Προς το περιεχόμενο

MLS iQTalk Crystal Dual Sim-multirama-71euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.multirama.gr/prod/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-mls-iqtalk-crystal-dual-sim-4gb-leyko/prod4050395pp/

το πήρα στο πατέρα μου δωρο. Για να μιλάει ελληνικα και να εχει και πλοηγό. έψαχνα φτηνο κινητο και αν κι ελληνικό σκεφτηκα να το πάρω λόγω τιμής..

http://www.youtube.com/watch?v=v3oTJ3SoGqk

Δημοσ.

Το αστειο ειναι η αμεσως επομενη και μοναδικη τιμη του στο σκρουτζ.

Γενικα προκειται για αρκετα παλιο μοντελο. Δεν νομιζω οτι αξιζει.

Σ' αυτα τα λεφτα, απο Ελλαδα, θα κοιτουσα αυτο:  LG Optimus L4 II

post-270338-0-81957100-1400799618_thumb.png

Δημοσ.

το πήρα στο πατέρα μου δωρο.

Ακριβως αυτή ηταν και η δικη μου σκεψη με το που ηρθε το νιουζλετερ χθες το πρωι....

Αλλά και μονο με τις κριτικες των αγοραστων του.... μουλτιραμα που διαβασα δεν... (δεν χρειαστηκε καν να ψαξω παραπερα δηλαδή).

Δημοσ.

την έχω πιάσει την συσκευή και ήταν κακή ποιότητας γενικά. Οθόνη μουντή, κάμερα freefocus (το 5mp δεν λέει κάτι από μόνο του), κακά πλαστικά. Το "έστησα" για μια φίλη μου (έβαλα εφαρμογές κτλ) που της το είχαν χαρίσει κα μάλλον ήταν root-αρισμένο γιατί ήταν γυμνό μέσα (δεν είχε τπτ από εφαρμογές). Τελικά μπήκαν αρκετές εφαρμογές μέσω του play (utilities κυρίως). Υπάρχει "τρόπος" και στα κινητά με λίγη εσ. μνήμη να "χωράνε" εφαρμογές τα έχουμε πει αλλού (μετακίνηση στην SD).

Οπως είπαμε κακη ποιότητα συσκευής αλλά από την άλλη 70€ με λογισμικό πλοήγησης και φωνητική χρήσης.. Χμμμ..

Υ.Γ. Προσωπικά νομίζω η κακή ποιότητα της συσκευής θα στεναχωρήσει τον πιθανό πελάτη στο τέλος.

Δημοσ.

Και για το προγραμα πλοηγησης αν διαβασεις κριτικες στο store δεν λενε και τα καλυτερα λογια.

• Like 1
Δημοσ.

μηπως ηταν 1 κομματι τελευταιο(κλασικα πραγματα απο τα αδερφακια) ,γιατι είναι χωρις τιμη τωρα.

Δημοσ.

H τιμη (τουλαχιστον σημερα) φαινεται, το κουμπι αγορας δεν υπαρχει.

Οχι, δεν ηταν 1 τελευταιο κομματι, ειχε "κανονικα" διαθεσιμοτητα, οπως εγραψα αλλωστε ειναι προϊον διαφημιστικης καμπανιας, προφανως επεσε σημα για ξεστοκαρισμα...

Δημοσ.

Το αστειο ειναι η αμεσως επομενη και μοναδικη τιμη του στο σκρουτζ.

Γενικα προκειται για αρκετα παλιο μοντελο. Δεν νομιζω οτι αξιζει.

Στην τιμή του Κωτσόβολου είναι και ένα tablet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...