texnikos01 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Σίγουρα τους σέβεται γιαυτό και έδωσε πρώτη από όλες της εταιρίες πρόσβαση στην NSA. Αν στην θέση του FBI ήταν η ΝSA δεν θα κέρδιζε όπως και καμία άλλη εταιρία. Στο open source υπάρχει κώδικας της NSA πολύ ποιο πριν κανε ενα έλεγχο πρώτα.
Galaxia Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 και όπως καταλαβαίνετε, το FBI αναγκάστηκε να αποσύρει την επίμαχη επιστολή. Τί; Ποιος; Που; Πώς; Ε;
Zandim Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 εσάς τους απλούς πελάτες για ποιόν λόγο να σας δώσει? ψάχνει το fbi κανέναν σας? προσωπικα δεν εχω κατι να φοβηθω , δεν ειμαι ουτε εγκληματιας ουτε λωποδητης. απλα ο τιτλος ειναι εν δυναμει παραπλανητικος, οπως και η ουσια του αρθρου, διοτι το αρθρο αναφερεται σε επιχειρησιακο πελατη και οχι το συνηθη ιδιωτη οπως ειμαστε εγω κι εσυ. Ευλογα λοιπον μπορει να υπαρξει παρανοηση και να θεωρησει ο αναγνωστης του τιτλου (αν δεν διαβασει ολο το αρθρο) οτι η MS δε δινει τα προσωπικα δεδομενα των απλων χρηστων στις μυστικες υπηρεσιες. Επισης ακομα κι αν διαβασεις το αρθρο δεν αναφερεται ξεκαθαρα τί γινεται με τους απλους χρηστες, αλλα ευκολα μπορει να γινει ο συνειρμος οτι αφοτου εγινε σε αυτον τον πελατη θα γινει και σε εμας του καθημερινους χρηστες. Πιθανον αυτο ηταν και ο στοχος του αρθρου, να κοιμησει τη μαζα και τον ελαφρυ αναγνωστη..
coffeex Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Στο open source υπάρχει κώδικας της NSA πολύ ποιο πριν κανε ενα έλεγχο πρώτα. Έκανες προσωπικό έλεγχο και βρήκες;
aris1986 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Απέδειξε πολύ καλά ότι σέβεται τους πελάτες της...οχι όπως "άλλες". Don't get Scroogled by Google. Σιγά μην πέσει και στη φωτιά και για μας...
Dtox Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Είστε αστείοι οι περισσότεροι με αυτά που λέτε, αλλά υπάρχουν μερικοί ευτυχώς απ`ότι βλέπω που δεν τρώνε το τυράκι που μας πλασάρουν. Ξυπνάτε ρεεεεεε ! 2
SakafliaC Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Γεμίσαμε εγκληματίες του διαδικτύου, χουλιγκαν του πληκτρολογίου και τύπους με βιντεάκια με private στιγμές με τη δικιά τους που αγχώνονται απ το πρωί μέχρι το βράδυ μη δώσει Η MICROSOFT ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FBI. Γελάνε μαζί σας και τα τσιμέντα πραγματικά.. 1
koulis21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 για το 90% το ατομων εχω να πω" ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ" 1
Marcos_Aurilius Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 προσωπικα δεν εχω κατι να φοβηθω , δεν ειμαι ουτε εγκληματιας ουτε λωποδητης. Μέχρι να αλλάξει ένας νόμος, και πλέον να θεωρείσαι κάτι απ'τα δύο, για πράξεις που μέχρι χθες ήταν νόμιμες. Κάθε κίνηση περιορισμού/υπονόμευσης δικαιωμάτων, στρέφεται αρχικά εναντίον "δικαιολογημένων/δικαιολογήσιμων" στόχων, για να γίνει αποδεκτή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα