Προς το περιεχόμενο

Συναγερμός από e-bay. Αξίζει?

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Ψάχνοντας στο ebay για να βρω κάποιο σύστημα για remote lock/unlock του αυτοκινήτου μιας και δεν βολεύει καθόλου το κλειδί, έπεσα πάνω σε κάποιους κινέζικους συναγερμούς.

Σκέφτηκα, επομένως, από το να πάρω το απλό σύστημα για ξεκλείδωμα, να δώσω λίγα παραπάνω και να βάλω έναν συναγερμό για μία επιπλέον ασφάλεια πέραν του immobiliser.

Ο συναγερμός που βρήκα είναι αυτός εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/1-Way-Car-Alarm-Protection-Security-System-Keyless-Entry-Remote-Control-/360596031303?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item53f532c747

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιον παρόμοιο να μου πει εντυπώσεις και τι πρέπει να προσέξω?

ΥΓ

Δεν με ενδιαφέρει να βάλω συναγερμό που να είναι άτρωτος ή με 10 αισθητήρες μιας και δεν διαθέτω τόσα χρήματα. Σκοπός μου είναι να λειτουργεί καλά το remote και σε περίπτωση που κάποιος (ερασιτέχνης) πάει να διαρρήξει το αυτοκίνητο ή μου το χτυπήσει κάποιος στο παρκάρισμα, να χτυπήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το remote δεν σε ειδοποιει οταν χτυπαει.(αυτα που σε ειδοποιουν λεγονται 2way)

δεν εχει ρανταρ αν σπασει τζαμι και μπει μεσα.μονο αν ανοιξουν πορτα.

This product is just suitable for electric lock and not suitable for air lock.

@dimitrisOP <br><br>

Το γνωρίζω και γιαυτό ψάχνω κάποιον που να έχει αγοράσει αλλιώς να πάω μόνο στη λύση remote lock-unlock για να μην έχω μπλεξίματα... <br><br><br>

Αυτό που φοβάμαι είναι μην κλειδώνει ενώ είμαι εν κινήσει και μην χτυπάει από μόνος του.<br><br><br>

Αυτόν που μου πρότεινες, τον εγκατέστησες εσύ?<br><br>

@kage <br>

Αυτό ήθελα να το ρωτήσω. Δηλαδή χτυπάει μόνο αν ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας κραδασμού ή παραβιαστεί κάποια πόρτα αλλά όχι σε περίπτωση που σπάσει τζάμι, σωστά ;;<br>

Για το σκέτο remote το γνωρίζω ότι δεν έχει κάποια ειδοποίηση, απλά και μόνο είναι για να το ξεκλειδώνεις από απόσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι ετσι καταλαβα

ζητα του το μανουαλ και δες αν μπορεις να το κανεις μονος σου.
δεν νομιζω να ειναι τοσο πολυ για κλαμματα να χτυπαει μονος του κτλ
This product is just suitable for electric lock and not suitable for air lock. (αυτο τι ειναι)

Επεξ/σία από kage

ναι ετσι καταλαβα

ζητα του το μανουαλ και δες αν μπορεις να το κανεις μονος σου.

δεν νομιζω να ειναι τοσο πολυ για κλαμματα να χτυπαει μονος του κτλ

This product is just suitable for electric lock and not suitable for air lock. (αυτο τι ειναι)

Θα του στείλω μπας και έχει σε pdf το manual και βλέπουμε.

Απ'ότι είδα στις φωτογραφίες, πάνω στο control panel μπαίνουν κουμπωτά σειρήνα/led/shock sensor και ένα άλλο μεγάλο φις, το οποίο και με προβληματίζει μιας και δεν ξέρω ποια είναι η κατάληξή του  :P

Αν μπαίνει κουμπωτό σε κάποια αναμονή ή έστω χρειαστεί και 2-3 ενώσεις δεν έχω θέμα αλλά αν θέλει να περάσω το μισό αυτοκίνητο καλώδια δεν είναι εφικτό!

αυτον που εβαλα τον αγορασα εγω και τον εβαλε πανω ο σαρακακης

Σε ρώτησα μπας και τον είχες περάσει μόνος να μου λύσεις την παραπάνω απορία  ;)

Λογικά αφού στον τοποθέτησαν (κι εγώ αν είχα πάρει καλό συναγερμό δεν θα έκανα τον κασκαντέρ  :P ) δεν θα γνωρίζεις.

α οχι μου εκαναν δωρο την τοποθετηση λογου του μεγαλου σερβις οποτε γιατι οχι  :P

γενικα αν δεν βιαζεσαι να τον βαλεις θα μπορουσες να κανεις υπομονη μεχρι να μασεις το ποσο και να παρεις εναν της προκοπης,γιατι αυτος που εβαλες δεν εχει αισθητηρες μεσα(μονο κραδασμων εχει) οποτε δεν ειναι οτι το καλητερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...