπαιδευτικό σύστημα δεν είναι ούτε εκείνο που εξασφαλίζει την ποιότητα των αποφοίτων με αδυσώπητο ξεβοτάνιασμα. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ ότι προτείνεις είναι καλό για τους πεζοναύτες αλλά όχι για τα πανεπιστήμια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις