Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω γιατι η θερμοκρασιες του επεξεργαστη (core0 core1 core2 core3) ειναι χαμηλα απο 24c μεχρι και 35c πληρη φορτιο και στo bios μου γραφει 51-53c με το που ανιγω το pc και απο οτι παρατιρησα το γραφει ως temp3 στα προγραμματα οπως το speedfan fnbuxs.jpg

Δημοσ.

το ψυγιο του επεξεργαστη ειναι πολυ κρυο απο κατω το northbridge ειναι αρκετα ζεστο!

Δημοσ.

gigabyte ga gmx 946-s2 intel core 2 quad q6600 2.4ghz @ 3.2ghz και χωρις overclock τα ιδια ειναι παλι αλλα λιγο πιο χαμηλα.. aftermarket ψυκτρα coolermaster hyper t4 ξεχασα κατι?? :unsure:

Δημοσ.

gigabyte ga gmx 946-s2 intel core 2 quad q6600 2.4ghz @ 3.2ghz και χωρις overclock τα ιδια ειναι παλι αλλα λιγο πιο χαμηλα.. aftermarket ψυκτρα coolermaster hyper t4 ξεχασα κατι?? :unsure:

γενικα αυτοι οι Q εχουν λιγο μεγαλες θερμοκρασιες αλλα εχεις και την Τ4.

Αν το 55 ειναι full load οπως λες κατεβασε το HWmonitor και ριξε ενα ss να δουμε λιγο θερμοκρασιες.

Ποσο καιρο εχεις να αλλαξεις παστα?

Δημοσ.

οχι φιλε λαθος καταλαβες τα core πανε σε full load 42-43 και το temp3 που μου το γραφει στο bios σαν cpu και ξεκιναει με 51-52 βαθμους μηπως ειναι κατι αλλο και τα core ειναι πραγματικα ο επεξεργαστης? εγω ετσι πιστευω.. παστα εβαλα σημερα οπως και την t4 σημερα την εβαλα.. και πριν ειχα h60 υδροψυξη το ιδιο ηταν το temp3 τα core λιγο λιγο πιο χαμηλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...