Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς τον κώδικα σε javascript πως να εμφανίζεται ένα μύνημα όταν φορτώνει μια σελίδα που να περιέχει Τίτλο, Κείμενο, Εικόνα και ένα Link. Για παράδειγμα να εμφανίζεται ένα pop up message (μια εικόνα στο κέντρο της σελίδας που να λέει εγγραφή στο Newsletter με link) ή άλλο να εμφανίζει ένα μύνημα στο τέλος της σελίδας με κουμπί ΟΚ ή Διαβάστε περισσότερα. Ευχαριστώ πολυ!!!

Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς τον κώδικα σε javascript πως να εμφανίζεται ένα μύνημα όταν φορτώνει μια σελίδα που να περιέχει Τίτλο, Κείμενο, Εικόνα και ένα Link. Για παράδειγμα να εμφανίζεται ένα pop up message (μια εικόνα στο κέντρο της σελίδας που να λέει εγγραφή στο Newsletter με link) ή άλλο να εμφανίζει ένα μύνημα στο τέλος της σελίδας με κουμπί ΟΚ ή Διαβάστε περισσότερα. Ευχαριστώ πολυ!!!

Στο δεύτερο ψάχνω τον κώδικα που έχουν μερικές σελίδες για τα Cookies πιο συγκεκριμένα...

Δημοσ.

Ποτε θες να βγαινει αυτο το pop up μηνυμα?

Tι εννοεις οταν φορτωνει η σελιδα?

Βασικα πες συγκεκριμενα αν μπορεις, τι ακριβως θελεις να επιτυχεις, μπορει να υπαρχει πολυ εναλακτικος και πιο ευκολος τροπος ;)

Δημοσ.

Όταν κάποιος μπαίνει στη σελίδα μου να βγάζει ένα μύνημα στο κάτω μέρος όπως είναι η σελίδα cookie-script.com που να σου λέει αν αποδέχεσαι τους όρους χρήσης και να έχει ένα κουμπί με link στους όρους και την πολιτική σου.

Όσον αφορά το newsletter πάλι όταν κάποιος μπαίνει στη σελίδα μου να εμφανίζει μια εικόνα στο κέντρο με ένα κουμπί που όταν το πατάς να σε πηγαίνει σε ένα link.

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Οπότε θες 2 pop up boxes στην ουσία σε διαφορετική τοποθεσία. Αυτό όμως δεν θα βαρύνει λίγο την σελίδα σου?

Θυμήσου, στον επισκέπτη δεν αρέσει να κάνει πολλά κλικ  :-)

Δημοσ.

Η μπορείς και να μη βάλεις popup ώστε να μην εκνευρίσεις τον επισκέπτη και να μην κλείσει κατευθείαν το site.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας. Τους βρήκα τους κώδικες που ήθελα αφού έβγαλα τα μάτια μου!!! :-D :-D :-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...