Poincareγρ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 επειδή το κουτί μου μόνο με τέτοια στηρίγματα (όχι σπασμένα) υποδέχεται hdd, ας ενημερώσει κάποιος/α αν οι καινούργιοι hdd έρχονται με τέτοια στηρίγματα (όχι σπασμένα) και sata cable ή έστω που μπορώ να τα προμηθευτώ, αν δεν συνοδεύουν τους καινούργιους σκληρούς ευχαριστώ Δυστυχώς αυτά που δείχνεις είναι του κουτιού, κανονικά πρέπει να έχεις 3-4 ζευγάρια μαζι με το κουτί. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με 2 κουτιά (μάρκας nzxt) και δεν βρίσκω πουθενά ανταλλακτικά. Καλώδια σατα τα αγοράζεις ξεχωριστά από οποιοδήποτε μαγαζί με υπολογιστές. Από απορία, τι μάρκα είναι το κουτί σου?
nik81 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δυστυχώς αυτά που δείχνεις είναι του κουτιού, κανονικά πρέπει να έχεις 3-4 ζευγάρια μαζι με το κουτί. 2 ζευγάρια, όλα σπασμένα στο ίδιο σημείο νομίζω ότι αυτός είναι ο 2ος δίσκος που 'φεύγει' εξαιτίας τους - αν όντως φταινε αυτά Από απορία, τι μάρκα είναι το κουτί σου? ένα turbo-x midi-tower είναι το κουτί Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με 2 κουτιά (μάρκας nzxt) και δεν βρίσκω πουθενά ανταλλακτικά. όντως, από μερικά τηλέφωνα που έκανα, δεν υπάρχει τίποτα... και η μαλακ*α είναι ότι χωρίς αυτά τα παπαρ*κια δεν μπαίνει μηχανικός στο bay μου και τελικά να δεις που θα αναγκαστώ να βάλω ssd στο μπρίκι μου μόνο και μόνο λόγω μεγέθους κτλ αν υπάρχει καμία ιδέα/πρόταση ευχαρίστως να την ακούσω (στο ιμπει βρήκα αυτά αλλά δεν είμαι σίγουρος, ειδικά αφού είδα αυτό)
nik81 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 γιατι δεν τα κολλας με Logo? αν πίστευα οτι θα δούλευε, θα το έκανα
Poincareγρ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Οι θέσεις που μπαινουν οι συσκευές DVD (5.25") είναι και αυτά με κλιπάκια, ή βάζεις DVD κανονικά με βίδες? Ρωτάω γιατι θα μπορούσες να πάρεις κάτι τέτοιο 1. 2. 3. και να βάλεις τους δίσκους στις θέσεις των 5,25. Επίσης υπάρχουν και αυτά που είναι βγαλμένα από κουτί Fujitsu Scenic P300 Δεν ξέρω αν θα ταιριάξουν, αλλά μοιάζουν αρκετά.
nik81 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Οι θέσεις που μπαινουν οι συσκευές DVD (5.25") είναι και αυτά με κλιπάκια, ή βάζεις DVD κανονικά με βίδες? Ρωτάω γιατι θα μπορούσες να πάρεις κάτι τέτοιο 1. 2. 3. και να βάλεις τους δίσκους στις θέσεις των 5,25. Poincareγρ σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου ναι, έχω δει κάτι παρόμοιο και μάλλον σε κάποια τέτοια λύση θα καταλήξω αν δεν βρω κάτι άλλο το μειονέκτημα αυτής της λύσης είναι ότι ο hdd στις θέσεις 5.25 δεν θα αερίζεται ικανοποιητικά Επίσης υπάρχουν και αυτά που είναι βγαλμένα από κουτί Fujitsu Scenic P300 Δεν ξέρω αν θα ταιριάξουν, αλλά μοιάζουν αρκετά. ναι, η λύση που είχα δει εγώ ήταν από ένα Dell αυτή η λύση είναι πιο κοντά στα brackets που είχα ------------ βασικά προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο με κάτι τέτοιο
Poincareγρ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 βασικά προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο με κάτι τέτοιο Δεν νομίζω πως θα σε βοηθήσει κάτι τέτοιο. Ο σκληρός που δείχνεις είναι 2.5" και θα χρειαστείς τον αντάπτορα (2.5" σε 3.5"), σαν αυτό που μου δείχνεις. Το πρόβλημα είναι πως για να βάλεις κάτι στο κουτί σου (στις θέσεις 3.5") χρειάζεσαι τα πλαϊνά πλαστικά (που σου έχουν σπάσει), Και ο αντάπτορας (2.5" σε 3.5") θα πρέπει να μπει στις θέσεις των 3.5"!!! Πως θα τον βάλεις χωρίς τα πλαστικά?
Poincareγρ Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Άλλες 3 λύσεις που σκέφτηκα είναι... 1) Να βρεις μακριές βίδες που να μπορούν να βιδώσουν στον σκληρό δίσκο, και στο κενό που μπορεί να υπάρξει μεταξύ του σκληρού μπορείς να βάλεις λαστιχάκια (αν δεν βρεις λαστιχάκια μπορείς να κόψεις "γόμα" στο κατάλληλο μέγεθος και να της κάνεις μία τρύπα για να περάσεις την βίδα) έτσι θα αποκτήσεις και μία αντικραδασμική βάση (λέμε τώρα)!!! 2) βρίσκεις ή φτιάχνεις μια λεπτή βάση από ξύλο/πλαστικό/μέταλλο η οποία θα χωράει ίσα ίσα στις θέσεις των HDD και θα μπαίνει σαν συρταρι (θα ακουμπάει στα πλάγια εκεί που ακούμπαγαν και τα πλαστικά που σου έσπασαν) 3) Αγοράζεις καινούργιο κουτί με 20€
nik81 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Και ο αντάπτορας (2.5" σε 3.5") θα πρέπει να μπει στις θέσεις των 3.5"!!! Πως θα τον βάλεις χωρίς τα πλαστικά? η ιδέα ήταν πως τα πλαϊνά του αντάπορα θα λειτουργούσαν σαν ράγα αλλά τζίφος Άλλες 3 λύσεις που σκέφτηκα είναι... 1) Να βρεις μακριές βίδες που να μπορούν να βιδώσουν στον σκληρό δίσκο, και στο κενό που μπορεί να υπάρξει μεταξύ του σκληρού μπορείς να βάλεις λαστιχάκια (αν δεν βρεις λαστιχάκια μπορείς να κόψεις "γόμα" στο κατάλληλο μέγεθος και να της κάνεις μία τρύπα για να περάσεις την βίδα) έτσι θα αποκτήσεις και μία αντικραδασμική βάση (λέμε τώρα)!!! 2) βρίσκεις ή φτιάχνεις μια λεπτή βάση από ξύλο/πλαστικό/μέταλλο η οποία θα χωράει ίσα ίσα στις θέσεις των HDD και θα μπαίνει σαν συρταρι (θα ακουμπάει στα πλάγια εκεί που ακούμπαγαν και τα πλαστικά που σου έσπασαν) 3) Αγοράζεις καινούργιο κουτί με 20€ Poincareγρ είσαι μερακλής για τα 1 κ 2 και υποκλίνομαι! αλλά πρώτα θα δοκιμάσω ένα hdd caddy από ιμπεΪ και αν δεν κάτσει σε κουτάκι θα πάω-δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση thnx! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα