Naciaa17 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 καλησπερα forum..αγορασα iphone 5s και για να φτιαξω apple ID μου λεει να βαλω πιστωτικη καρτα και δεν εχω..τι να κανω για να το ενεργοποιησω χωρις πιστωτικη;;
brougos Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εχει και επιλογη χωρις πιστωτικη......ψαξτο λιγακι καλυτερα!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Creating an iTunes Store, App Store, iBooks Store, and Mac App Store account without a credit card 1
Naciaa17 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 δεν εχω email καθολου για το κιν..και εδω λεει αν εχεις ηδη apple id
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 δεν εχω email καθολου για το κιν..και εδω λεει αν εχεις ηδη apple id "If you have not created an Apple ID yet, this article will assist you in doing so on your computer in iTunes or on an iOS device."
Naciaa17 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 ωραια εφτιαξα apple ID αλλα τωρα για ταα itunes πρεπει να βαλω παλι πιστωτικη
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Αστο δώσε μου τη κάρτα να στο φτιάξω εγώ να μη στεναχωριέσαι κιόλας edit: Προφανώς πλάκα σου κάνω. 1
"nikos" Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 <p>καλησπερα forum..αγορασα iphone 5s και για να φτιαξω apple ID μου λεει να βαλω πιστωτικη καρτα και δεν εχω..τι να κανω για να το ενεργοποιησω χωρις πιστωτικη;;</p> Πατάς πανω σε μια δωρεάν εφαρμογή και φτιάχνεις ένα Apple ID δωρεάν στην επιλογή για κάρτα δεν έχει Τπτ Sent from my iPhone using Insomnia
mdr21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 φτιαξε ενα προσωπικο gmail ακολουθα τις οδηγιες που σου ειπαν τα παιδια πριν και το πιο σημαντικο ολα αυτα τα στοιχεια σημειωσε τα καπου γιατι θα σου ειναι παντα απαραιτητα σε οτι κι αν κανεις με iphone και apple γενικοτερα. Επισης μπορεις να βαλεις και μια itunes card των 20Ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα