Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν ξανά πόσταρε τον κώδικα σε code tags και βάλε σε σχόλια τα βήματα όπως στα γράφει ο bird να δω ότι έχεις καταλάβει το νόημα.
Αν το Ν είναι 1000 φορές και έχεις διπλή for οπότε έχεις 1000*1000 φορές αυτό

if(n!=0)
 {
     ofstream myfile;

myfile.open ("neo.txt",ios::out | ios::app | ios::binary );  //θα δημιουργεί νεο αρχειο
     }

cout<<tbl[i][j] ;
   cout<<sizeof(tbl[i][j]);

σου φαίνεται λογικό; να δημιουργείς  ρεύμα αρχείου και να το ανοίγεις Ν*Ν φορές χωρίς να το κλείνεις ωστόσο ποτέ;

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης δεν διαβάζεις το Ν πουθενά... Το θέτεις μόνο σου ισο με 1000... Και τώρα που το βλέπω γενικά δε διαβάζεις τιποτα στον κώδικα... Προσπάθησε να τα κάνεις βήμα βήμα

Δημοσ.

για αυτό του είπα και εγώ να γράψει κομμάτι κομμάτι με σχόλια μπας και καταλάβει και ο ίδιος τι κάνει...

Δημοσ.
#include <iostream>
#include <fstream>

using namespace std;

int main(int argc,char *argv[])
{

ifstream iF;
long wl;
iF.open("TP.txt");
if(!iF.is_open())return 0;
bool eof=iF.eof();

int i,j;
int n ;
int tbl[n][n];

for(int i=0; i<n; i++)
{
 for(int j=0; j<n; j++)
 { if(n!=0)
 {
     ofstream myfile;

myfile.open ("neo.txt",ios::out | ios::app | ios::binary );
     }

cout<<tbl[i][j] ;
   cout<<sizeof(tbl[i][j]);
 }
 cout<< endl;
}

}

όντως για το Ν έχει δίκιο χαζομάρα μου απλα με μπέρδεψε αυτο που είπες να διαβιάζει την πρώτη τιμή του αρχείου

Δημοσ.

καλά μου φαίνεται ότι είσαι από τους καλούς και εσύ....

έχεις αυτό

int n ;
int tbl[n][n];

το n παίρνει μία τυχαία τιμή και φτιάχνεις έναν πίνακα τυχαίου μεγέθους (αφού στην C++ δεν υπάρχει αρχικοποίηση στην δήλωση μεταβλητών)...

μέσα στην 2η for ελέγχεις αν το n είναι 0 χωρίς να του έχεις αλλάξει την τιμή ποτέ.

εμφανίζεις στην οθόνη το tbl[j] χωρίς να του έχεις ορίσει ποτέ την τιμή.

καταλαβαίνεις τι κάνεις απορώ;

ή αντιγράφεις (όπως πολλοί άλλοι στο τει καβάλας) απλά ότι σημειώσεις βρεις χωρίς σημασία για να φανεί ότι κάτι προσπάθησες;

αν δεν θες να μάθεις παράτα το το τει πληροφορικής!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ΤΕΙ πληροφορικής... και δυστυχώς δεν είναι και μακριά από το μέσο όρο της συγκεκριμένης σχολής.

Το int tbl[n][n] πάντως δεν είναι καν C++ (άσχετα αν ο gcc συγκεκριμένα το επιτρέπει).

Δημοσ.

ναι οκ, είναι τμήμα μηχανικών πληροφορικής... το θέμα είναι ότι υποτίθεται ζητάει βοήθεια, αλλά δεν βλέπω να προσπαθεί να καταλάβει τι του λέμε, απλά αντιγράφει κομμάτια.

int tbl[n][n]; να του πούμε να το κάνει σωστά; int ** tbl; tbl = new int*[n]; for(int i=0;i<n;i++) n = new int[n]; ?

• Moderators
Δημοσ.

int tbl[n][n]; να του πούμε να το κάνει σωστά; int ** tbl; tbl = new int*[n]; for(int i=0;i<n;i++) n = new int[n]; ?

Ή για "πιο σωστά" μπορεί να χρησιμοποιήσει vectors:

std::vector<int, std::vector<int>> tbl;
Δημοσ.

εντάξει φίλε Μεταξά τι να κάνω δεν τα πολυ σκαμπάζω αυτά, αλλα σκαμπάζω δεν σκαμπάζω θέλω να το περάσω γιατι ειναι απο τα τελευταία μου μαθήματα.... ότι μπορώ κάνω...

Δημοσ.

το  #include <array> παντως δεν το αναγνωρίζει , λογικά φταίει το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ το codeblocks.

"no such file or directory"

τωρα γιατί το κάνεις θέμα αυτο? δηλαδή θα πρέπει να ξέρουμε καλα ΌΛΑ τα μαθήματα που έχουμε στο τμήμα για να αξίζει το πτυχίο μας? αν μπορεις να με βοηθίσεις να το κανεις αν θες αλλιως αστο μην το σκαλίζουμε τωρα και αλλάζουμε την συζήτηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...