MemosPanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 που λετε εβαλα το ιντερνετ αυτό στις 23 απριλίου του 2014 δηλαδη πριν ακριβως εναν μηνα, στις 21 μαιου καθως καταναλώσα τα 10 gb και για να μην χρεωνομαι, δεν συνδεθηκα απο τότε...σημερα περιμενοντας να ανανεωθουνε τα 10 gb, περιμενα αλλα τιποτα, πηρα τηλεφωνο και μου ειπανε πως πρεπει να περιμενω μεχρι τις 8 Ιουνιου για να ερθει ενας λογαριασμος (δεν θυμαμαι πως τον ειπαν στο τηλεφωνο) και πως καθε 8 του Μηνα γινετε αυτο..οποτε εγω θα μεινω 2 βδομαδες χωρις ιντερνετ, ενω εχω υπογραψει συμβολαιο 10 gb για εναν μηνα,...εχει καποιος το ιδιο πακετο ιντερνετ? τι μπορω να κανω? ευχαριστω
manzana Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Σωστα σου ειπαν,ο πρωτος λογαριασμος βγαινει σε 15 μερες απο την μερα που ενεργοποιηθηκε η συνδεση σου (αρα γι αυτο το διαστημα θα εχεις κ την μιση χρηση) κ ειναι αναλογικος,δηλαδη θα περιλαμβανει 1 μιση παγιο,μισο γι αυτες τις 15 μερες και ενα παγιο που προπληρωνεις.Απο κει και περα κανονικα ανα μηνα Αφου λες οτι ενεργοποιηθηκες 23 Απριλιου το πρωτο 15ημερο παει εως 8 Μαϊου,οποτε καθε 8 του μηνα θα ξεκινα ο μηνας σου και θα εκδιδεται λογαριασμος. Ετσι απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι καταναλωσες τα 10gb απο 8 Μαϊου που ξεκινησε ο μηνας σου εως 21 Μαϊου.Οποτε θα περιμενεις να ξεκινησει ο καινουριος μηνας χρησης στις 8 Ιουνιου Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αν καταλαβα καλα απο αυτα που λες δεν εχεις λαβει ακομα τον πρωτο σου λογαριασμο που πρεπει να εχει εκδοθει 8 Μαϊου και περιλαμβανει οπως σου ειπα το 1μιση παγιο.Τσεκαρε μια στο ταχυδρομιο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα