Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω θεμα με την 4850 μου και τα windows 8.1. Περασα λοιπον τα windows αλλα για καποιο λογο δεν μου περναει τον display driver της καρτας και ετσι λειτουργω με εναν driver μεσα απο τα ιδια τα windows. Δεν εχω βρει τιποτα official για το θεμα παρα μονο κατι modified drivers απο Guru 3d αλλα σνομπαρω να τους δοκιμασω.

Δημοσ.

Οχι, περασα αναγκαστικα αυτο απο Guru 3d για δοκιμη και το προγραμμα της AMD μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση των drivers για το λειτουργικο. Δεν εμφανιζει σωστα ομως τα κειμενα. Τα γραμματα δειχνουν σαν να ειναι corrupted. Τα παιχνιδια παιζουν αψογα και μεσα στα ιδια τα παιχνιδια τα κειμενα και τα γραμματα δειχνουν μια χαρα. Συγκεκριμενα στις σελιδες που ανοιγω εμφανιζουν προβληματα τοσο σε firefox οσο και σε chrome.

Δημοσ.

Ειναι γνωστό πρόβλημα. Η amd δεν εχει βγάλει drivers για τα 8,1 και οι beta για τα 8 δεν μπαινουν.

Τα corrupted που λες όμως εμφανιζονται μόνο στο firefox και πουθενά αλλού.

Οι μόνοι drivers που έχω βρει να μειωνουν το προβλημα (υπαρχει πάλι αλλα σε μικρότερο βαθμό και μόνο οταν το backround ειναι ασπρο αν δεν κανω λαθος) ειναι αυτοι εδώ http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=372799 .

Mην κοιτας το ονομα, δεν ειναι οι 12,11 αλλα οι τελευταιοι 14,4 (δες το driver version). Aν θες να το αλλαξεις ωστε να μην φαινεται εμφανισιακα πχ στο gpuz σαν 12,11, μπες στη registry , ψαξε για "catalyst_version" και αλλαξε το 12,11 (υπαρχει 2 φορες) σε οτι θες εσυ να σου βγαζει.

Οπως και ολους τους modified drivers, για να περαστουν σωστα πρεπει να μπεις στα windows με disabled driver signature, αλλιως  δεν θα σου τους περασει και δεν θα σου βγαλει κάποιο μνμ.

Αν βρεις κάποιους αλλους drivers με καλυτερα αποτελεσματα στειλε μου γιατι εχω και εγω αυτο το προβλημα.

Αλλη λυση είναι να μην χρησιμοποιεις firefox ή win8.1 (ubuntu ftw !!!)

Δημοσ.

Τωρα με εβαλες στα βαθεια. Πως μπορω να μπω στα windows με disabled driver signature? Κατα τα αλλα ειμαι στο τσακ να παω να παρω μια R5 250x ή GTX 750 (non TI) μονο και μονο για να ξεφυγω απο αυτο το σκατο που μου εχει βγαλει την πιστη.

Δημοσ.

Τωρα με εβαλες στα βαθεια. Πως μπορω να μπω στα windows με disabled driver signature? Κατα τα αλλα ειμαι στο τσακ να παω να παρω μια R5 250x ή GTX 750 (non TI) μονο και μονο για να ξεφυγω απο αυτο το σκατο που μου εχει βγαλει την πιστη.

Μπορείς και να βάλεις windows 7 επίσης...

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα μαλακια που απο την αρχη δεν εβαλα Win7 αλλα τωρα δεν με παιρνει ο χρονος να περασω ξανα win και να ξανασεταρω τα παντα...Ψιλοχοντρομαλακια παντως αυτο το σκηνικο, ενταξει ρε γαμωτο δεν ειναι και -τοσο- παλια η καρτα για να μην βρισκω display driver απο την ιδια την AMD.

Δημοσ.

Εκανα μαλακια που απο την αρχη δεν εβαλα Win7 αλλα τωρα δεν με παιρνει ο χρονος να περασω ξανα win και να ξανασεταρω τα παντα...Ψιλοχοντρομαλακια παντως αυτο το σκηνικο, ενταξει ρε γαμωτο δεν ειναι και -τοσο- παλια η καρτα για να μην βρισκω display driver απο την ιδια την AMD.

Σαφέστατα δεν έχεις άδικο. Από την άλλη προσωπικά οτιδήποτε win8.x μου έκανε και κάνει ότι μου έκαναν πριν αρκετά χρόνια τα Vista.

Δημοσ.

Πως μπορω να μπω στα windows με disabled driver signature?

settings->change pc settings->update and recovery->recovery->advanced startup->restart now->troubleshoot->advanced options->startup settings->restart

και στην επανεκκινηση επιλεγεις την επιλογη 7

Λογικα ο λογαριασμος σου πρεπει να ειναι administration και ισως χρειαζεται να εχεις απενεργοποιήσει τα (user account control) uac, και smartscreen. Tα εχω εξαρχης απενεργοποιημενα οποτε δεν ξερω αν θα σε εμποδιζουν να βαλεις αλλους drivers. Για το πως θα τα απενεργοποιησεις γραψε στο search uac και smartscreen.

Δημοσ.

Σαφέστατα δεν έχεις άδικο. Από την άλλη προσωπικά οτιδήποτε win8.x μου έκανε και κάνει ότι μου έκαναν πριν αρκετά χρόνια τα Vista.

Η πλακα ειναι οτι μου παρουσιαζουν και αλλα προβληματα και παραβλεψεις (επιτηδες?) που τα Win 7 απλα δεν ειχαν. Δεν μπορω να καταλαβω πως μετα το fuck up των Vista και με τα εξαιρετικα 7 εως τωρα καταφεραν και εκαναν τοσο fucked up τα Win 8 που ηδη εχουν και ενα update.

Αυτο με τον display driver ομως πραγματικα δεν μπορω να το χωνεψω αν και η μοντα που επρεπε να κανω για να μου αναγνωρισουν τα ιδια τα win 8 τα DVD-RW που εχω (ναι τα bios τα εβλεπαν μια χαρα αλλα τα Win 8 στα @@ τους, σαν να μην ειχα) ειναι μαλλον μεγαλυτερη ενδειξη ως την (μη)σταθεροτητα του λειτουργικου.

Δημοσ.

έχω και εγώ 4850 και μπορώ να σου πω ότι τρέχει καλύτερα στα 8,1 παρά στα 7

βέβαια εγώ μπόρεσα να βάλω τους ati drivers χωρίς πρόβλημα με την εξαίρεση ότι δεν μπορώ να τρέξω   

opencl για κανένα λόγο ούτε και στα 7 μπορούσα..

να ξέρεις ότι η σειρά hd 4000 και πίσω δεν υποστηρίζονται πλέον  

και στα win 8-8.1 ο driver είναι ήδη μέσα στα windows

Also with regards to Windows 8 support for the AMD Radeon™ HD 2000, 3000, 4000 Series of products; the In-the-box AMD Graphics driver that ships with Windows 8 will include support for the AMD Radeon HD 2000, 3000, and 4000 Series, and it will support the WDDM 1.1 driver level features. The AMD Catalyst driver for Windows 8 will only include support for WDDM 1.2 support products (AMD Radeon HD 5000 and later).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...