Jophiel Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Σοβαρά ρωτάω επειδή δεν το έχω ψάξει. Τι παραπάνω σου προσφέρει από ένα laptop-desktop που θα το συνδέσεις με την tv? Πέρα από το μέγεθος και το αισθητικό κομμάτι. Σε κάνει πιο geek,trendy, must και ποζερά. Αυτό δεν ικανοποιεί την ανάγκη του καθενός να δείχνει geek,trendy, must και ποζεράς; Λίγο το 'χεις αυτό; Οι δυνατότητές του είναι πραγματικά "απεριόριστες"... Δεν πάνε στο δι@ολο λέω εγώ... Μας έχουν γεμίσει μ@λ@κίες που δεν έχουν κανένα νόημα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι χρήσιμες! Θέλουν να έχουμε smartphone, tablet, smartwatch, android boxes κ.α. για να κάνουμε το ίδιο πράγμα : να μπαίνουμε internet (συγνώμη facebook ήθελα να πω), να βλέπουμε τον καιρό, την ώρα και να στέλνουμε emails... Η υπερκατανάλωση στο ζενίθ... Μας έχουν κάνει σαν τους ιθαγενείς της αφρικής το μεσαίωνα που τους έδιναν φανταχτερές χάντρες για χρυσάφι. Αυτά που όταν διαβάζαμε γελούσαμε από μέσα μας... Α! Να μην ξεχασώ το άγχος να φορτίσεις όσα από αυτά έχουν μπαταρίες και 5-6 πολύμπριζα στο σπίτι... Αλλά αν είναι να δείχνεις geek,trendy, must και ποζεράς δεν πειράζει. Θα κάνω και σύμβαση με τη ΔΕΗ να μου κάνουν και καλύτερες τιμές. Εγώ να ζήσω καλά και τα παιδάκια στην αφρική να πεθάνουν λόγω του υπερκαταναλωτισμού μου. Αρκεί να δείχνω geek,trendy, must και ποζεράς!... 8
The Ace Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 ^^^^^^^ Ακόμα και στο cosmo.gr θα ήταν /epic fail το παραπάνω... 4
MavroManitari Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Σε κάνει πιο geek,trendy, must και ποζερά. Αυτό δεν ικανοποιεί την ανάγκη του καθενός να δείχνει geek,trendy, must και ποζεράς; Λίγο το 'χεις αυτό; Οι δυνατότητές του είναι πραγματικά "απεριόριστες"... Δεν πάνε στο δι@ολο λέω εγώ... Μας έχουν γεμίσει μ@λ@κίες που δεν έχουν κανένα νόημα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι χρήσιμες! Θέλουν να έχουμε smartphone, tablet, smartwatch, android boxes κ.α. για να κάνουμε το ίδιο πράγμα : να μπαίνουμε internet (συγνώμη facebook ήθελα να πω), να βλέπουμε τον καιρό, την ώρα και να στέλνουμε emails... Η υπερκατανάλωση στο ζενίθ... Μας έχουν κάνει σαν τους ιθαγενείς της αφρικής το μεσαίωνα που τους έδιναν φανταχτερές χάντρες για χρυσάφι. Αυτά που όταν διαβάζαμε γελούσαμε από μέσα μας... Α! Να μην ξεχασώ το άγχος να φορτίσεις όσα από αυτά έχουν μπαταρίες και 5-6 πολύμπριζα στο σπίτι... Αλλά αν είναι να δείχνεις geek,trendy, must και ποζεράς δεν πειράζει. Θα κάνω και σύμβαση με τη ΔΕΗ να μου κάνουν και καλύτερες τιμές. Εγώ να ζήσω καλά και τα παιδάκια στην αφρική να πεθάνουν λόγω του υπερκαταναλωτισμού μου. Αρκεί να δείχνω geek,trendy, must και ποζεράς!... Βρε κούκλε μου επειδή εσύ υπάρχεις στο internet για να βλέπεις τον καιρό, το fb,e-mails και να ρίχνεις καμιά ελληναράδικη χολή εδώ πέρα σημαίνει πως οοόλοι γι'αυτό έχουμε συσκεύες? Δεν σε τράβηξε ούτε εσένα ούτε εμένα απ το αυτί να πάρεις smartphone/tablet/κλπ. Για 'σενα είναι άχρηστα όπως και για την Φιλιπινέζα/Σουβλατζή μου είναι άχρηστα. Αλλά είναι εργαλεία δουλείας για τον δικηγόρο και τον γιατρό μου. Εδώ άλλοι βγάζουν το ψωμί τους εξ'ολοκλήρου από αυτά τα devices. Οπότε επειδή εσύ δεν έχεις τις ικανότητες ή δεν είναι του κλάδου σου να τα αξιοποιήσεις "σοβαρά" αυτά τα εργαλεία δεν χρειάζεται να αμφισβητείς τον λόγο ύπαρξής τους. A και αν είχες ιδέα από ηλεκτρονικά θα ήξερες ήδη πως: όσο καίει ένα tablet+ένα smartphone+ένα laptop+ένα smartwatch +ένα android box μαζί< από μια τέτοια 4
sixamenos Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Βρε κούκλε μου επειδή εσύ υπάρχεις στο internet για να βλέπεις τον καιρό, το fb,e-mails και να ρίχνεις καμιά ελληναράδικη χολή εδώ πέρα σημαίνει πως οοόλοι γι'αυτό έχουμε συσκεύες? Δεν σε τράβηξε ούτε εσένα ούτε εμένα απ το αυτί να πάρεις smartphone/tablet/κλπ. Για 'σενα είναι άχρηστα όπως και για την Φιλιπινέζα/Σουβλατζή μου είναι άχρηστα. Αλλά είναι εργαλεία δουλείας για τον δικηγόρο και τον γιατρό μου. Εδώ άλλοι βγάζουν το ψωμί τους εξ'ολοκλήρου από αυτά τα devices. Οπότε επειδή εσύ δεν έχεις τις ικανότητες ή δεν είναι του κλάδου σου να τα αξιοποιήσεις "σοβαρά" αυτά τα εργαλεία δεν χρειάζεται να αμφισβητείς τον λόγο ύπαρξής τους. A και αν είχες ιδέα από ηλεκτρονικά θα ήξερες ήδη πως: όσο καίει ένα tablet+ένα smartphone+ένα laptop+ένα smartwatch +ένα android box μαζί< από μια τέτοια Μιλάς με γρίφους γέροντα. 3
kargo130 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ακυρο μηχανημα, ακυρο os ......ακυρο γενικα Δεν βλεπω πραγματικα κανενα λογο υπαρξης για αυτο το πραγμα. 1
The Ace Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μιλάς με γρίφους γέροντα. Αν δεν το κάνεις με χιούμορ, να πω ότι εννοεί ότι 12W(2Α)+12W(1Α)+19W(4,5Α)+5W(0,5Α)+12W(2Α) < 100W λάμπα πυρακτώσεως
sixamenos Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Αν δεν το κάνεις με χιούμορ, να πω ότι εννοεί ότι 12W(2Α)+12W(1Α)+19W(4,5Α)+5W(0,5Α)+12W(2Α) < 100W λάμπα πυρακτώσεως Προφανώς και το κάνω με humor (είναι παραπομπή από το ανέκδοτο με τον Κόναν). Δόξα το Θεό από μαθηματικά και κατανάλωση ρεύματος ξέρω
The Ace Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Προφανώς και το κάνω με humor (είναι παραπομπή από το ανέκδοτο με τον Κόναν). Δόξα το Θεό από μαθηματικά και κατανάλωση ρεύματος ξέρω OK, I knew that
Craven Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Σοβαρά ρωτάω επειδή δεν το έχω ψάξει. Τι παραπάνω σου προσφέρει από ένα laptop-desktop που θα το συνδέσεις με την tv? Πέρα από το μέγεθος και το αισθητικό κομμάτι. Πλάκα κάνεις.. όποτε θες να δεις μια ταινία θα συνδέεις ένα λάπτοπ στην τηλεόραση και θα τρέχεις xbmc σε windows px? Ένα nuc (ακόμα και το φτηνό με τον n2820) κάνει τα πάντα.. εγώ αντικατέστησα το media player μου με το φτηνό Nuc με τον n2820 και έχω openelec / windows σε dual boot, στα windows σε powerdvd κτλ παίζει κανονικότατα 3d frame packing, όλα απο το δίκτυο μια χαρά (απο nas παίζω) έχει IR και είναι απόλαυση με το harmony, δεν καίει ΤΙΠΟΤΑ, δεν πιάνει χώρο (μέχρι και vesa να μπει πίσω απ την tv έχει) ρίχνεις και ένα k400 της logitech πάνω και δεν θες τίποτε άλλο. Μου κόστισε με 4gb μνήμη και 60ρι ssd συνολικά 200 ευρώ. Σίγουρα βεβαίως δεν θα το πάρει κάποιος να αντικαταστήσει το pc του που το χει για άλλους λόγους 1
Craven Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Σε κάνει πιο geek,trendy, must και ποζερά. Αυτό δεν ικανοποιεί την ανάγκη του καθενός να δείχνει geek,trendy, must και ποζεράς; Λίγο το 'χεις αυτό; Οι δυνατότητές του είναι πραγματικά "απεριόριστες"... Δεν πάνε στο δι@ολο λέω εγώ... Μας έχουν γεμίσει μ@λ@κίες που δεν έχουν κανένα νόημα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι χρήσιμες! Θέλουν να έχουμε smartphone, tablet, smartwatch, android boxes κ.α. για να κάνουμε το ίδιο πράγμα : να μπαίνουμε internet (συγνώμη facebook ήθελα να πω), να βλέπουμε τον καιρό, την ώρα και να στέλνουμε emails... Η υπερκατανάλωση στο ζενίθ... Μας έχουν κάνει σαν τους ιθαγενείς της αφρικής το μεσαίωνα που τους έδιναν φανταχτερές χάντρες για χρυσάφι. Αυτά που όταν διαβάζαμε γελούσαμε από μέσα μας... Α! Να μην ξεχασώ το άγχος να φορτίσεις όσα από αυτά έχουν μπαταρίες και 5-6 πολύμπριζα στο σπίτι... Αλλά αν είναι να δείχνεις geek,trendy, must και ποζεράς δεν πειράζει. Θα κάνω και σύμβαση με τη ΔΕΗ να μου κάνουν και καλύτερες τιμές. Εγώ να ζήσω καλά και τα παιδάκια στην αφρική να πεθάνουν λόγω του υπερκαταναλωτισμού μου. Αρκεί να δείχνω geek,trendy, must και ποζεράς!... Είπε ο τύπος απ το pc/laptop του γράφοντας σε ένα τεχνολογικό φορουμ..... υποκρισία? ανοησία? ps. Είπαμε να λέμε καμιά χαζομάρα αλλά το να λεει κάποιος περί ΔΕΗ σε ένα nuc πχ όταν αυτό το μαραφέτι απ το οποίο γράφει καίει περισσότερα .. ξεπερνάει τα όρια της γραφικότητας 1
The Ace Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 ...Σίγουρα βεβαίως δεν θα το πάρει κάποιος να αντικαταστήσει το pc του που το χει για άλλους λόγους Πάντως όταν έστηνα το i3 NUC με 4GB και τον 60αρη mSATA Kingston, το είχα δίπλα στο βασικό μου i5 με 8GB και OCZ SSD, και πλάκα-πλάκα δεν μπόρεσα να δω τρομερές διαφορές σε Windows, Office, video και λοιπά βασικά. Προφανώς σε παιχνίδια η 270X που έχει το βασικό μου θα έχει διαφορά από την IntelHD4K που έχει το NUC, αλλά πέραν τούτου ουδέν...μια χαρά μπορεί να κάνει μέχρι και το βασικό σου PC ένα δυνατό NUC... 1
chek2fire Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Αν βάλεις και ένα steam πάνω να σριμάρει από το pc τα παιχνίδια σου μιλάμε έφτιαξες κονσόλα στην τηλεόραση.
