ravend Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 εγώ ξεκινήσα να συλλέγω κονσόλες απο snes και μετά με κυρίως rpg τίτλους και όσο περνάει ο καιρός εμπλουτίζω τη συλλογή,θέλει ψάξιμο το πράγμα,ebay είναι ο καλύτερος φίλος και έπειτα σε αγγελίες (ειδικά εδώ) μπορείς να βρείς διάφορα πραγματάκια. Τιμές δεν πάιζουν στάνταρ,ανάλογα την κατάσταση και την σπανιότητα,πχ είχα ήδη δυο μοβ gamecube και έδωσα 140 πριν δυο χρόνια για την έκδοση resident evil,και 200ε για σφραγισμένο majoras mask n64.Aν είσαι συλλέκτης και κολλημένος δεν θα δώσεις πολύ σημασία στις τιμές,αν απο την άλλη θες απλά να παίξεις κάποιους παλιούς τίτλους και θες να την βγάλεις φθηνά wii με μόντα είναι μια καλή λύση. Επίσης psp με μόντα μπορεί να τρέξει πολλά απο εποχές n64,psx,snes,gameboy-advance,
king2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εχω ενα n64 pokenon edition ποσο μπορει να πιασει?Απο κασετες εχω mario 64/pokemon stadium 1 και 2
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Επισης εχε υποψην σου οτι εποχη Ps2-GC-Xbox δεν ειχαμε ακομα πεταξει απο πανω μας το PAL συστημα παιχνιδιων με τα 50hrz και τις μαυρες μπαρες πανω κατω σε ολα τα παιχνιδια. Άκου τι σου λέει ο Ikaruga, παίζει τεράστιο ρόλο το άθλιο PAL conversion που είχαν οι τίτλοι, καθώς πάρα πολλά παιχνίδια ήταν slowed down και με μαύρες μπάρες πάνω-κάτω. Τα 60fps games δε, έπαιζαν σε 50 λόγω PAL ενώ μερικά είχαν επιλογή για 60hz. Για μένα κάνε import ένα NTSC PS2 και αγόραζε τα αντίστοιχα παιχνίδια απο eBay, αλλιώς δεν αξίζει πλέον.
sakisosf Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Κάτι άλλο τώρα.Ας υποθέσουμε ότι έχω ένα συγκεκριμένο ποσό για συλλογή.Θα ήταν καλύτερα να αγόραζα ένα κάρο ποιοτικούς τίτλους για PS2 (για πολλούς τίτλους μιλάω πάντα...πάνω από 100-150 ευρώ μόνο για τίτλους) ή να αγόραζα πολλές διαφορετικές κονσόλες της εποχής εκείνης με 3-4 καλά παιχνιδάκια για κάθε μία;;
ravend Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Είναι το τι θες εσύ πιστεύω,συλλογή κανεις,ψαχνεις κάθε φορά τι θα προσθέσεις,εγώ πχ το πάω κατα σειρα όταν μπορω γενιά γενιά τις κονσόλες και τιτλους αυτους που μου αρέσουν,σπάνιους,περιεργους,. Νοσταλγία και αναμνήσεις παιζουν σημαντικό ρολο. 2
Padaz Bloody Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ψάχνω playstation 2 controller γνήσιο αλλά όσα έχω αγοράσει είναι μαιμού, ξέρει κανένας ένα μαγαζί στην Ελλάδα ή εξωτερικό που να πουλάει original controllers? Θέλω απάντηση υπεύθυνη, δηλαδή μόνο όσοι έχουν αγοράσει και είναι ευχαριστημένοι.
theoritikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Εγώ συλλέγω παιχνίδια nes,snes και gameboy κοντά στα 7 χρόνια. Αν θες να αγοράσεις μέσω ebay, αρκετούς Ευρωπαικούς ή Αμερικάνικους τίτλους θα αναγκαστείς να τους πληρώσεις αρκετά ακριβά, ειδικά στην περίπτωση του super nintendo. Οι τιμές έχουν ανέβει αρκετά μέσα στο διάστημα αυτών των 7 χρόνων. Αν τα θες για να παίζεις, μπορείς να αγοράσεις ενα Ιαπωνικό super famicom ή famicom ( τα αντίστοιχα snes και nes) και να αγοράζεις παιχνίδια για αυτές τις κονσόλες. Τα ιαπωνικά παιχνίδια κυμαίνονται ακόμα σε χαμηλές τιμές, ίσως λόγω γλώσσας. Απο την άλλη, παιχνίδια και μηχανήματα της sega είναι ακόμα σε σχετικά προσιτές τιμές. Βέβαια τα σπάνια παιχνίδια όπως και πολλά για το sega cd παραμένουν ακριβά.
redhotstef Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 νΑ ξεθαψω λιγο το θεμα για να ρωτησω κατι που καιει μερες.. Αξιζει να ξεκινησει καποιος συλλογη οταν στο παρελθον εχει δωσει διαφορα αντικειμενα που ο ιδιος θεωρει πλεον ακρως συλλεκτικα και δυσευρετα; Να ζεις με την σκεψη και να μετανιωνεις για πραγματα που εχεις δωσει και τα ψαχνεις τωρα;
SupaCoopa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Οχι. Απο οικονομικης αποψης δεν αξιζει. Το "ρετρο" εχει γινει της μοδας και οι τιμες εχουν εκτοξευθει σε δυσθεωρητα υψη. Ελληνες και ξενοι "ερασιτεχνες εμποροι" εχουν ανακαλυψει την κοτα που γενναει χρυσα αυγα και ζητανε τα μαλλιοκεφαλα τους για ρετρο hardware και (κυριως) software, που πριν απο 2-3 χρονια θεωρουνταν ανευ αξιας και κατεληγε στον καλαθο των αχρηστων. Η καλυτερη λυση πια (τουλαχιστον μεχρι να επανελθει η λογικη στις τιμες) ειναι να ασχοληθεις με emulators. Αυτα απο εναν retro-lover... 1
argi73 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Έχω φτιάξει ένα Bartop και έχω στήσει hyperspin και έχω τα απαντά μέχρι και Saturn + Mame.. Με φιλτα και Marques. Είναι σαν original. Βάλε και τα d3d φίλτρα και τα ps1 είναι χάρμα οφθαλμών..Κατάχαρηκα κάθε ευρώ που ξόδεψα real hardware δεν αξίζει νομίζω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα