stevevathi Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 βαζω βιντεο στο virtual dub για να κανω ενα συχρονισμο που θελω και μου βγαζει αυτο τι κανω λαθος
Cloud_7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το Virtualdub δεν μπορεί να διαβάσει .mkv αρχεία. Θα πρέπει να το εισάγεις με σκριπτάκι .avs και την κατάλληλη εντολή. Εγκατέστησε πρώτα το Avisynth κι έπειτα κατέβασε το ffmpegsource plugin βάζοντάς το στον φάκελο των εγκατεστημένων αρχείων του πρώτου στα program files. Μετά άνοιξε ένα .txt και γράψε την εντολή ffvideosource(Όνομα αρχείου.mkv) (όπως το γράφω μαζί με την παρένθεση) & σώσ'το με την κατάληξη .avs. Το φορτώνεις στο πρόγραμμα με drag & drop και το ανοίγει.
stevevathi Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 βαζω το .txt στο virtual dub kai μου βγαζει αυτο
Cloud_7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Κάτι λείπει. Σου ανέβασα ένα .rar για παν ενδεχόμενο εδώ: http://www.sendspace.com/file/mlg7t9 βάλε όλα τα plugins στον φάκελο του Avisynth. Επίσης, ενδέχεται το Virtualdub να χρειάζεται στοιχεία που δεν έχει το σύστημα και να στα κατονομάσει, σε αυτήν την περίπτωση googlαρε να τα κατεβάσεις και βάλτα στο SysWOW64 φάκελο αν έχεις 64bit ή στο System32 αν έχεις 32bit. Εναλλακτικά, βάλε το HaaliMediaSplitter και κάλεσε το αρχείο ως dss2(name.mkv), αυτό ενδείκνυται πιο πολύ για βίντεο με variable framerate αλλά ανοίγει και .mkv. Θέλει το avss.dll για να λειτουργήσει η εντολή που στο έχω στον φάκελο. Μπορείς κλασικά να το καλέσεις ως DirectShowSource(name.mkv) αν και είναι πεπαλαιωμένο πλέον (του πούστη αν δε στο ανοίξει έτσι.) Δοκίμασε ως ffvideosource πρωτίστως, εναλλακτικά και ως FFMpegSource(name.mkv) που το τελευταίο προτείνεται κυρίως για .mp4 αρχεία.
micos000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Τι συγχρονισμό θέλεις να κάνεις; Αν είναι για τον ήχο και ξέρεις τι μετατόπιση θέλεις μπορείς να το κάνεις με το mkv toolnix. Ή αν θέλεις και το Preview θα πας στο avidemux.
stevevathi Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 για τον ηχο θελω , δεν εχω κανει ξανα και ειδα οτι γινετε με το virtual dub
micos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν θα βγάλεις εύκολα άκρη με το vd. Μπορείς να κατεβάσεις αυτό το plugin (http://sourceforge.net/projects/fcchandler/files/Virtualdub%20Matroska%20plugin/). Θα αποσυμπιέσεις το matroska.vdplugin ή το matroska64.vdplugin (ανάλογα με το αν έχεις 32 ή 64μπτιτο λειτουργικό) μέσα στον φάκελο plugins του vd και θα μπορέσεις μετά να φορτώσεις αρχεία mkv. Μετά όμως θα αρχίσουν τα προβλήματα με την μη υποστήριξη του ήχου. Κατέβασε το avidemux. Αφού φορτώσεις το αρχείο mkv θα αφήσεις audio και video όπως είναι (στο copy) και θα βάλεις το output στο mkv muxer. Θα τσεκάρεις κάτω από το audio το Shift και θα βάλεις σε miliseconds πόση θετική ή αρνητική μετακίνηση θέλεις στον ήχο. Μόλις είσαι εντάξει θα πατήσεις save και θα δώσεις ένα όνομα μαζί με την κατάληξη .mkv γιατί το πρόγραμμα δεν την προσθέτει αυτόματα.
stevevathi Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 τελικα ειναι πιο ευκολο στο avidemux αν και με δυσκολευει το avidemux δεν μου ανοιγει ηχο στο βιντεο που παιζει αλλα οκ τα καταφερα .Kριμα για το παιδι που με βοηθουσε εχθες για τον virtualdub.
micos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το πρόβλημα με το vd είναι ότι δεν έχει άμμεση υποστήριξη για άλλα αρχεία πέρα από avi. 1
stevevathi Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 και χρειαζεται πολλα πραγματα για να δουλεψει που μπερδευεσαι και αμα τα καταφερεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα