Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το galaxy s duos και δεν είμαι ικανοποιημένη

μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο δίκαρτο; αν είναι dual active ακόμα καλύτερα αλλά δεν είναι προαπαιτούμενο

μην ξεπερνάμε αν είναι εύκολο τα 250 ευρώ. βαριά-βαριά τα 300

ευχαριστώ

Δημοσ.

samsung galaxy grand 2 σε αυτή την τιμή 275 ευρώ και θα είσαι ευχαριστημένη.άμα θες πούλα και το κινητό που έχεις για να καλύψεις και κάποια διαφορά.

Η αλλιώς άμα θες πήγαινε προς αγορά της κίνας με 120 ευρώ παίρνεις διπλάσια χαρακτηριστικά όπως αυτό

http://www.minideal.net/lenovo-a850-white-smartphone-mtk6592-octa-core-dual-sim-3g-gps-with-5-5-inch-ips-screen.html

Δημοσ.

Ακριβως 

Μην πετας τα λεφτα σου

Με 100-120ε κανεις τη δουλεια σου με το παραπανω 

15 μερες υπομονη μονο χρειαζεται

Δημοσ.

Δικαρτο ειναι το 3Χ. Απλα, αν η μονη απαιτηση ειναι η διπλη sim, γιατι να δωσει 3 κατοσταρικα? Οπως λενε και τα παιδια πιο πανω (Eddie, Adi32) με 120€ περιπου παιρνεις αξιοπρεπεστατο κινητο με 2 καρτες sim. Οκ, ναι, δεν εχει εγγυηση ελληνικη, θα κανει 15 μερες να ερθει, αλλα ειναι μεγαλη η διαφορα τιμης.

(προσωπικη αποψη : Μονο επωνυμους κινεζους, δηλαδη Xiaomi, Huawei, ZTE, Lenovo αντε και Coolpad)

Δημοσ.

samsung galaxy grand 2 σε αυτή την τιμή 275 ευρώ και θα είσαι ευχαριστημένη.άμα θες πούλα και το κινητό που έχεις για να καλύψεις και κάποια διαφορά.

Η αλλιώς άμα θες πήγαινε προς αγορά της κίνας με 120 ευρώ παίρνεις διπλάσια χαρακτηριστικά όπως αυτό

http://www.minideal.net/lenovo-a850-white-smartphone-mtk6592-octa-core-dual-sim-3g-gps-with-5-5-inch-ips-screen.html

και δεν εχει καθολου μεταφορικα; μου φαίνεται απίστευτο να μην έχει παρόλο που το λέει

είναι αξιόπιστο το σάιτ;

με ψήσατε για αγορά από κίνα αλλα νομίζω φοβάμαι λίγο

Δημοσ.

και δεν εχει καθολου μεταφορικα; μου φαίνεται απίστευτο να μην έχει παρόλο που το λέει

είναι αξιόπιστο το σάιτ;

με ψήσατε για αγορά από κίνα αλλα νομίζω φοβάμαι λίγο

Το σαιτ είναι αξιόπιστο 100% ούτως και άλλως θα πληρώσεις με paypal που και αυτό σου δίνει εγγυήση. άμα το πάρεις πες τους να βάλουν μια ψεύτικη αξία δηλαδή 15$ και να στο κάνουν gift και να γλιτώσεις και τελωνείο.

Μεταφορικά είναιι μαζί με τα 120 ευρώ και σου δίνουν αριθμό αποστολής για να το παρακουλουθείς.

Αυτά από εμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...