CoOliO Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους..Έχω ένα πρόβλημα στο αναφερόμενο laptop.Εκεί που το ανοίγω πριν καν φορτώσει τα windows κάνει ένα τσαφ και σβήνει..Το έχω δοκιμάσει χωρίς μπαταρία και με άλλο τροφοδοτικό αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο..Τι λέτε να παίζει?
CoOliO Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ναι κανονικά..Στο σπίτι μου δουλεύει σωστά και όταν πάει στο άλλο σπίτι τσαφ και έχουμε πρόβλημα αλλά δεν νομίζω να είναι θέμα τάσης!
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ε δεν γίνεται ομως στο ενα σπίτι να μην εχει πρόβλημα και στο αλλο να κανει τσάφ οποτε μηπως ειναι θέμα τάσης οντως
CoOliO Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ΤΟ κάνει και στο δικό μου καμιά φορά..Αυτό το πρόβλημα δεν οδηγεί κάπου?
ramarg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ΤΟ κάνει και στο δικό μου καμιά φορά..Αυτό το πρόβλημα δεν οδηγεί κάπου? Ποιο εχεις συγκεκριμενα δεν μας ειπες.Σειρα.Μοντελο.Σου το κανει με την μπαταρια ή χωρις ?
Jannis64 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αν δεν το κάνει με μπαταρία, τότε το πρόβλημα βρίσκεται είτε στο τροφοδοτικό είτε στο power jack της μητρικής ή και στο καλώδιο του τροφοδοτικού που μπορεί σε κάποιο σημείο να αλλοιώθηκε με αποτέλεσμα άλλοτε να λειτουργεί σωστά και άλλοτε όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα