sakisosf Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα.Έχω ένα PC και όταν κάνω τερματισμό από τα Windows μετά από λίγο μαυρίζει κανονικά η οθόνη αλλά το PC δουλεύει ακόμα χωρίς να δείχνει κάτι και αναγκαστικά το κλείνω από τον διακόπτη του τροφοδοτικού.Επίσης όταν πατάω το κουμπί reset,το PC παγώνει και μετά από λίγο κλείνει,κάθεται κλειστό 5 sec και ξανανοίγει.Αυτό το κάνει και όταν κάνω save κάτι στο BIOS και πάει να κάνει reset για να πάρει τις ρυθμίσεις.Τι λέτε να φταίει;;Το PC είναι καινούργιο (2 βδομάδων).
imblish Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 τι μιτρικη ειναι ? γιατι το εχω δει σε μια gigabyte
geo_Ath Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μηπως στο κάνει μετα από Overclocking? Πειράζεις τέτοιες ρυθμίσεις?
sakisosf Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Πείραξα μια φορά αλλά μετά έκανα load defaults οπότε οι oc τιμές δεν ισχύουν!
sakisosf Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν κανεις κανενα reset sto bios (Clear CMOS)? Έχει διαφορά από το απλό reset μέσα στα bios;;
geo_Ath Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Βγάλε το pc απ' το ρεύμα και βγάλε τη μπαταρία της μητρικής για 1-2 λεπτά. Μετα ξαναβάλε τη μπαταρια και το ρεύμα και δοκίμασε να το ανοίξεις. 1
sakisosf Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Βγάλε το pc απ' το ρεύμα και βγάλε τη μπαταρία της μητρικής για 1-2 λεπτά. Μετα ξαναβάλε τη μπαταρια και το ρεύμα και δοκίμασε να το ανοίξεις. Χίλια ευχαριστώ αδερφέ!!Λειτουργεί μια χαράαα!!!Είσαι ωραίος!
SpirtouLisS Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Έχει διαφορά από το απλό reset μέσα στα bios;; ναι. καμια σχεση. clr cmos κανουμε με μπαταρια ή jumper χωρις τροφοδοτικο συνδεδεμενο και για πανω απο 30 sec. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα