Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα

Για τον καινούριο μου υπολογιστή, έχω αγοράσει την MSI GTX650 1GB (την απλή, κοντή μαύρη έκδοση, όχι την Ti). Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, απαιτείται τροφοδοσία 65W την οποία νομίζω ότι μπορεί να πάρει αποκλειστικά από τη μητρική. Στις κριτικές της κάρτας στο Newegg όμως, 2-3 παλληκάρια λένε ότι απαιτείται επιπλέον τροφοδοσία από το τροφοδοτικό. Μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Overclocking δεν πρόκειται να κάνω.

Εάν δεν απαιτείται επιπλέον τροφοδοσία, αλλά εγώ την τροφοδοτήσω από το τροφοδοτικό, θα πάθει τίποτα;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα

Για τον καινούριο μου υπολογιστή, έχω αγοράσει την MSI GTX650 1GB (την απλή, όχι την Ti). Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, απαιτείται τροφοδοσία 65W την οποία νομίζω ότι μπορεί να πάρει αποκλειστικά από τη μητρική. Στις κριτικές της κάρτας στο Newegg όμως, 2-3 παλληκάρια λένε ότι απαιτείται επιπλέον τροφοδοσία από το τροφοδοτικό. Μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Overclocking δεν πρόκειται να κάνω.

Εάν δεν απαιτείται επιπλέον τροφοδοσία, αλλά εγώ την τροφοδοτήσω από το τροφοδοτικό, θα πάθει τίποτα

Θα μου έκανε εντύπωση αν χρειαζόταν τροφοδοτικό αλλά αν συμβαίνει τότε είναι μάλλον θέμα μητρικής που δεν θα δίνει πραγματικό μέχρι 75W ρεύμα από το PCIe δίαυλο. ΄Οχι δεν παθαίνει τίποτα αν την συνδέσεις και με το τροφοδοτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...