Atzamestatos Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δεν αντιλέγω καθόλου πως είναι αξιοπρεπέστατη καρτάρα αλλά προτιμάω να έχω έγκυρες πηγές για να κρίνω Τα ιδια νουμερα ειναι και στο video που postare. Τα ιδια λεφτα με την 270x δεν κοστιζει? Αρα, για gaming δεν την λες αξιοπρεστατη, οταν στα ιδια λεφτα υπαρχει μια που ειναι 30% πανω σε επιδοσεις. Ναι, για την καταναλωση που εχει, καλη ειναι, αλλα ποιος θα θυσιασει επιδοσεις για καταναλωση οταν τη θελει για games :? 1
kospetros Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 δηλαδη προκειτε για μια ΑΚΟΜΑ asus directCUII , οπου ΑΠΛΑ σε χαμηλες στροφες δεν γυρνανε τα φουρφουρια .... και αυτο το λενε 0 db εκσιουζε μουα αγαπες , αλλα εχω directCUII και ακομα δεν εχω ακουσει τους ανεμιστηρες της . οποτε αυτο το STRIX μονο για κουλο μαρκετιν μου φαινεται
linkin Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Mου αρεσει που καποιοι το εχουν δεδομενο οτι gaming @1080p ειναι το μεγιστο που μπορει να παιξει καποιος και αρα τα κατ επεκταση 100-150-200 fps ειναι αχρηστα.... 5
MavroManitari Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Τα ιδια νουμερα ειναι και στο video που postare. Τα ιδια λεφτα με την 270x δεν κοστιζει? Αρα, για gaming δεν την λες αξιοπρεστατη, οταν στα ιδια λεφτα υπαρχει μια που ειναι 30% πανω σε επιδοσεις. Ναι, για την καταναλωση που εχει, καλη ειναι, αλλα ποιος θα θυσιασει επιδοσεις για καταναλωση οταν τη θελει για games :? Δεν υπολογίζεις τον παράγοντα Nvidia vs AMD και καλύτερα ας μην μπούμε σε αυτό το τρυπάκι... Πάντως για να κοστολογείς σωστά μια κάρτα πρέπει να βλέπεις τιμή από την ίδια υλοποιήση και εγώ βλέπω πως πχ οι windforce η 750ti έχει 136ευρώ και η 270x έχει 191 ευρώ... Άρα η 270x τιμολογιακά είναι πιο κοντά στην 760 windforce που κάνει 220. Anyways για nvidia κάρτα λοιπόν, είναι καραξιοπρεπέστατη η 750ti.
21century Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Κάρτες για μεγάλες οθόνες και τέλεια απόλαυση, στους φορητο'υς οι αναλύσεις παραμένουν μικρές..
jimis545 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Παιδιά μην τα παραλεμε γιατί την να την κάνεις την κάρτα γραφικών αν δεν διαθέτεις το κατάλληλο υπόλοιπο σύστημα όπως (ram,CPU,mobo) γιατί όπως ξέρουμε χωρίς αυτά τ να την κάνεις την καλή κάρτα γραφικών!!! 1
jimis545 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Και καταρχάς δεν υπάρχουν τα κατάλληλα windows για να μπορείς να υποστήριξης στην πλήρες λειτουργία πολλές κάρτες γραφικών που κυκλοφορούν...πάντως στα δικά μ μάτια η nvidia έχει χάσει πλέον την αξία που είχε κάποτε στον χώρο του gaming και γι'αυτό προτιμώ πλέον ATI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα