Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Επίτηδες το έβαλα για να δείξω τη διαφορά με μια υπερχρονισμένη Nvidia GeForce GTX 650 Ti (Core Speed 1072 MHz)...

Δημοσ.

Επίτηδες το έβαλα για να δείξω τη διαφορά με μια υπερχρονισμένη Nvidia GeForce GTX 650 Ti (Core Speed 1072 MHz)...

Δεν το θεωρω σωστο τη στιγμη που BOOST SC κοστιζει αρκετα παραπανω απτην απλη 650 ti και σχεδον 2 φορες πανω απ' την καρτα στην οποια αναφερεται το thread. 

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή πάντως.

Εξαιρετική θα έλεγα για μία ανανεωμένη 7770!Βέβαια μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η R7 250x καταναλώνει γύρω στα 95-100Watt MAX ενώ η 7770 καταναλώνει 80Watt MAX.Και αυτό με βάζει σε σκέψη για το ποια από τις δύο να πάρω εγώ προσωπικά μιας και μιλάμε για noname 450Watt.

Δημοσ.

Εξαιρετική θα έλεγα για μία ανανεωμένη 7770!Βέβαια μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η R7 250x καταναλώνει γύρω στα 95-100Watt MAX ενώ η 7770 καταναλώνει 80Watt MAX.Και αυτό με βάζει σε σκέψη για το ποια από τις δύο να πάρω εγώ προσωπικά μιας και μιλάμε για noname 450Watt.

Αυτό που προβληματίζει είναι το noname.

Τα 450W για την 250Χ - σε λογικά πλαίσια - φτάνουν και περισσεύουν!

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορώ από τo sticker που έχει το τροφοδοτικό να υπολογίσω πόσα watt βγάζει πραγματικά;;Ώστε να υπολογίσω αν την "σηκώνει"!

Δημοσ.

Επειδή στο PC κάνω συνήθως δουλεια γραφείου, όταν η κάρτα θα καθεται ποσά watt καίει , ξέρει κανεις?

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα το σύστημα δεν έχει κάρτα και χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη της cpu.Έχω τον AMD A8 3850.

Από παιγνίδια στο pc πάιζω LoL και NBA 2K14.Λέτε αξίζει να βάλω αυτήν ή να πάρω καμιά καλύτερη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα το σύστημα δεν έχει κάρτα και χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη της cpu.Έχω τον AMD A8 3850.

Από παιγνίδια στο pc πάιζω LoL και NBA 2K14.Λέτε αξίζει να βάλω αυτήν ή να πάρω καμιά καλύτερη?

Σε τι ανάλυση παίζεις;;Αν και κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι μια χαρά ακόμα και σε 1080p για τα παιχνίδια που ανέφερες!Εδώ μία ΠΟΛΥ κατώτερη GT430 που είχα το έπαιζε με 50-60FPS το 2k14 σε 1080p και medium ρυθμίσεις οπότε αυτή αποκλείεται να μην το παίζει!

ρε παιδια αλλη η 250χ και αλλη η απλη 250

Εννοείται!Η απλή 250 είναι κάτι σαν την 7730 ενώ η 250x κάτι σαν 7770.

Επεξ/σία από sakisosf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...