Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ASUS αποκάλυψε πριν από λίγες μια ακόμη κάρτα γραφικών βασισμένη στον δημοφιλή πυρήνα GK110 της NVIDIA, η οποία έχει την ονομασία GeForce GTX 780 STRIX.Η νέα υλοποίηση, την οποία μπορεί να δείτε μαζί με τη συσκευασία της στη σχετική φωτογραφία, έρχεται εφοδιασμένη με 6GB μνήμης, που είναι η διπλάσια ποσότητα από αυτή της reference GTX 780 ενώ για την αποδοτικότερη λειτουργία της έχει χρησιμοποιηθεί το σύστημα ψύξης DirectCU II.

Με τους ανεμιστήρες της σχεδιασμένους έτσι ώστε να λειτουργούν προοδευτικά όσο αυξάνεται η χρήση της, η εν λόγω νέα κάρτα θα διαθέτει ακόμη 2304 CUDA Cores, 384-bit memory interface, υποστήριξη SLI αλλά και εξόδους εικόνας dual-DVI, HDMI και DisplayPort.

Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, η πρώτη εκ των οποίων θα έρχεται με πυρήνα και μνήμη χρονισμένα στις κανονικές του συχνότητες αλλά και μια ακόμη εργοστασιακά υπερχρονισμένη με την εταιρεία να υπόσχεται πως σύντομα θα μας δώσει νέες λεπτομέρειες γύρω από αυτές και φυσικά την ημερομηνία κυκλοφορίας τους και την τιμή τους.

Link.png Site: TechPowerUp

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ωραίες οι κάρτες τα παιχνίδια που είναι...

Έχω την εντύπωση πως αν δεν δημιουργηθεί μια πλατφόρμα που να αξιοποιεί πλήρως τις κάρτες γραφικών δεν θα καταφέρουμε να δούμε next-gen γραφικά σε PC λόγο των Windows(λίγο γενικό το σχόλιο).

• Like 3
Δημοσ.

με τα λεφτα που θα κοστιζει μπορεις εναλλακτικα να φτιαξεις  ολόκληρο καινουριο  pc !!

Δημοσ.

Mετα κλαις οταν ερθει η ΔΕΗ...εχω μια GTX 750ti και παιζω ανετα ολα τα παιχνιδια σε full αναλυση

Δημοσ.

Mετα κλαις οταν ερθει η ΔΕΗ...εχω μια GTX 750ti και παιζω ανετα ολα τα παιχνιδια σε full αναλυση

Μαλιστα..... με τι fps αν επιτρεπεται?

• Like 14
Δημοσ.

Κοίταζα τα καλύτερα αξεσουάρ(πληκτρολόγιο,ποντίκι,ακουστικά) για gaming και μόνο αυτά έκαναν 500-600€ αν προσθέσω και την κάρτα γραφικών τώρα ασταααααα το 1000 το πιάνουμε άνετα (άκυρο σχόλιo)

Δημοσ.

...ανεμιστήρες σχεδιασμένους έτσι ώστε να λειτουργούν προοδευτικά όσο αυξάνεται η χρήση της...

Αυτό το κατακαβαίνω. Το 0dB Fan (Silent Gaming) που γράφει η συσκευασία πώς γίνεται;

• Like 4
Δημοσ.

Και επισης για ποιον λογο να κλαις οταν ερθει η ΔΕΗ;;

Δημοσ.

Θα τα εδινα ισως τα χρηματα οπως και πολλοι αλλοι αν ειχε καποιο νοημα. Δεν κερδιζεις ομως κατι το ιδιαιτερο σε σχεση με αυτα που προσφερουν καρτες σε πολυ χαμηλοτερη τιμη. Τα περισσοτερα παιχνιδια τα τρεχεις ηδη στο full. Τωρα αν απο 40-50 fps πας στα 100, 200, σιγα τα οα. Λες και θα καταλαβεις διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...