Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για την εκμάθηση HTML5, CSS3, PHP, JavaScript, MySQL. Όποιος γνωρίζει ή έχει διαβάσει κάποια βιβλία στα ελληνικά τα οποία είναι πολύ καλά και μπορούν να καλύψουν μεγάλο κομμάτι της κάθε γλώσσας και για όλα τα επίπεδα, θα ήθελα να μου προτείνει κάποια. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Σε αυτό το θέμα ζητάω τίτλους βιβλίων. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Δε θέλω να δοθεί έκταση στο θέμα. Όποιος γνωρίζει κάποιο καλό βιβλίο θα ήθελα να μου το προτείνει. Αν κάποιος έχει από τη σχολή του σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή ας μου στείλει pm.

Θέλω βιβλία τα οποία εσείς οι ίδιοι έχετε διαβάσει και θα προτείνατε ανεπιφύλακτα. 

Δημοσ.

Το μονο που μπορω να σου προτεινω, που αξιζε το κοπο και εβγαζε νοημα η μεταφραση του στα ελληνικα ειναι

"Αναπτυξη Web Εφαρμογων με PHP και mySQL", Welling Luke , Thomson Laura , μτφ Γκλαβά Μαρία, 2005, Εκδόσεις Γκιούρδας

Βεβαια μιλαμε για εκδοση του 2005. Απο τοτε εχουν αλλαξει καποια πραγματακια σε php ειδικα. Ψαξε να βρεις αν υπαρχει μεταγενεστερη ενημερωμενη επανεκδοση. 

Γενικα εκδοσεις Γκιουρδα , Κλειδαριθμος και Τζιολα κυκλοφορουν πολυ σε θεματα πληροφορικης.

Απο κει και κατεβαζω μονο pdf στα αγγλικα.....

Δημοσ.

Το μονο που μπορω να σου προτεινω, που αξιζε το κοπο και εβγαζε νοημα η μεταφραση του στα ελληνικα ειναι

"Αναπτυξη Web Εφαρμογων με PHP και mySQL", Welling Luke , Thomson Laura , μτφ Γκλαβά Μαρία, 2005, Εκδόσεις Γκιούρδας

Βεβαια μιλαμε για εκδοση του 2005. Απο τοτε εχουν αλλαξει καποια πραγματακια σε php ειδικα. Ψαξε να βρεις αν υπαρχει μεταγενεστερη ενημερωμενη επανεκδοση. 

Γενικα εκδοσεις Γκιουρδα , Κλειδαριθμος και Τζιολα κυκλοφορουν πολυ σε θεματα πληροφορικης.

Απο κει και κατεβαζω μονο pdf στα αγγλικα.....

Από τότε έχουν αλλάξει τα πάντα.

Αλλά στα Ελληνικά θα βρεις δύσκολα κάτι.

Δημοσ.

Από τότε έχουν αλλάξει τα πάντα.

Αλλά στα Ελληνικά θα βρεις δύσκολα κάτι.

Μα και γω απο σχολη το εχω αυτο. Ωραιες εποχες τοτε που περναμε πανακριβα και αξιολογα βιβλια δωρεαν. Τεσπα....

Το μονο που μπορει να κανει ο φιλος ειναι να ψαξει σε κανα βιβλιοπωλειο....

Α και προσοχη nikolaras14 μην παρεις κανενα τυπου HTML5 for dummies. Εχουν τα πολυ βασικα απλωμενα σε 100 σελιδες για να γεμιζουν χαρτια. Συν του οτι (εχω και το κολλημα μου), ο τιτλος με εκνευριζει, υποτιμα νοημοσυνη χυμα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...