MavroManitari Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Αν βάλεις και ένα steam πάνω να σριμάρει από το pc τα παιχνίδια σου μιλάμε έφτιαξες κονσόλα στην τηλεόραση. Μου αρέσει η ιδέα σου αλλά με τέτοια specs κανά Goat simulator βλέπω να τρέχει και αν
efstratios1982 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Πάντως όταν έστηνα το i3 NUC με 4GB και τον 60αρη mSATA Kingston, το είχα δίπλα στο βασικό μου i5 με 8GB και OCZ SSD, και πλάκα-πλάκα δεν μπόρεσα να δω τρομερές διαφορές σε Windows, Office, video και λοιπά βασικά. Προφανώς σε παιχνίδια η 270X που έχει το βασικό μου θα έχει διαφορά από την IntelHD4K που έχει το NUC, αλλά πέραν τούτου ουδέν...μια χαρά μπορεί να κάνει μέχρι και το βασικό σου PC ένα δυνατό NUC... Θα συμφωνήσω μαζί σου. Αν σκεφτούμε ούτε η πλειοψηφία θέλει ένα σταθερό για παιχνίδια τύπου Facebook, ίντερνετ άντε κ κανένα office το παραπάνω ταιριάζει μια χαρά στις απαιτήσεις τους. Επίσης όσον αφορά την παρουσίαση, I7 επεξεργαστης σε τόσο χαμηλή τιμή (δεδομένης απόκτησης μητρικής κτλ δεν παίζει) Συν το γεγονός για μένα ότι διατηρεί και μικρό μέγεθος σε σχέση με τα παραδοσιακά pc.
zio10 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Πλάκα κάνεις.. όποτε θες να δεις μια ταινία θα συνδέεις ένα λάπτοπ στην τηλεόραση και θα τρέχεις xbmc σε windows px? Ένα nuc (ακόμα και το φτηνό με τον n2820) κάνει τα πάντα.. εγώ αντικατέστησα το media player μου με το φτηνό Nuc με τον n2820 και έχω openelec / windows σε dual boot, στα windows σε powerdvd κτλ παίζει κανονικότατα 3d frame packing, όλα απο το δίκτυο μια χαρά (απο nas παίζω) έχει IR και είναι απόλαυση με το harmony, δεν καίει ΤΙΠΟΤΑ, δεν πιάνει χώρο (μέχρι και vesa να μπει πίσω απ την tv έχει) ρίχνεις και ένα k400 της logitech πάνω και δεν θες τίποτε άλλο. Μου κόστισε με 4gb μνήμη και 60ρι ssd συνολικά 200 ευρώ. Σίγουρα βεβαίως δεν θα το πάρει κάποιος να αντικαταστήσει το pc του που το χει για άλλους λόγους οκ ίσως επειδή δεν είμαι και πολύ φαν των σειρών-ταινιών γενικά Και εντάξει για να το βγάζουν κάπου θα απευθύνεται, γι'αυτο υπάρχουν τόσα διαφορετικά προϊόντα για να παίρνει ο καθένας αυτό που τον βολεύει! Μόνο να ξέρουμε τι παίρνουμε και για ποιο σκοπό, κατά τα άλλα γούστα-ανάγκες του καθενός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα