Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Εάν υπάρχει σύνθεση σε αυτές τις διαστάσεις και για την τιμή των 700 ευρώ, για μπορούσες να την κάνεις παράθεση;
atheatos Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν νομίζω κάποιος που μπορεί να καταλάβει, στοιχειωδώς, ένα κείμενο να μην μπορεί να καταλάβει ότι δεν είναι μόνο η καθαρότητα της απάντησης που συνεισφέρει στο νόημα. Έτσι, είτε δεν έχεις το στοιχειώδες skill να αντιλαμβάνεσαι απλά κείμενα είτε επιτίθεσαι αδίκως με ειρωνεία και μειώνοντας τον εαυτό σου στην ουσία. Νομίζω ότι και να διαλέξεις τι συμβαίνει μπορείς και να ξανά-προσπαθήσεις να απαντήσεις. Για να επιτίθεμαι θα πρέπει να ειμαι νευριασμένος.... και δεν θα κάτσω να νευριάζω για κάτι που οι άλλοι δεν έχουν ασχοληθεί.
Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Πολύ ωραία.. μιας και έχεις ασχοληθεί θα μπορούσες να παραθέσεις την σύνθεση (στα 700€) που αναφέρεις;
atheatos Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ξεκίνησα με το plex το οποίο απο μόνο του κάνει 200 ευρώ . Τα υπόλοιπα 500 μέχρι τα 700 ευρώ του συγκεκριμένου Mac mini είναι αρκετά να κάνω παρά πολλούς συνδυασμούς hardware. Βαριέμαι....
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Με πολύ ψάξιμο και αρκετή σκέψη, υπάρχει. Πάντως η σύγκριση είναι σχετική αναλόγως την τιμή που πουλιέται το Mac mini. Αν πάρουμε πχ. Την τιμή του αρχικού ποστ 700 ευρώ υπάρχει καλύτερο αν πάρουμε άλλη τιμή πχ. 550 ευρώ όχι σε αυτές τις διαστάσεις. Άρα λοιπόν υπάρχει καλύτερη σύνθεση (χαρακτηριστικά) με χαμηλότερη ή ίση τιμή και ίδιες ή μικρότερες διαστάσεις; ΝΑΙ ή ΌΧΙ; Αν ναι, να τη δω.
atheatos Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Άρα λοιπόν υπάρχει καλύτερη σύνθεση (χαρακτηριστικά) με χαμηλότερη ίση τιμή και ίδιες ή μικρότερες διαστάσεις; ΝΑΙ ή ΌΧΙ; Αν ναι, να τη δω. Το καλύτερο είναι σχετικό. Πχ. Το plex για μένα είναι καλύτερο σε αυτά που με ενδιαφέρει απο πολλά τερατομορφα κουτιά εκεί έξω.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το καλύτερο εφόσον μιλάμε για μια σύνθεση υπολογιστή, ΟΡΙΖΕΤΑΙ και δεν είναι καθόλου σχετικό. Σχετικό θα ήταν σε έναν π.χ., πίνακα ζωγραφικής. Άρα λοιπόν ξαναλέω, υπάρχει κάτι που να διαθέτει: 1. Ανώτερα ή ίδια χαρακτηριστικά, 2. Μικρότερες ή ίδιες διαστάσεις, 3. Ίδια ή μικρότερη τιμή; ΝΑΙ ή ΄ΟΧΙ; Αν ΝΑΙ παράθεσε την, αν ΟΧΙ απλά πες το. Υ.Γ. Επίσης καμιά φορά δεν είναι κακό να ξεπερνάμε τον προσωπικό μας εγωισμό και να παραδεχόμαστε ότι κάνουμε λάθος από το να συνεχίζουμε να εκτιθέμεθα... 1
svach Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Τι λέτε γι αυτό: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=e2e28607-e285-4f63-9a3d-e39101c33814
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Αγοράζεις μνήμη, σκληρό και λειτουργικό ξεχωριστά, οπότε φτάνεις στην τιμή του Mini + ότι το τροφοδοτικό είναι εξωτερικό και όχι μέσα στο case. Αντίστοιχα και καλύτερα είναι και τα Intel NUC http://www.intel.com/content/www/us/en/nuc/overview.html
zio10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Επειδή η αντιπαράθεση των τελευταίων ποστ δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο νόημα ας πει ο φίλος για ποιους λόγους σκέφτεται να πάρει mac για μη κάνουμε και άκυρες προτάσεις. Αν είναι θέμα λογισμικού, εμφάνισης, μεγέθους κλπ. Γιατί πχ μπορεί το mini να είναι φτηνό για την κατηγορία του αλλά πρέπει να σε ενδιαφέρει αυτή η συγκεκριμένη κατηγορία αλλιώς είναι ακριβό, το ίδιο ο imac πχ. (ελπίζω να γίνομαι κατανοητός)
svach Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Όντως, δεν προσεξα ότι δεν περιλαμβάνεται μνήμη και σκληρός.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Επειδή η αντιπαράθεση των τελευταίων ποστ δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο νόημα ας πει ο φίλος για ποιους λόγους σκέφτεται να πάρει mac για μη κάνουμε και άκυρες προτάσεις. Αν είναι θέμα λογισμικού, εμφάνισης, μεγέθους κλπ. Γιατί πχ μπορεί το mini να είναι φτηνό για την κατηγορία του αλλά πρέπει να σε ενδιαφέρει αυτή η συγκεκριμένη κατηγορία αλλιώς είναι ακριβό, το ίδιο ο imac πχ. (ελπίζω να γίνομαι κατανοητός) Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για την αντιπαράθεση, δυστυχώς όμως είναι αναπόφευκτη όταν ο συμμετέχων έτερος γράφων δε θέλει ή δε μπορεί να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος λέγοντας ανακρίβειες, όταν μάλιστα με δική του πρωτοβουλία συμμετέχει σε αυτό το νήμα. 1
atheatos Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για την αντιπαράθεση, δυστυχώς όμως είναι αναπόφευκτη όταν ο συμμετέχων έτερος γράφων δε θέλει ή δε μπορεί να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος λέγοντας ανακρίβειες, όταν μάλιστα με δική του πρωτοβουλία συμμετέχει σε αυτό το νήμα.Την κατανάλωση του ανεμιστήρα που ψυχει την CPU στο plex την είδες?Είναι λεπτομέρεια μπροστά στις διαστάσεις , τιμή και χαρακτηριστικά το ξέρω.... Αλλά μου αρέσει να με εκθέτει αυτή η λεπτομέρεια....δεν μου αρέσει όπως ένας πίνακας ζωγραφικής αλλά μου αρέσει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις