AKISHELLAS1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Kαλησπερα παιδια ειμαι ασχετος με oc κτλ τον υπ.στη τον εχω εδω κ πολυ καιρο και παιζει ετσι κ μπορω να πω απροβληματιστα . Τα στοιχεια του τα βλεπετε απο την φωτο , το θεμα μου ειναι με τις μνημες διοτι τις εχει σε κοκκινο κατω αριστερα ,υπαρχει προβλημα που ειναι ετσι ? Εχει δυο dim χ4096 . Το λεω διοτι δεν το εχω πειραξει ποτε κτλ απλα παιζω football manager βεβαια το εχω τιγκαρει με πρωταθληματα αλλα παρα αργει,μηπως φταιει καιτι απο εδω που δεν εχουν τιμη οι μνημες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISHELLAS1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ρε σεις κανεις ? Το αφηνω ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 σου λεει overclock overvoltage. δηλαδη ποσο παραπανω ρευμα να περνουν οι μνημες απο το stock που τις εχεις τωρα. απο την στιγμη που οι μνημες σου ειναι στα 1333mhz λογικα εκει εισαι με 1.50 ρευμα που θα δινει η μητρικη. στο overvoltage εχεις 0 οποτε εισαι οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Οι μνήμες σου είναι 2133 αλλά τρέχουν στα 1333 . Ρύθμισε 'τες για 2133 και δες στο manual αν το +0 είναι 1.50V , αν οι μνήμες σου θέλουν 1.65 δώσε +0.15V Η μητρική σου έχει bios update για 3.1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISHELLAS1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ευχαριστω θα κοιταξω για το bios update απλα φοβαμαι μην γινει καμια πατατα κ τρεχω μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα