mngplus Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς τον κώδικα σε javascript πως να εμφανίζεται ένα μύνημα όταν φορτώνει μια σελίδα που να περιέχει Τίτλο, Κείμενο, Εικόνα και ένα Link. Για παράδειγμα να εμφανίζεται ένα pop up message (μια εικόνα στο κέντρο της σελίδας που να λέει εγγραφή στο Newsletter με link) ή άλλο να εμφανίζει ένα μύνημα στο τέλος της σελίδας με κουμπί ΟΚ ή Διαβάστε περισσότερα. Ευχαριστώ πολυ!!! Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς τον κώδικα σε javascript πως να εμφανίζεται ένα μύνημα όταν φορτώνει μια σελίδα που να περιέχει Τίτλο, Κείμενο, Εικόνα και ένα Link. Για παράδειγμα να εμφανίζεται ένα pop up message (μια εικόνα στο κέντρο της σελίδας που να λέει εγγραφή στο Newsletter με link) ή άλλο να εμφανίζει ένα μύνημα στο τέλος της σελίδας με κουμπί ΟΚ ή Διαβάστε περισσότερα. Ευχαριστώ πολυ!!! Στο δεύτερο ψάχνω τον κώδικα που έχουν μερικές σελίδες για τα Cookies πιο συγκεκριμένα...
mngplus Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Κάποιος για την απορία μου; Έχω φάει τον κόσμο να τα βρω...
Zein Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ποτε θες να βγαινει αυτο το pop up μηνυμα? Tι εννοεις οταν φορτωνει η σελιδα? Βασικα πες συγκεκριμενα αν μπορεις, τι ακριβως θελεις να επιτυχεις, μπορει να υπαρχει πολυ εναλακτικος και πιο ευκολος τροπος
mngplus Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Όταν κάποιος μπαίνει στη σελίδα μου να βγάζει ένα μύνημα στο κάτω μέρος όπως είναι η σελίδα cookie-script.com που να σου λέει αν αποδέχεσαι τους όρους χρήσης και να έχει ένα κουμπί με link στους όρους και την πολιτική σου. Όσον αφορά το newsletter πάλι όταν κάποιος μπαίνει στη σελίδα μου να εμφανίζει μια εικόνα στο κέντρο με ένα κουμπί που όταν το πατάς να σε πηγαίνει σε ένα link. Ευχαριστώ...
Zein Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Οπότε θες 2 pop up boxes στην ουσία σε διαφορετική τοποθεσία. Αυτό όμως δεν θα βαρύνει λίγο την σελίδα σου? Θυμήσου, στον επισκέπτη δεν αρέσει να κάνει πολλά κλικ
mngplus Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Σε διαφορετικά μέρη θα πάνε προφανός... Αν ξέρει κανένας ας στείλει μύνημα.
stikos Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δές το jQuery UI dialog: http://jqueryui.com/dialog/#modal-confirmation Θα χρειαστείς να αλλάξεις τις default ρυθμίσεις και το css του για να πετύχεις αυτό που βλέπεις στο coockie-script.com. Για τη θέση: http://jqueryui.com/position/
alou Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Η μπορείς και να μη βάλεις popup ώστε να μην εκνευρίσεις τον επισκέπτη και να μην κλείσει κατευθείαν το site. 2
mngplus Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας. Τους βρήκα τους κώδικες που ήθελα αφού έβγαλα τα μάτια μου!!! :-D
mngplus Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Όποιος θέλει να υποστηρίξει την προσπάθεια μας ας κάνει like στο facebook εδω. Ευχαριστώ πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα