Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ ... ας παρει 2core το παιδι με 84 ευρο και αν αυριο χρειαστει λιγα γραφικα για να τρεξει κανα προγραμμα ξερω μια εκκλησια του Αγ Φανουριου "μεγαλη η χαρη του" να κανει ενα ταμα..,

μην ανγχωνεσαι ομως.. θα λες οτι εχεις ιντελ! γκομενοπαγιδα! 

τωρα αν του χρονου βγει κανα adobe illustrator CS 6-7 "σε πιο ειναι δεν ξερω" και θελει λιγο καλυτερα γραφικα να θυμασαι οτι ναι μεν κολλαει.. αλλα κολλαει με στυλ.. !! "ανατριχιασα!~

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά,όλο αυτό το rant επειδή αναρωτήθηκα αν αποφάσισε budged για την cpu το παιδί;;

Και σύμφωνα με το σκεπτικό σου:

Σε έναν φτηνό intel κουμπώνεις όποια vga γουστάρεις εάν και όποτε δεις ότι θες γραφικά.

Στον APU αν το επόμενο CS θέλει ποιο δυνατούς πυρήνες;;Εκεί τι θα κάνεις;;;Στην intel μπορείς να βάλεις και I3 και I5 και Ι ότι γουστάρεις χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα άλλο.Με τον apu μόνο άλλον apu μπορείς να βάλεις που σαν cpu δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Δημοσ.

Σύστημα θέλει να πάρει ο ενδιαφερόμενος όχι μόνο επεξεργαστή.Και στον apu άμα θέλει βάζει vga αργότερα σε περισσότερους physical πυρήνες και αν θέλει κάνει και oc με μικρότερο κόστος,δεν τον εμποδίζει κάτι.

Δημοσ.

Κοιτάτε να δείτε παιδιά, για βοηθητικό το θελουμε που σημαίνει οτι δε θα πέσει € παραπάνω στο μηχάνημα που φτιαχτεί.

Ο σκοπός του ειναι να δουλέψει οταν ο main Η/Υ εχει φόρτο εργασίας. Για να καταλάβετε τι εννοώ θα δώσω ενα παράδειγμα.

Ειμαι στο main PC και κανω δουλεια με 3-4 προγραμματα ανοιχτά κτλ.

Μπαίνει πελάτης και ζητάει κατι κ πρεπει να του δείξω κάποια πράγματα, δείγματα κτλ. Οπότε αφήνω το main PC και δίπλα ακριβώς ειναι το βοηθητικό.

Θα φτιάξω μια με AMD να μου πείτε πάλι.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

τα SYSTEM REQ των προγραμματων που δουλευεις, φιλε mikelamar, ξεκινανε χαμηλα σε απαιτησεις επεξεργαστη (pentium 4 - Athlon 64...!!!). 

αρα ολοι οι συγχρονοι επεξεργαστες, θα δουλεψουν ανετα τα προγραμματα που εχεις στη δουλεια σου..!  μην τρελενεσαι με αυτα που λεμε εμεις εδω μεσα, για καλυτερη ισχυ πυρηνων κλπ.......!!  θα τρελλαθεις..!! 

το συνηθιζουμε αλλωστε...!!!!  :-D

εγω παντως προτεινα APU, λογω περισσοτερων πυρηνων, βασικα, που αυτο το θεωρω οτι ειναι πιο futureproof λυση.  οι περισσοτεροι πυρηνες θα "γονατισουν" πιο δυσκολα...!!!  

Δημοσ.

εγω παντως προτεινα APU, λογω περισσοτερων πυρηνων, βασικα, που αυτο το θεωρω οτι ειναι πιο futureproof λυση.  οι περισσοτεροι πυρηνες θα "γονατισουν" πιο δυσκολα...!!!

Αυτό ισχύει μόνο όταν μιλάμε για επεξεργαστές με την ίδια ταχύτητα,εκεί με παραπάνω πυρήνες λες ότι έχει παραπάνω πιθανότητες να αντέξει ποιο καλά στον χρόνο,αν δεν έχουν την ίδια ταχύτητα πάντα ο (αισθητά) ποιο γρήγορος είναι αυτός που θα αντέξει καλύτερα.
Δημοσ.

Καταλήγω λοιπόν σε AMD και ρωτώ:

1. Τι socket? FM2 ?

2. Η απόδοση της ενσωματωμένης gpu θα ειναι ίσαξια ή καλυτερη απο το να βάλω μια ξεχωριστή gpu 1gb < 100€ ???

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αυτό ισχύει μόνο όταν μιλάμε για επεξεργαστές με την ίδια ταχύτητα,εκεί με παραπάνω πυρήνες λες ότι έχει παραπάνω πιθανότητες να αντέξει ποιο καλά στον χρόνο,αν δεν έχουν την ίδια ταχύτητα πάντα ο (αισθητά) ποιο γρήγορος είναι αυτός που θα αντέξει καλύτερα.

η πραγματικοτητα του σημερα, ηδη σου εχει τις απαντησεις. αν δεν θες να δεις τα αποτελεσματα, ειναι δικο σου θεμα...!! 

Δημοσ.

η πραγματικοτητα του σημερα, ηδη σου εχει τις απαντησεις. αν δεν θες να δεις τα αποτελεσματα, ειναι δικο σου θεμα...!!

Σύμφωνα με την σημερινή πραγματικότητα το είπα και εγώ,αν εσύ δεν ξέρεις τι γίνεται δεν φταίω εγώ.

Έχετε μπερδέψει τα threaded με τα multicore, και γενικά τα μπούτια σας,και λέτε ότι νάνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...