bas13bou Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Γεια σας εχω δυο ανεμιστηρες akasa apache black και θελω να παρω αλλους δυο για push pull στο νεο κουτι που θα παρω εχετε να μου πειτε την γνωμη σας για αυτους τους ανεμιστηρες η να παω σε corsair? Αποστολή από το NOVAPAD 70 S124 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Η h100i έχει ήδη τους corsair αλλά από ότι καταλαβαίνω εσύ τους άλλαξες με τους akasa και τώρα θες άλλους 2 που θα μπουν μαζί με τους akasa? Αν είναι έτσι τότε έχεις τους akasa σε pushκαι τώρα θα πρέπει να πάρεις 2 που να είναι με καλό CFM και αθόρυβοι για pull. Μέχρι πόσα διαθέτεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bas13bou Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μεχρι 30 ευρω πρέπει να παρω τους ίδιους? Αποστολή από το NOVAPAD 70 S124 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Η υπόθεση μου για το στήσιμιο που έχεις είναι σωστή? Αν όχι πως ακριβώς είναι τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bas13bou Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ναι σωστή ειναι η υπόθεση σου τι εχεις να μου προτείνεις? Αποστολή από το NOVAPAD 70 S124 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Θα σου πρότεινα Corsair AF120 quiet edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bas13bou Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Οκ φιλε μου ευχαριστω Αποστολή από το NOVAPAD 70 S124 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Για ψυγείο παίρνεις την σειρά SP120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Αν θες να κάνεις push αλλά έχει ήδη τους akasa για αυτό τον λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athens44 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 ρίξτε μια ματιά εδώ να μου πείτε τη γνώμη σας! http://www.insomnia.gr/topic/529572-coolermaster-rc-902xb-kkn2-haf-xb-evo-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Απ'τη στιγμη που εχεις 2 fans ηδη.. θα παρεις αλλα 2 ιδια. Δεν θα παρεις διαφορετικα, γιατι αν εχουν διαφορετικη στατικη πιεση αερα μεταξυ τους, τα 2 απ'τα 4 fans θα ζοριζονται, και θα χαλανε την ομαλη ροη του αερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι με τους ανεμιστήρες(μπορεί να κάνω και λάθος ). Η στατική πίεση είναι για όταν έχεις τους ανεμιστήρες σε push ώστε να μπορέσει ο αέρας να περάσει μέσα από τα fin αλλά για pull θέλει ανεμιστήρες με καλό CFM. Σε ένα review που δεν βρίσκω τώρα έκαναν τεστ me corsair SP και AF και καλύτερα αποτελέσματα είχαν με τον SP σε push και τον AF σε pull Επεξ/σία 25 Μαΐου 2014 από pagratios 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα