Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.Εχω μια MSI 250 GTS(τη standard version φυσικα) http://www.msi.com/product/vga/N250GTS2D1G.htmlτην οποια θελω να δωσω σε ενα φιλο ο οποιος εχει στο pc του ενα no name 380αρι αν θυμαμαι καλα.Μπορει να σηκωσει την παραπανω καρτα?Δυστυχως δεν εχει ουτε φραγκο για αναβαθμιση

Δημοσ.

Αν εχει πανω 3-4 δισκους, 2 dvd/dvd-rw, 2-3 ανεμιστηρες κτλ.. ισως να χει θεμα με nomame psu.

Ξερεις απο τι θα αποτελειται το υπολοιπο συστημα?

Aπ'οτι βλεπω η καρτα αυτη τραβαει κοντα στα 140w.. 

Δημοσ.

Και μπορεί να φτάσει 150W.

Οι ελάχιστες συνιστώμενες απαιτήσεις για την συγκεκριμένη κάρτα btw είναι 450W.

Εξαρτάται όπως σου είπε ο Σαϊνόμπι πιο πάνω και από τι άλλο αποτελείται το σύστημα, ωστόσο δεν είναι και η καλύτερη ιδέα σε τόσο αδύναμο PSU.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι ειπαν τα παιδιά απο πανω αλλα αν δεν την χρειάζεσαι την κάρτα του την δίνεις την λειτουργεί λιγο και θα δει αν την σηκώνει

Δημοσ.

E το πολύ πολύ να ακουστεί ένα μπαμ να γεμίσει καπνούς ο τόπος και εσείς να μαυρίσετε από το κακό σας :P

• Like 4
Δημοσ.

1 δίσκο έχει πάνω μόνο και ένα dvd recorder. Ανεμιστήρα επίσης μόνο 1 νομίζω έχει. Το υπόλοιπο σύστημα είναι ένας Pentium Dual Core στα 2. κάτι αν θυμάμαι καλά και 4 GB Ram. Είναι pc αγορασμένο από multirama

Δημοσ.

Καλά δεν νομιζω να γίνει και καμια ζημιά το πολυ πολυ να μην ανάβει καν αφου δεν θα επαρκεί το ρεύμα , με το no name παντως ειναι ρίσκο οποτε καλύτερα να αλλάξει ενα τροφοδοτικό πρώτα

Δημοσ.

Δοκίμασα την κάρτα σε ένα δικό μου παλιό pc με έναν Pentium D και 1GB ram που φοράει ένα no name 400αρι και άνοιξε κανονικά αλλά δεν το δούλεψα για να δω πως πάει. Λέτε να το δοκιμάσω η υπάρχει κίνδυνος ζημιάς τελικά?

Δημοσ.

Να το δοκιμασεις να δεις αν λειτουργει δεν θα παθει τιποτα. Μην ξεθαρρεψεις μονο και πας και μου παιξεις κανα απαιτητικο παιχνιδι με αυτο το τροφοδοτικο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...